- 9 Ağustos 2016
- 6.150
- 20.343
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.821
3 gündür grevdeler ya arayamadım. Ptesi gideyim olmadı hem tahlil vericem zatenSağlık ocaklarında tetanoz aşılarında sıkıntı varmış bence arayabiliyorsan ara yoksa bi gidip kendini hatırlat onun bi zamanı oluyormuş yapılması içinben pazartesi gittim iğne yok dedi eczaneden kendim alıp yaptırdım 250 lira gibi bişeydi fiyatıda hatta
Bende ondan aldım 12 li yenidoğanBen unıbaby yenı dogan aldım canım bır kolı
Yeni aldım 12 lisiniii. Hala aynı fiyat Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu Yenidoğan 12x60 Yaprak Yorumları, Fiyatı - Trendyolevet ya seninki baya bi uyguna gelmiş hayırlı olsunn. diğerlerini normal slepyy alacağım ben 12 paket bitene kadar alışır diye düşünüyorum çok da hassas olmasın sonra
bana 20. hafta dediler sanırım ondan arayıp soran yok. 18+3 üm bende herkes olacak değil miKızlar tetanozları oldunuz mu? Ben bugün 21+2 yim hala arayan soran yokGaliba beni toptan unuttular
çok teşekkürlerr canımYeni aldım 12 lisiniii. Hala aynı fiyat Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu Yenidoğan 12x60 Yaprak Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Doktoruma yazdım şimdii bakalım ne diceekbana 20. hafta dediler sanırım ondan arayıp soran yok. 18+3 üm bende herkes olacak değil mi
Al benden de bir o kadar, sali gunu arayacaklardi sonra araya protesto girdi sanirsim komple unutuldukKızlar tetanozları oldunuz mu? Ben bugün 21+2 yim hala arayan soran yokGaliba beni toptan unuttular
Filesi çok yırtılıyor diye ben ebebekten sünger almıştım bunda da süngerden alıcam valla baştan bileydim en baştan alırdım sünger #reklamdeğil 3 file eksiltince gördüm 2 aydaBenim arkadasım babyjem küvet verdi kısa bir süre kullanılabiliyormuş galiba 4 ay falan. Filesi yurtılıyormuş zaten onu bastan alacagım. Bana gelmese leğende yıkayabilirdim annem beni öyle yıkardı bayılırdım shdjjdnnd
Genel anlamda uygun orası fiyatları. Toptan satış yeri olduğu içinİstanbul'da olupta anpa grossa yakın olanlar da bezlere oradan bakabilir nete göre orası fiyat olarak daha ucuz diye ben hep oradan alıyordum hala ucuzmuş istanbula gidince yine Stok yaparım gibi #reklamdeğil
bunun ıcerıgı saf canım,en ıyısı bu gıbı geldı bana,normal ıslak mendıllerde katkı alkol vs var,yenıdoganda olmuyor bunlar.Bende ondan aldım 12 li yenidoğanama merak ettiğim yenidoğan yazmada diğer ıslak mendillerde kullaniliyormu
Peki sleepyde 3 farklı yenidoğan var onların farkını biliyor musunuzbunun ıcerıgı saf canım,en ıyısı bu gıbı geldı bana,normal ıslak mendıllerde katkı alkol vs var,yenıdoganda olmuyor bunlar.
Onu ben de anlamadım beni de aydınlatın :dPeki sleepyde 3 farklı yenidoğan var onların farkını biliyor musunuz
Aynen öyle ben ıslak mendil ve bez stoğunu orayı keşfedince netten almayı bırakmıştım, ilkinde Stok elimde patladığı için bunda hoş bir paket alcam ama bakalımGenel anlamda uygun orası fiyatları. Toptan satış yeri olduğu için
Ben stok değil ama sadece yenidoğan iki paket alıp denicem. Ne önerirsiniz? Prima ve Molfix önerildi bana amaAynen öyle ben ıslak mendil ve bez stoğunu orayı keşfedince netten almayı bırakmıştım, ilkinde Stok elimde patladığı için bunda hoş bir paket alcam ama bakalım
Ay evet ben çamaşır sepeti sormuştumSelam kızlar, geçen gün çamaşır sepeti konuşulmuştu grupta. Hepsi burada da çamaşır sepeti ve %100 pamuk yorgan aldım 900 TL ye 300 TL indirim var. Güzelde bir marka. Almayı düşünen varsa bir bakın isterseniz#reklamdeğil
Ben prima alıcam canım,abim ve cevremdekı arkadaslar hep prıma kullanmıs hepsıde cok memnundu,o yuzden prıma alıcaz.Ben stok değil ama sadece yenidoğan iki paket alıp denicem. Ne önerirsiniz? Prima ve Molfix önerildi bana ama