Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım hiçbir şey olmaz.
şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?

bir de yenidoğan slepy alacağız di mi? ben hiç araştırmadım hangisi iyi vs
Ben yenidoğan için pamuk aldım e bebekten. Onu kullanacağım. Sulak mendıllerı normal alıyorum. Ama her ıhtımale karşın biraz da yenidoğan alırım belkı. Bulunsun diye.

şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?

bir de yenidoğan slepy alacağız di mi? ben hiç araştırmadım hangisi iyi vs
Hiç acmazsan sorun olmuyor çünkü kendileri de böyle depoda bekletiyolar aynı şey bence. Ben baby turconun yenidoğan olanından 12*90 li bir de 24*90 lı yine bebek gül kokulu ıslak mendilinden aldım ilk ay pamuk ıslatmayı düşünüyorum ne olur olmaz yenidoğan yazsa da ıslak mendil içime sinsin

maşallah yine baya almışsınız ya 36 paket

Merhabalar, bende Kraft kenya alacağım ama internette stok görünmüyor civilden mi alcaksınız siz fiyatı ne kadar orda biliyor musunuz?

Bir de annemlere bu çok fazla olmaz mı dedim yok bu kadarini yeğenime 8 ayda falan bitmiş kullanılıyor sanırım belki indirimde görürsem bi 12 li daha alırım bebeğe gitmese evde kullanılır zaten xxnjxxj

Bunda indirim var bak yorumlarda güzel
he ben de bundan aldıım
Bana yine arkadasim islak mendillik al icine büyük ped pamuk koy ıslat dedi fjfjjdjs her seyi de abartmak sacma ama ilk 1 ay icin oyle yapicam soz verdim
ıslak mendillik alma ya, su da çok kalırsa pamuklar bakteri ürer. Bana gereksiz geliyor o ıslak mendillikler jdfsjf ben de en azından ilk 3 ay pamukla geçiririm diyorum da zaman göstercek onu şu an ne desek boş

Almak isteyen olursa sleepy bionatural 12*40 285tl hepsi buradada. reklam değil

11.11 de tekrar indirime girince bu kez sleepy normal yenidoğan alacağım 90lı paketlerden. ilk etapta biraz daha iyi bi şey alayım dedim

Almak isteyen olursa sleepy bionatural 12*40 285tl hepsi buradada. reklam değil

11.11 de tekrar indirime girince bu kez sleepy normal yenidoğan alacağım 90lı paketlerden. ilk etapta biraz daha iyi bi şey alayım dedim
Bende şimdi 12x60 lı aldım 255 TL ydi Trendyol da. Ben baya araştırdım ıslak mendilleri Komili ve baby turco yenidoğan için hassas üretim olduğu için bebeğin vücuduna dokunmuyormuş inşallah tabiii. 3 tane vardı 12 li daha aldım. Farklı markalar da kullanmak istemiyorum iki tane üzerinden ilerlerim

evet ya seninki baya bi uyguna gelmiş hayırlı olsunn. diğerlerini normal slepyy alacağım ben 12 paket bitene kadar alışır diye düşünüyorum çok da hassas olmasın sonra

Islak mendillerde bunlar baya düşmüş birer tane aldım bunlardan ablam ilk doğum yaptığı zaman sleepy kullanmıştı yeğenimin cildide baya hassastır herhangi bir sorun olmamıştı inşallah bizde de olmaz

Kızlar tetanozları oldunuz mu? Ben bugün 21+2 yi hala arayan soran yok Galiba beni toptan unuttular
Sağlık ocaklarında tetanoz aşılarında sıkıntı varmış bence arayabiliyorsan ara yoksa bi gidip kendini hatırlat onun bi zamanı oluyormuş yapılması için ben pazartesi gittim iğne yok dedi eczaneden kendim alıp yaptırdım 250 lira gibi bişeydi fiyatıda hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…