• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Yok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedim
Vakit yaklaştıkça insan her şeyi düşünüyor. Ihtimal olabilir ama tehlikeli bir durum yaratmıyor sanırım yine de emin olmak da fayda var.

Günaydın kızlar, çok az şeffaf jelimsi renksiz bir akıntı farkettim. Nişan olma ihtimali var mıdır ? Peçetede farkettim ama miktarı fazla değildi 🙄
Günaydın. Canım olabilir bence. Çünkü epey kasılma yaşamaya devam ediyorsun. Ama nişan olsa bile hemen doğum olacak anlamına gelmiyor azmis zaten. Belki de enfeksiyon vs de olabilir.
Kızlar çok ağrım var dün akşamdan beri ve karnım taş gibi sizin karnınızda bu kadar sert mi ?
Çok ağrı ve sürekli karın sertliği için bence druna danış mutlaka. Kasılma var mı peki?

Forumlarda okuduklarıma göre nişanda hafif kan da görünüyormuş sanırım ama belki şeffaf olan da vardır doktoruna yaz bence.
Kansız da olabiliyormuş ama bilemiyorum yazdım doktora
Vakit yaklaştıkça insan her şeyi düşünüyor. Ihtimal olabilir ama tehlikeli bir durum yaratmıyor sanırım yine de emin olmak da fayda var.
Ben de bilmiyorum hiç kasılmam filan da yok umarım değildir

Günaydın. Canım olabilir bence. Çünkü epey kasılma yaşamaya devam ediyorsun. Ama nişan olsa bile hemen doğum olacak anlamına gelmiyor azmis zaten. Belki de enfeksiyon vs de olabilir.

Çok ağrı ve sürekli karın sertliği için bence druna danış mutlaka. Kasılma var mı peki?
Açılma olmuştur belki de biraz takip edeyim tekrar gelecek mi 🙄

Mayıs bebekleri hep erken doğma eğiliminde diyoruz ama bence bunca strese çok şükür bu kadar duruyorlar.
Bence ihmal etmeyin iciniz rahat etmediği anda da doktora gidin, cunku inanın her hamilelik bile gerçekten çok farklıymış. İlk gebeligimde sancı bile yaşamadım. Bunda çoğu arkadaşımız gibi progesteron ve magnezyum kullanıyorum. Açılmam yoktu ancak rahim boyu kısalmisti, kasılma neymiş anladım. O yüzden bence nişan da olabilir, içinize sinmedi mi hemen doktora gidin, stres yapmamış da olursunuz. Stres daha kötü.

Kızlar ben dün yediğim bir şey dokunmuş sanırım afedersiniz ishal ve mide bulantısından mahvoldum süpürge filan yapmıştım yemek yaptım sonra gebelik kursuna gittik eşimle geldik direk uyumuşum vücudum halsiz düştü. 🥲

Mayıs bebekleri hep erken doğma eğiliminde diyoruz ama bence bunca strese çok şükür bu kadar duruyorlar.
Bence ihmal etmeyin iciniz rahat etmediği anda da doktora gidin, cunku inanın her hamilelik bile gerçekten çok farklıymış. İlk gebeligimde sancı bile yaşamadım. Bunda çoğu arkadaşımız gibi progesteron ve magnezyum kullanıyorum. Açılmam yoktu ancak rahim boyu kısalmisti, kasılma neymiş anladım. O yüzden bence nişan da olabilir, içinize sinmedi mi hemen doktora gidin, stres yapmamış da olursunuz. Stres daha kötü.
Ben genel olarak rahatım çok evham yapmıyorum hatta hep son ana kadar bekliyorum fazla rahatım 😂 doktora yazdım gel derse gidicem ama benim doktorum da sakin biri sağ olsun çok acil olmadığı sürece çağırmaz bakalım ne diyecek

Allah hayırlısıyla sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin inşallah. Asla susmayın, istemediğiniz hiçbir şeye de müsaade etmeyin. Bu halinizle bile yıpratiyorlardir eminim. Bir de yapıp yapıp siz çildirinca hsşt pşşt tamam tamam o lohusa tarzında sizin de duyabileceğiniz sekilde başkalarına demeleri yok mu ben artık inanın gülüyordum. Siz de gülüp geçmeye çalışın, çünkü asla bitmiyor
Çok sağol canım 🙏 evet dediğin gibi hiç bitmiyor bitmeyecek de ama lafımı hiç esirgemeyecem kim alınırsa alınsın kendi sağlığımdan daha önemli değil, ben neler çektim Bi zahmet herşey istediğim gibi olsun

Kansız da olabiliyormuş ama bilemiyorum yazdım doktora

Ben de bilmiyorum hiç kasılmam filan da yok umarım değildir
Korkma hiç, hemen doğum başlangıcı olmayabiliyormuş. Sağlıkla, guzelliklerle gelsin inşallah 🙏🏻🌸 Annesini korkutuyor ama üzmeyecek hiç 🤗🐥

Kızlar ben dün yediğim bir şey dokunmuş sanırım afedersiniz ishal ve mide bulantısından mahvoldum süpürge filan yapmıştım yemek yaptım sonra gebelik kursuna gittik eşimle geldik direk uyumuşum vücudum halsiz düştü. 🥲
Canım dinlenip bol bol su iç çok çok geçmiş olsun 🥹

Az kaldi canim yakinda kendi evinde olucaksin cok sabrettin elbet mukafatini alicaksin😊
İnş canım 1 ay oldu evden çıkalı şu dikişim alınsa yine gitmek isterim yani sessizliği özledim dikiş beni burda tutuyor

Benim ikiz kızlarım olmasına rağmen sonrası daha keyifliydi. Yorucuydu elbette ama sakın bebişlerdi şükür. Yalnız minik kızım pek sakin bir bebeğe benzemiyor yaa. Umarım ablalarina benzer.
Senin kızın kolik miydi?
Ay ne güzel inşallah şimdi de bebeğin sakin olur keyifli geçer süreç senin için. Kolik değil edepsizdi benim kız 😂 hiç bir sorunu yoktu ama durmuyordu hala daha zor bir çocuk 😅

Yoktu yanımızda hoş olsa da mevzu büyümesin diye konuyu kapatırdı. Bizim aramıza girmeyi sevmiyor zaten, daha önce de atışmıştık kayınvalideciğimle yine ara bulmaya çalıştı. 🥲 Ah tek çocuk olduğu için mi böyle değişik halleri var ailesinin anlamıyorum. O tekse ben de tekim, baska bir tane daha yok yani kimse kusura bakmasın.
Kuzum sen şimdiden dişlerini bile gerektiği yerde ısırıp kopart hiç acıma kırılacak dökülecek diye lafını esirgeme Allah korusun hasta olursun sonrasında o zamanda ay deli gelin almışız diye laf ederler biz delirttik demezler çok sinir oluyorum böyle insanlara ve pasif eşlere

Back
X