• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Balıkesirdeyim abla, İvrindi devlet hastanesine gidiyorum. Orada Opr. Dr. Banu Başar'a gidiyorum. Allah razı olsun ilgileniyor sağolsun. Sırf ona görünmek için 1 saat yol gidiyorum olduğum yerdeki devlet hastanesinde onun gibi rahat ettiğim doktor olmamıştı da. (Haklarının yemek için demiyorum ben o doktorda rahat ettim kendimi daha iyi ifade edebildim)🥰😇 eylulesma eylulesma

Dönmez olur mu abla dönebilir tabi, kaç gün kaldı 4 mü? Az daha bekle de regl günü oldun oldun olmadın hemen kan ver 🥹🥹🥹😇😇😇
Doktor bekleyelim dedi ben de tamam dedim. Yarın gidip vericem kan testi. Doktor teste pek güvenip canınızı sıkmayın dediği için inan ben de diken üstünde bekliyorum şuan, ablamda olmayan şey çıkar mı hiç diyor kafam allak bullak ya sabır işte naparsın 🥲🥲🥲
Testlerini. Son hallerini atabilirmsnz

Eklentiler

• 1000005197.webp
    1000005197.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000005099.webp
    1000005099.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000005336.webp
    1000005336.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
Balıkesirdeyim abla, İvrindi devlet hastanesine gidiyorum. Orada Opr. Dr. Banu Başar'a gidiyorum. Allah razı olsun ilgileniyor sağolsun. Sırf ona görünmek için 1 saat yol gidiyorum olduğum yerdeki devlet hastanesinde onun gibi rahat ettiğim doktor olmamıştı da. (Haklarının yemek için demiyorum ben o doktorda rahat ettim kendimi daha iyi ifade edebildim)🥰😇 eylulesma eylulesma
Ay ben bi turlu iyi doktr bulamadim ya hiç muayene etmeden yolluyorlar burdaa😏

Çok dertliyim çooook SAT 2 Aralık BAT 27 Aralık. Yumurtlama 13 veya 14 Aralık hesaplayamıyorum:) şiddetli kasık batması ile heyecanlanıp 20 Aralık erken gebelik test yaptım silik çizgi havalara uçtum. Acelemi ettim dedim 22 Aralık tekrar test yaptım negatif :( dur dedim olamaz 23 Aralık tekrar yaptım negatif. Dedim ümidi kesme ama bugün de regl ağrım başladı heran regl olacak gibiyim belim ağrıyor yine hüsraaan test beni yanılttı

Eklentiler

• IMG_5253.webp
    IMG_5253.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 54
Olsun bekle yine de belki geç yumurtladın. Benim testimde çizgiyi görebiliyor musun yani?
Evet evet gördümm
Kızzz naptınn yaa aklıma geldın bu sabah siteye hc giremiyorum misafirlerimiz geldiler diye. Anca elime aldım teli
Canımm bende girmiyordum pek siteye, bugün ilk idrarla test yaptım laboquik negatif çıktı. Regle 2-3 gün var diye düşünüyorum 🤔 elimde predictor var yarın ilk idrarla yapsam mı diye düşünüyorum ama olsa çıkardı heralde bugün

Back
X