- 24 Ağustos 2024
- 304
- 557
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.781
Benim arkadasım babyjem küvet verdi kısa bir süre kullanılabiliyormuş galiba 4 ay falan. Filesi yurtılıyormuş zaten onu bastan alacagım. Bana gelmese leğende yıkayabilirdim annem beni öyle yıkardı bayılırdım shdjjdnndBen katlanır küvetlerden almayi düşünüyorum
Annem katlanır küvet, kova, üzerine file vs hepsini almış henüz hiç görmedim :)Ben katlanır küvetlerden almayi düşünüyorum
emzirme yastığı zaten öyle çok da pahalı bi şey değil ya ihtiyaç olacaksa alınabilir bence. n11 e bebek mağazasından 189tl ye geldi bana indirim kodu ile. baya da büyük. annemlere gönderdim bana gelmiş olsa resmi atardım dün geldi
#reklamdeğil
ya evet öyleymiş ben 900tl gibi şeyler gördüm de hepsi öyle sandımBende vazgeçtim. Gerekli olursa sipariş veririm çok pahalı bir şey değil
Deniz süngeri gibi bir şey var çok çok yumuşak bebek süngeri diye geçiyor olabilir mağazada görmüştüm. Ama ben elimle terleyecek yerleri minik minik ovalamayı düşünüyorum bir süre. Temiz olur zaten yaAnnem katlanır küvet, kova, üzerine file vs hepsini almış henüz hiç görmedim :)
ben ne ile yıkayacağız konusunu bilemedim. lif mi lazım yoksa yıkamak için daha hassas şeyler satılıyor mu özel olarak. yoksa eski usul elle ovalama mı
ben ebebekteki şu süngerlerden almıştım indirimdeydi 8 tane almışım kdjfsdfAnnem katlanır küvet, kova, üzerine file vs hepsini almış henüz hiç görmedim :)
ben ne ile yıkayacağız konusunu bilemedim. lif mi lazım yoksa yıkamak için daha hassas şeyler satılıyor mu özel olarak. yoksa eski usul elle ovalama mı
Sen de mi koçsun ya ahah niye odunuz bizGünaydııınn, yeni bi masrafla geldim jdjd
Bu bebek albümü/günlüğü tarzı bişey aldınız mıOğlağa koç birisi olarak içindeki cevaplara evet hayır diye cevap verme potansiyelim yüzünden karar verip alamıyorum
Böyle devasa bisi gelmisti markete dhgdjGünaydııınn, yeni bi masrafla geldim jdjd
Bu bebek albümü/günlüğü tarzı bişey aldınız mıOğlağa koç birisi olarak içindeki cevaplara evet hayır diye cevap verme potansiyelim yüzünden karar verip alamıyorum
Banyo süngerleri var ilk etapta yavaş yavaş ovalama usulü sonra süngere geçerimAnnem katlanır küvet, kova, üzerine file vs hepsini almış henüz hiç görmedim :)
Ay valla bilmiyorum jdjdjd keşke dışa vurabilsem duygularımıben ebebekteki şu süngerlerden almıştım indirimdeydi 8 tane almışım kdjfsdf
Sen de mi koçsun ya ahah niye odunuz biz
Çok güzelmiiişş, ben de çok beğeniyorum ama içine bişey yazamam gibiBöyle devasa bisi gelmisti markete dhgdj
Bence biz sadece düz defter alıp ultrason kağıtlarını yapıştıralımAy valla bilmiyorum jdjdjd keşke dışa vurabilsem duygularımı
Çok güzelmiiişş, ben de çok beğeniyorum ama içine bişey yazamam gibi
Onun terini yerim ben ne güzel kokar onun teriiDeniz süngeri gibi bir şey var çok çok yumuşak bebek süngeri diye geçiyor olabilir mağazada görmüştüm. Ama ben elimle terleyecek yerleri minik minik ovalamayı düşünüyorum bir süre. Temiz olur zaten ya
Yaa ben de koçum ama siyah defter aldım. üzerine beyaz kalem renkli etiket yapışkanlar. mayosu hazır şimdiden aahahahBence biz sadece düz defter alıp ultrason kağıtlarını yapıştıralım
Bunda indirim var bak yorumlarda güzelAnnem katlanır küvet, kova, üzerine file vs hepsini almış henüz hiç görmedim :)
şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?kızlar Sleepy ıslak mendıller flaş ındırime girdi. Trendyolda
Bana yine arkadasim islak mendillik al icine büyük ped pamuk koy ıslat dedi fjfjjdjs her seyi de abartmak sacma ama ilk 1 ay icin oyle yapicam soz verdimşimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?
bir de yenidoğan slepy alacağız di mi? ben hiç araştırmadım hangisi iyi vs
Bende Komili ve baby turconun var indirimlerden almıştım.şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?
bir de yenidoğan slepy alacağız di mi? ben hiç araştırmadım hangisi iyi vs
e bebekten kutudan bende aldım büyük makyaj pedlerinden de aldım ben de o şekilde devam edeceğim. sonrasında biraz normal hayata adapte olduktan sonra ıslak mendil kullanacağım :)Bana yine arkadasim islak mendillik al icine büyük ped pamuk koy ıslat dedi fjfjjdjs her seyi de abartmak sacma ama ilk 1 ay icin oyle yapicam soz verdim
Çok sağol canım buna bakayım ben :)Bunda indirim var bak yorumlarda güzel
Galiba öyle olacakBence biz sadece düz defter alıp ultrason kağıtlarını yapıştıralım
Ben de böyle yapcaamYaa ben de koçum ama siyah defter aldım. üzerine beyaz kalem renkli etiket yapışkanlar. mayosu hazır şimdiden aahahah