• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Kizlar ben korkudan kriz gecirdim. Bebekte anomali olursa yok bisey cikarsa yok bilmem ne... sizde de bu tarz hezeyanlar oluyor mu ben de mi var bu ya
Merak etmeyin testi yaptırmadan önce de bu krizleri geçirtiyor doktorlar sağ olsun. Bugün kontrolüm vardı 7+5 bebek de kafa etrafında (emin değil) boşluk gördüğünü söyledi hanımefendi kapanabilir de kapanmayabilir de çok küçük onun için şu an bir şey söyleyemem onuncu haftada görelim dedi. Hemen başka hastaneye gittik doktor ben bir şey görmüyorum dedi boşluklar kafa etrafında olmalı zaten gelişim döneminde şu an bu haftada hiçbir şey denmez dedi.

Teşekkür ederim canım. Peki bunu hangi bölüm yapıyor. Mesela o bölüme haftaya gitsem yaparlar mı?
Ben dahiliyeye yaptirdim doktorum kagit yazıp vermişti.
Dedim dusuklerim var Bu sonuclara gore tedavi gorecegim. Sağolsun hemen yaptilar.
Sonuç 10/15 gun sürdü
Ama bana kalirsa siz doktorunuzun dedigini yapın riske atmayin
Ben doktoruma guvendim bakalm insaallah haklidir ama icim icimi yiyo.

Kızlar maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim kızlar ya çok sağolun. Ucuz atlattık gerçekten. Bebeğe bir şey oldu mu stresi yok şimdi ama toparlanmaya çalışıyorum psikolojik olarak baya zorluyor beni şu an 😔

Her şey geçiyor bu da geçecek elbet. Çok sağolun iyi ki varsınız 🫂
Ah canım çok üzüldüm, şimdi nasılsınız? Nasıl oldu çok büyük bir kaza değildir inşallah? Siz iyi olun yeter ki🙏🏼

Kizlar ben korkudan kriz gecirdim. Bebekte anomali olursa yok bisey cikarsa yok bilmem ne... sizde de bu tarz hezeyanlar oluyor mu ben de mi var bu ya
Canım geçmiş olsun cok oluyir gebelikte böyle seyler gereksiz evhamlar bende cok hastaydim ve göğüslerim sönmüş gibiydi kesin bebegin kalbi durdu diye bugun doktora gittim gayet iyiydi tovbe estağfurullah deyip vesveseden olumsuz herşeyden uzak durmak lazim ya diger gebeliklerimde böyle degildim ama insan iste

Bunlara çok takılmamak gerekiyor olumsuz enerjiyi üstünüze çwkmeyin derim yoksa zaman geçmez böyle ☺️ dua edicez herşeyin çok güzel olması için ama vesveseye fırsat vermeyin içinden çıkılmıyor yoksa 👍 testlerde çoğu zaman doğru sonuç vermiyor ben ilk hamileliğimde yaşadım birebir oğlum riskli çıkmıştı 10 çocuktan biri grubunda hemde ama ben olumlu düşündüm bunun sadece bir ihtmal olduğunu düşündüm ve çok şükür sağ salim aldım yavrumu kucağıma🫶🏻 yine öyle olacak Allahın izniyle hepimiz için 🤲🏻🌸

Ah canım çok üzüldüm, şimdi nasılsınız? Nasıl oldu çok büyük bir kaza değildir inşallah? Siz iyi olun yeter ki🙏🏼
Canım cok sağol fiziksel olarak gayet iyiyiz. Mental olarak da yavaş yavaş topalrlayacağız. Biraz büyük masraf çıktı maalesef. Hiç ihtiyacimiz olmadığı bir zamanda. Allah'ım kolaylık versin inşallah 🙏 ağlayıp duruyorum durduk yere. Oglumdan ykusundan deli gibi ağlayarak uyandı. Etkilendi baya da caktirmıyor. Ben ağlayınca da anne üzülme ben yanındayım diyor minik kuşum ❤️

Toparliycaz inşallah ❤️

Kızlar maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Cnm ben peronatolojiye gitmedim ama gitseydim İbrahim bildiriciyi tercih edecektim maslak acibademde
Detayli testimi ona gitmeyi dusunuyorum.
İnternette yorumlari cok iyi ve aldigi eğitim zaten muazzam
Bir arastirin icinize sinerse gidip bir gorusursunuz.

Canım cok sağol fiziksel olarak gayet iyiyiz. Mental olarak da yavaş yavaş topalrlayacağız. Biraz büyük masraf çıktı maalesef. Hiç ihtiyacimiz olmadığı bir zamanda. Allah'ım kolaylık versin inşallah 🙏 ağlayıp duruyorum durduk yere. Oglumdan ykusundan deli gibi ağlayarak uyandı. Etkilendi baya da caktirmıyor. Ben ağlayınca da anne üzülme ben yanındayım diyor minik kuşum ❤️

Toparliycaz inşallah ❤️
Canim Allah parayla halledilecek dert versin digeri cok daha zor bizim araba parcasi dukkanimiz var bmw ,audi, Mercedes alman grubuysa araciniz parcasida varsa her türlü yardimci olmak isterim

Kızlar ben çiğ köfte aserdim
Canım prof.Ali ekiz radarimda şuan.inceliyorum yorumları filan gayet iyi

Cnm ben peronatolojiye gitmedim ama gitseydim İbrahim bildiriciyi tercih edecektim maslak acibademde
Detayli testimi ona gitmeyi dusunuyorum.
İnternette yorumlari cok iyi ve aldigi eğitim zaten muazzam
Bir arastirin icinize sinerse gidip bir gorusursunuz.
Teşekkür ederim canım zaten listemde birinci sıradaydı kendisi 🙏🏻 mutlaka görüşeceğim kendisiyle, yine de 2.,3. Bir seçenek arıyordum ama güzel tavsiyeler geldi ❤️

Canim Allah parayla halledilecek dert versin digeri cok daha zor bizim araba parcasi dukkanimiz var bmw ,audi, Mercedes alman grubuysa araciniz parcasida varsa her türlü yardimci olmak isterim
Canım ne yüreği güzel insansın çok sağol. Alman grubu değil araba. Ama çok teşekkür ederim destek teklifine ❤️ dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin 🙏
Çok geçmiş olsun canım iyisinizdir inşallah, kalbini ferah tut 🙏
Canım çok sağol. İyiyiz şimdi daha iyiyim biraz uyuyup uyanınca daha iyi hissediyorum kendimi şimdi. Yavaş yavaş topalrlayacağız ❤️

Back