- 15 Aralık 2011
- 730
- 1.005
- 313
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #20.481
Eşin ne yapıyordu annesi onları söylerkenEvet evet, kardeşiyle birlikte hem de. Akıl alır gibi değil, insan olan aklını da kaybediyor bunlarla
Şimdi iyiyiz çok şükür arada küçük sorunlar çıksada sancı gibi dr lar müdahale ediyor 5 mayıs için doğum yapacağım gün kesinleşti sabırsızlıkla bekliyorumCanim cok gecmis olsun trajikomik olmus valla:) iyisiniz ama su an dimi? O da aradan cikmis gibi dusun
Cok guzel aciklamissiniz cok tesekkurleracele etmek degil de sutum gelmezse naparim diye hastaneye de mama goturun diyolar ya o yuzden
Ay onlara neee bebek senin tercih senin aldığın tokaya bile laf ediyorlarsa ooo doğum yapınca neler olur neler şimdiden önleminizi alın affetmeden söyleyin yerini bilsin herkes.Şimdiden aldıklarıma bile ne gerek var, aman onu da hiç kullanmayacaksın, yok kucağa alıştırma vs. beynimi yiyorlar. Geçen toka aldım kızıma heves ettim, zaten kafasında tutmuyorlarmış ne gerek varmışherbokolog dolu çevrem, herkes anasının karnından profesör doğmuş maşallah
Günaydıın tabii bunlar doğum sonrasının provasıGünaydın kızlar. Dün gece tekrar ve tekrar anladım ki bize rahat bitti artıkAyy soldan sağa dönmek bile mesele. Az kaldı geçecek elbet
Xiaomi c400 aldık canım.Kızlar bebek kamerası ne aldınız ya da almayı düşünüyor musunuz
Aynen öyle. Ama ben sonrasını tercih ediyorum cidden. Hamilelik çok kısıtlıyor insanıGünaydıın tabii bunlar doğum sonrasının provası
Ben de mümkünse üniyi kazanana kadar içimde tutmayı tercih ederdimAynen öyle. Ama ben sonrasını tercih ediyorum cidden. Hamilelik çok kısıtlıyor insanı
Benim ikiz kızlarım olmasına rağmen sonrası daha keyifliydi. Yorucuydu elbette ama sakın bebişlerdi şükür. Yalnız minik kızım pek sakin bir bebeğe benzemiyor yaa. Umarım ablalarina benzer.Ben de mümkünse üniyi kazanana kadar içimde tutmayı tercih ederdimkızımla 7 ay yastığa başımızı koymadık oturarak uyudum sallanan sandalyede o yüzden tercih yapacak olsam hamileliği tercih ederdim
Ben çok ciddiyim edepse herkes adabiyla oturacak. Ben çözümü en son böyle buldum. Onların yüzü kızarmıyor madem benim de kızarmaz. Edep sen güzel şeysin vesselam
Bu arada ilk lohusaligimda inanılmaz sustum en son cinnet geçirmeme ramak vardi. Görürsünüz etrafınızdakiler sizden daha lohusa olacak. Zaten sinyalleri var halihazırda grupta gördüğüm kadarıyla. Ben bu sefer simdiden susmuyorum, surat asan mi oldu valla diyorum karnim burnumda gebeyim hormonlarım farklı çalışıyor, isteyen geçip içerideki odada ağlayabilir. Asla pabuç bırakmıyorum, papaz bir kere pilav yer.
Yoktu yanımızda hoş olsa da mevzu büyümesin diye konuyu kapatırdı. Bizim aramıza girmeyi sevmiyor zaten, daha önce de atışmıştık kayınvalideciğimle yine ara bulmaya çalıştı.Eşin ne yapıyordu annesi onları söylerkenAy çok sinirlendim bu kadar densiz olunmaz terbiyesiz insanlar cvp versen ayrı dert bu tarz insanlara vermesen ayrı dert
Hiç yumuşama olmuyor mu? Benim sertleşip 1 dakika sonra yumuşuyor genelde.Kızlar çok ağrım var dün akşamdan beri ve karnım taş gibi sizin karnınızda bu kadar sert mi ?
Şuan yumuşak ama gece defalarca kez kasıldı taş gibiydiKızlar çok ağrım var dün akşamdan beri ve karnım taş gibi sizin karnınızda bu kadar sert mi ?
Dün gece hiç yumuşamadı bildiğin kaya gibiydi şimdi baktım biraz daha yumuşakHiç yumuşama olmuyor mu? Benim sertleşip 1 dakika sonra yumuşuyor genelde.
Ay doktoruna yazdın mıGünaydın kızlar, çok az şeffaf jelimsi renksiz bir akıntı farkettim. Nişan olma ihtimali var mıdır ? Peçetede farkettim ama miktarı fazla değildi
Devam eden ağrılarda ve sertleşmelerde doktora bildirmen gerek diye biliyorum. Nst ye girmen gerekir muhtemelen. Kasılmalar düzenli mi diye kontrol ederler.Dün gece hiç yumuşamadı bildiğin kaya gibiydi şimdi baktım biraz daha yumuşak
Yok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedimAy doktoruna yazdın mıtecrubeli annişler simdi yorumlar
Forumlarda okuduklarıma göre nişanda hafif kan da görünüyormuş sanırım ama belki şeffaf olan da vardır doktoruna yaz bence.Yok henüz yazmadım ya, ağrım sızım bir şeyim yok aslında miktar olarak da fazla değildi normal bir akıntı olabilir mi acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?