Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
İyiyim canım çok şükür sorduğun için teşekkür ederim 🥰 sanırım ikisi de aynı test ben de çok bilgi sahibi değilim ama nipt sonucuna göre başka bir teste ihtiyaç duyulmuyor üçlü dörtlü tarama gibi. Yani kesin sonuç veriyormuş büyük oranda 🙏🏻
Sevindim iyi olmana 🥰 ikisi aynı sanırım ya o zaman, ben de yaptırırsam direkt fetal dna yaptırırım diye düşünüyorum

kızlar bulunduğu şehirde fetal dna testi yaptıracak yer bulamayanlar için şöyle bir bilgi paylaşayım,
omega genetik ile görüştüm bugün.

Size ücretsiz kargo ile numune kiti yolluyoruz içinde streck tüp olan. Streck tüp özel bir tüp olup NIPT test numunelerinde kullanılan, kanın bozulmasının söz konusu olmayan bir tüptür. bu tüp içinde 14 gün boyunca bozulmadan kalabiliyor. Siz bu tüpe ister aile hekimliğinde ister laboratuvarda kolunuzdan kan aldırıp tekrar laboratuvarımıza ücretsiz olarak geri gönderiyorsunuz. Elimize ulaşan numuneniz laboratuvarımız tarafından analiz için yurt dışına gönderiliyor.
şöyle bir dönüş aldım, başka lab.lar için nasıl durum bilmiyorum ama belki işinize yarar diye size de paylaşayım dedim.

Kızlar bu arada yarın tatile çıkacağız. Doktorum olurda hastalanırsam diye antibiyotik ve parol verdi. Boğazların şiştiği anda başla uzamadan geçsin hemen dedi. Sizler hastayken hiç ilaç kullanmadınız diye hatırlıyorum. Sakıncası yoktur değil mi?
Amoksisilin gibi antibiyotiklerin gebelikte zararı olmuyor, idrar yolu enfeksiyonu gördü doktorum antibiyotik yazdı, günde 3 defa 1 hafta kullanacağım, üstüne üst solunum yolu da başladı ona da bir nebze iyi geldi hala öksürüyorum ama daha iyiyim, 6. Haftaya girdim bugün

Kızlar ya moralim çok kötü.

Oğlumla kaza yaptık. Çok şükür ikimizde de bir şey yok ama çok korktum. Oğlum da çok korktu. Bebeğim de iyidir inşallah
Canimmm çok geçmiş olsun😔😔şükür iyisiniz hiç korkma canım Allah'ın izniyle birşey olmaz.yinede doktora gitsen için rahat eder..sadaka vermeyi unutma🤲 Allah'ım korusun cümlemizi🤲🤲🤲🤲

Oğlumla kaza yaptık. Çok şükür ikimizde de bir şey yok ama çok korktum. Oğlum da çok korktu. Bebeğim de iyidir inşallah
Kuzucum çok çok geçmiş olsun nasıl bir kazaydı karnına falan bi darbe geldi mi ? İnşallah hiç bir şey olmamıştır. İstersen bi acil servise git ve hamile olduğunu söyle hemen bakarlar bebişin için rahat eder

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm, korkmuştur ufaklık ama şükür iyisiniz, bebişko da iyidir inşallah o korunaklı yerde. Darbe falan aldıysan karın bölgenr için rahat etsin doktorla konuş istersen

Geçmiş olsun canım için rahat etmesi için bi acile git bebişe baktır istersen korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama evham yapıp kafaya takma diye dedim kuzum

Çok geçmiş olsun ciddi bir şey var mı?

Canimmm çok geçmiş olsun😔😔şükür iyisiniz hiç korkma canım Allah'ın izniyle birşey olmaz.yinede doktora gitsen için rahat eder..sadaka vermeyi unutma🤲 Allah'ım korusun cümlemizi🤲🤲🤲🤲

Kuzucum çok çok geçmiş olsun nasıl bir kazaydı karnına falan bi darbe geldi mi ? İnşallah hiç bir şey olmamıştır. İstersen bi acil servise git ve hamile olduğunu söyle hemen bakarlar bebişin için rahat eder

Geçmiş olsun iyisinizdir inş. Doktora bi kontrole git için rahat etsin istersen

Çok gecms olsn rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm, korkmuştur ufaklık ama şükür iyisiniz, bebişko da iyidir inşallah o korunaklı yerde. Darbe falan aldıysan karın bölgenr için rahat etsin doktorla konuş istersen

Geçmiş olsun canım için rahat etmesi için bi acile git bebişe baktır istersen korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama evham yapıp kafaya takma diye dedim kuzum
Çok sağolun kızlar ❤️

ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam 😔

Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.🙏 Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu 😔

Tekrar teşekkür ederim canlarım ❤️

Çok sağolun kızlar ❤️

ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam 😔

Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.🙏 Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu 😔

Aman gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın canım♥️

Çok sağolun kızlar ❤️

Çok geçmiş olsun 💐

X