- 26 Haziran 2023
- 286
- 68
- 18
- 20
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.221
çatlatma iğnesi farkli aşılama ise doktor tarafından spermin yumurtaya göndermesiCanim bu konuda hic bilgim yok çatlatma ignesiyle aşilama farklimi nasil oluyor sureç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlatma iğnesi farkli aşılama ise doktor tarafından spermin yumurtaya göndermesiCanim bu konuda hic bilgim yok çatlatma ignesiyle aşilama farklimi nasil oluyor sureç.
Aa testiniz negatif olmasına rağmen mi geciktiniz?Benim adetim 6gun gecti yarin 7.gun gecikme oluyo yarin cikmazsa kanda kesin yoktr artik derim sonucta inşallah hemen cikar yoksa 9doğururm![]()
Yok hastanede 8 bucuk da gidicem doktora sonra da 3 buçukta Opr. Dr. Randevum var ona gidiyorum düzenli çok da iyi ilgileniyor Allah razı olsun. Öyle yaniAy hadi sen saglik ocagindmi vercn
Ama bence negatif diye de üzülmemek lazım sanki sonuçtaAa testiniz negatif olmasına rağmen mi geciktiniz?
Evet adetten 4gun once erken gebelik testinde cikmadiAa testiniz negatif olmasına rağmen mi geciktiniz?
Yumurtlamam 5aralikti zaten gec dollenme olurmu blmyrm ki kzum. YaaAma bence negatif diye de üzülmemek lazım sanki sonuçtaeylulesma 'nın hala daha olmamış adet belki de geç döllenme olma şansı var dimi??
![]()
Yok hastanede 8 bucuk da gidicem doktora sonra da 3 buçukta Opr. Dr. Randevum var ona gidiyorum düzenli çok da iyi ilgileniyor Allah razı olsun. Öyle yani![]()
Sen hangi sehirdeydin cnm ozelemi gdiyosu. Devletemi devlt hastanesinde pek ilgilenmiyorlarYok hastanede 8 bucuk da gidicem doktora sonra da 3 buçukta Opr. Dr. Randevum var ona gidiyorum düzenli çok da iyi ilgileniyor Allah razı olsun. Öyle yani![]()
İnşallah düşündüğüm gibidir . Ben olabileceği kanısındayım ama burada daha bilgili ablalar kızlar var ona da eminim.Yumurtlamam 5aralikti zaten gec dollenme olurmu blmyrm ki kzum. Yaa
Yarın sabah varsa testiniz tekrsr yapın benceYpk geçmedi 3 gün var ama ailik çizgi çıktı
Ohooo keşke bende 28 olsamilk kızımı 28 yasında dünyaya getirdim şimdi boyum kadar oldu
senin yasında olsam ümidimi hiç kaybetmeden yola devam derim
Bence yarın bir test yapın umarım vardırYumurtlamam 5aralikti zaten gec dollenme olurmu blmyrm ki kzum. Yaa
Testlerini. Son hallerini atabilirmsnzDönmez olur mu abla dönebilir tabi, kaç gün kaldı 4 mü? Az daha bekle de regl günü oldun oldun olmadın hemen kan ver
Doktor bekleyelim dedi ben de tamam dedim. Yarın gidip vericem kan testi. Doktor teste pek güvenip canınızı sıkmayın dediği için inan ben de diken üstünde bekliyorum şuan, ablamda olmayan şey çıkar mı hiç diyor kafam allak bullak ya sabır işte naparsın![]()
İlki 2 gün önceki gebelik testi normal diğer ikisi erken gebelik testlerimTestlerini. Son hallerini atabilirmsnz
Ay ben bi turlu iyi doktr bulamadim ya hiç muayene etmeden yolluyorlar burdaaBalıkesirdeyim abla, İvrindi devlet hastanesine gidiyorum. Orada Opr. Dr. Banu Başar'a gidiyorum. Allah razı olsun ilgileniyor sağolsun. Sırf ona görünmek için 1 saat yol gidiyorum olduğum yerdeki devlet hastanesinde onun gibi rahat ettiğim doktor olmamıştı da. (Haklarının yemek için demiyorum ben o doktorda rahat ettim kendimi daha iyi ifade edebildim)![]()
eylulesma
Yazicam mutlaka canimBence yarın bir test yapın umarım vardırburayada yazın
![]()
Ay ben bi turlu iyi doktr bulamadim ya hiç muayene etmeden yolluyorlar burdaa![]()
Evet evet gördümmOlsun bekle yine de belki geç yumurtladın. Benim testimde çizgiyi görebiliyor musun yani?
Canımm bende girmiyordum pek siteye, bugün ilk idrarla test yaptım laboquik negatif çıktı. Regle 2-3 gün var diye düşünüyorumKızzz naptınn yaa aklıma geldın bu sabah siteye hc giremiyorum misafirlerimiz geldiler diye. Anca elime aldım teli