Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Canim cok gecmis olsun trajikomik olmus valla:) iyisiniz ama su an dimi? O da aradan cikmis gibi dusun

Cok guzel aciklamissiniz cok tesekkurler acele etmek degil de sutum gelmezse naparim diye hastaneye de mama goturun diyolar ya o yuzden
Şimdi iyiyiz çok şükür arada küçük sorunlar çıksada sancı gibi dr lar müdahale ediyor 5 mayıs için doğum yapacağım gün kesinleşti sabırsızlıkla bekliyorum

Ay onlara neee bebek senin tercih senin aldığın tokaya bile laf ediyorlarsa ooo doğum yapınca neler olur neler şimdiden önleminizi alın affetmeden söyleyin yerini bilsin herkes.

Ben zaten laf altında kalan bir tip hiç olmadım böylelerini duyunca etrafımı iyice yontmuşum bu tarz konularda onu anladım kimse karışmıyor yoksa kriz geçirir herkesi bir güzel paylardım.

Ben de mümkünse üniyi kazanana kadar içimde tutmayı tercih ederdim kızımla 7 ay yastığa başımızı koymadık oturarak uyudum sallanan sandalyede o yüzden tercih yapacak olsam hamileliği tercih ederdim
Benim ikiz kızlarım olmasına rağmen sonrası daha keyifliydi. Yorucuydu elbette ama sakın bebişlerdi şükür. Yalnız minik kızım pek sakin bir bebeğe benzemiyor yaa. Umarım ablalarina benzer.
Senin kızın kolik miydi?

Ben çok ciddiyim edepse herkes adabiyla oturacak. Ben çözümü en son böyle buldum. Onların yüzü kızarmıyor madem benim de kızarmaz. Edep sen güzel şeysin vesselam

Mutlu etmek yardımcı olmak bu kadar kolayken köstek olmalarını anlayamıyorum.

Eşin ne yapıyordu annesi onları söylerken Ay çok sinirlendim bu kadar densiz olunmaz terbiyesiz insanlar cvp versen ayrı dert bu tarz insanlara vermesen ayrı dert
Yoktu yanımızda hoş olsa da mevzu büyümesin diye konuyu kapatırdı. Bizim aramıza girmeyi sevmiyor zaten, daha önce de atışmıştık kayınvalideciğimle yine ara bulmaya çalıştı. Ah tek çocuk olduğu için mi böyle değişik halleri var ailesinin anlamıyorum. O tekse ben de tekim, baska bir tane daha yok yani kimse kusura bakmasın.

Günaydın kızlar, çok az şeffaf jelimsi renksiz bir akıntı farkettim. Nişan olma ihtimali var mıdır ? Peçetede farkettim ama miktarı fazla değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…