• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bir gebenin günlüğünün 30 tane ovulasyon testi var ya Ben sadece bu ay istiyorum yani muhtemelen 2-3 tane test yaparım diğer aylar için istemiyorum evimde misafirim var diye bu ay yapacağım daha önce bahsettim sorum şu laboquıckk 10 ovulasyon 5 gebelkk testi paketi var. Onu mu alsam diyorum benim için gebelik testi daha önemli evde de 3 tane daha erken gebelik testim var zaten. Laboquıck den memnun olanlar yazabilir mi❤️

Dönmez olur mu abla dönebilir tabi, kaç gün kaldı 4 mü? Az daha bekle de regl günü oldun oldun olmadın hemen kan ver 🥹🥹🥹😇😇😇
Doktor bekleyelim dedi ben de tamam dedim. Yarın gidip vericem kan testi. Doktor teste pek güvenip canınızı sıkmayın dediği için inan ben de diken üstünde bekliyorum şuan, ablamda olmayan şey çıkar mı hiç diyor kafam allak bullak ya sabır işte naparsın 🥲🥲🥲

Dönmez olur mu abla dönebilir tabi, kaç gün kaldı 4 mü? Az daha bekle de regl günü oldun oldun olmadın hemen kan ver 🥹🥹🥹😇😇😇
Doktor bekleyelim dedi ben de tamam dedim. Yarın gidip vericem kan testi. Doktor teste pek güvenip canınızı sıkmayın dediği için inan ben de diken üstünde bekliyorum şuan, ablamda olmayan şey çıkar mı hiç diyor kafam allak bullak ya sabır işte naparsın 🥲🥲🥲
Benim adetim 6gun gecti yarin 7.gun gecikme oluyo yarin cikmazsa kanda kesin yoktr artik derim sonucta inşallah hemen cikar yoksa 9doğururm 🤣🤣

Back
X