- 14 Kasım 2024
- 1.910
- 740
- 38
- 30
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.241
Kaset olanı hangi markaydı acabaİlki 2 gün önceki gebelik testi normal diğer ikisi erken gebelik testlerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset olanı hangi markaydı acabaİlki 2 gün önceki gebelik testi normal diğer ikisi erken gebelik testlerim![]()
Duratest ti ablaKaset olanı hangi markaydı acaba
Anladığım kadarıyla bu erken testler herkese pozitif gösteriyor belli ki piyasadakiler bozuk. Forumda herkes hüsrana uğradı. En güveniliri günü bekleyip kaset test yapmak. Verilen paralara yazık o erken testlereÇok dertliyim çooook SAT 2 Aralık BAT 27 Aralık. Yumurtlama 13 veya 14 Aralık hesaplayamıyorum:) şiddetli kasık batması ile heyecanlanıp 20 Aralık erken gebelik test yaptım silik çizgi havalara uçtum. Acelemi ettim dedim 22 Aralık tekrar test yaptım negatifdur dedim olamaz 23 Aralık tekrar yaptım negatif. Dedim ümidi kesme ama bugün de regl ağrım başladı heran regl olacak gibiyim belim ağrıyor yine hüsraaan test beni yanılttı
Bugün bende freely olandan yaptım seninkine benzer çıkmış acabami dedim ama pekte umutlu değilimDuratest ti abla
Şöyle oynayınca resimle birazcık daha belli oluyorBugün bende freely olandan yaptım seninkine benzer çıkmış acabami dedim ama pekte umutlu değilim
Belirtin var mı ? Regle 2 gün kaldı buradan döner mi bilmiyorum ben deEvet evet gördümm
Canımm bende girmiyordum pek siteye, bugün ilk idrarla test yaptım laboquik negatif çıktı. Regle 2-3 gün var diye düşünüyorumelimde predictor var yarın ilk idrarla yapsam mı diye düşünüyorum ama olsa çıkardı heralde bugün
Kesinlikle katılıyorum ya erken testlerin güvenirliği yok artıkAnladığım kadarıyla bu erken testler herkese pozitif gösteriyor belli ki piyasadakiler bozuk. Forumda herkes hüsrana uğradı. En güveniliri günü bekleyip kaset test yapmak. Verilen paralara yazık o erken testlere
İnşallah ben de hafif gördüm insan bekle bekle sabırdan patlıyor ciddenŞöyle oynayınca resimle birazcık daha belli oluyor
Vala testlerde şöyle kıpkırmızı görmeden heralde artık kan testi filan yapmam tam kırmızı görene kdar teste devam ederim heraldeİnşallah ben de hafif gördüm insan bekle bekle sabırdan patlıyor ciddenama ümidini yitirme lütfennn...
![]()
Kesinlikle hiç bir belirti beklemeden regl gecikmesiyle test yapmak hatta direkt kan testi yaptırmak en garantisiAnladığım kadarıyla bu erken testler herkese pozitif gösteriyor belli ki piyasadakiler bozuk. Forumda herkes hüsrana uğradı. En güveniliri günü bekleyip kaset test yapmak. Verilen paralara yazık o erken testlere
Gri bölge dedikleri bir yerdesin, kaç gün gecikti?Kızlar beta hcg 5 çıktı var mı sizce ?
Hangi marka?Çok dertliyim çooook SAT 2 Aralık BAT 27 Aralık. Yumurtlama 13 veya 14 Aralık hesaplayamıyorum:) şiddetli kasık batması ile heyecanlanıp 20 Aralık erken gebelik test yaptım silik çizgi havalara uçtum. Acelemi ettim dedim 22 Aralık tekrar test yaptım negatifdur dedim olamaz 23 Aralık tekrar yaptım negatif. Dedim ümidi kesme ama bugün de regl ağrım başladı heran regl olacak gibiyim belim ağrıyor yine hüsraaan test beni yanılttı
Yani yumurtlamadan beri sol kasığımda hafif bir his var doluluk gibi sızı gibi. Bel ve sırt ağrım var ama bunların hepsi regl belirtisi zaten o yüzden bilmiyorum. Sizde test yaptınız mıBelirtin var mı ? Regle 2 gün kaldı buradan döner mi bilmiyorum ben de
Prodictor earlyHangi marka?
En güvenilen marka, acaba çok düşük değer algıladı da diğerlerinde çıkmadı? Diğer ihtimal de kimyasal geliyor..Prodictor early
Pcosluyum düzensiz oluyorum maalesefGri bölge dedikleri bir yerdesin, kaç gün gecikti?
Kimyasal olduğunu nasıl anlarım peki bende bundan korkuyorum birde kimyasal olursa ne olur bilginiz varsa yardımcı olur musunuz tekrar beklemem mi gerekecek yada doktora gitmem gerekir mi birde kimyasal sa regl olur muyum çok sordum ama korkuyorumEn güvenilen marka, acaba çok düşük değer algıladı da diğerlerinde çıkmadı? Diğer ihtimal de kimyasal geliyor..
Ve zaten Y şeklinde rahim ile deniyorum kimyasal olabiliri yüksekKimyasal olduğunu nasıl anlarım peki bende bundan korkuyorum birde kimyasal olursa ne olur bilginiz varsa yardımcı olur musunuz tekrar beklemem mi gerekecek yada doktora gitmem gerekir mi birde kimyasal sa regl olur muyum çok sordum ama korkuyorum
Kimyasalda beta hcgniz artıyor, ancak vücut sağlıksız hamilelik olursa regl olarak atıyor. Bta değerinizde düşüyor bu regl süresince. Kimyasala genelde iyi diyorlar birçok kişi kimyasaldan sonra hemen hamile kalabiliyor diye. Doktora gitmenize gerek yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız gidebilirsinizKimyasal olduğunu nasıl anlarım peki bende bundan korkuyorum birde kimyasal olursa ne olur bilginiz varsa yardımcı olur musunuz tekrar beklemem mi gerekecek yada doktora gitmem gerekir mi birde kimyasal sa regl olur muyum çok sordum ama korkuyorum
Çok teşekkür ederim doktora gidip mutsuz olmak istemiyorum beklemem gerekiyorKimyasalda beta hcgniz artıyor, ancak vücut sağlıksız hamilelik olursa regl olarak atıyor. Bta değerinizde düşüyor bu regl süresince. Kimyasala genelde iyi diyorlar birçok kişi kimyasaldan sonra hemen hamile kalabiliyor diye. Doktora gitmenize gerek yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız gidebilirsinizBirçok kişi kimyasal geçirip fark etmiyor hayatında.