• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bebek bezinde 1 no kaçlık paketlerden aldınız? 240lık 1 paket aldım ben. Elde kalıyor diyorlar yorumlarda 🤷‍♀️ 120lik mi alsaydım acaba bilemedim.
2 paket aldım 30 luk mu ne. Eğer sorunyaratmazsa 2-3 o markanın devam edeceğim daha sonra daha uygun fiyatlı bezleri deneyeceğim. Stok yapmadım çünkü hangi bezin pişik yapmayacağı belli olmuyormuş

ay kim diyodu burda bu bebek içerden totoma doğrı vuruyor diye yemin ederim şuan aynısı oluyo önceden de bi acaba mı oluyodum ama şuan o kadar net ki ard arda bi kaç tane yapıştırdı ldkfldkfldf ön taraf bitti dönüp arka taraflara vurmaya başladı inanamıyorum:KK71::KK71::KK71::KK71:

Kızlar bebek bezinde 1 no kaçlık paketlerden aldınız? 240lık 1 paket aldım ben. Elde kalıyor diyorlar yorumlarda 🤷‍♀️ 120lik mi alsaydım acaba bilemedim.
Bebekten bebeğe değişiyor az alıp denemek daha iyi oluyor
Kimi bebek doğar doğmaz 2 numara kullanıyor iri oluyor kimi bebeğe bir numara iki ay oluyor yavaş gelişiyor oyüzden deneme yapmak daha iyi oluyor
Bazı bezler de çok çiş kaçırıyor ilk zamanlar çok çiş yapıyorlar gelişim göstergesi oluyor bu çiş saymak😂

Canım sınus tasıkardı onemlı degılmıs.12 atımlık ventrukuler tasıkardı saptamıs holter hayati tehlikesi olan oymuş,ani kalp durmasına neden oluyormus,vea aea falanda saptamıs ama onlar cok onemlı degılmıs.kontrol olmakta fayda var tabıkı ama bu rahatsızlık cok sık gorulen bısey degılmıs.

Bugün öyle berbat bir gün geçirdim ki 🤦🏻‍♀️ mesajınızı gördüm.
26. Haftadayim bende. 2-3 haftadır inanılmaz bir çarpıntı, nabız hep 100-110
Kardiyoloji ye gittim evet yüksek ama hayatını etkilerse geri gel dedi.
Çalışıyorum normalde ama rapor verildi. Oturup TV izlerken bile kalbim küt küt . Şimdi 10 gün sonraya yine randevu aldım ne olur ne olmaz. Randevu bulmak zor oluyor diye.
Yazdıklarınızı okudum sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🌸

Sizin çarpıntılar ne zaman başlamıştı ?

Peki kızlar hazır bebek bezinden konuşulmuşken yenidoğan için hastaneye 1numara bebek bezi mi aldınız yoksa sıfır numara mi almak mı gerekli? Deneyimli olanlar ne der bu konuda. Birde Prima #reklamdegil alsak yenidoğan için kullanan var mı yada etrafından duyanlar önerir mi ?

ay kim diyodu burda bu bebek içerden totoma doğrı vuruyor diye yemin ederim şuan aynısı oluyo önceden de bi acaba mı oluyodum ama şuan o kadar net ki ard arda bi kaç tane yapıştırdı ldkfldkfldf ön taraf bitti dönüp arka taraflara vurmaya başladı inanamıyorum:KK71::KK71::KK71::KK71:
Tabii ki benim yaramaz 😂😂😂

Peki kızlar hazır bebek bezinden konuşulmuşken yenidoğan için hastaneye 1numara bebek bezi mi aldınız yoksa sıfır numara mi almak mı gerekli? Deneyimli olanlar ne der bu konuda. Birde Prima #reklamdegil alsak yenidoğan için kullanan var mı yada etrafından duyanlar önerir mi ?
0 numarayi premature bebekler icin aliolar sanirim yanls bilmiyorsam

Kızlar aranızda surekli idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar vardi. Sorum onlara. 2 hafta once şeker yuklemesiyle birlikte idrar tahlilide istemisti doktorum. Idrarda enfeksiyon cikmisti. Toz ilac ve fitil vermisti kullandim. Bu pazarteside saglkocagindan rutin tahlil icin cagirdilar idrarimda yine enfeksiyon cikti. Saglkocagindaki hemsire doktorunuzla iletisime gecin ona soyleyin dedi. Doktorumla bugun konustum oda ürolojiye gorun dedi. Şaştim kaldim. Ilaca ragmen gecmemis enfeksiyon. Ürolojiye gdcem ama oda farkli bir ilac verirkimi sonucta icebilcegimz ilaclar kısıtli. Aranizda bunu atlatanlar varmi

Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.

Bugün öyle berbat bir gün geçirdim ki 🤦🏻‍♀️ mesajınızı gördüm.
26. Haftadayim bende. 2-3 haftadır inanılmaz bir çarpıntı, nabız hep 100-110
Kardiyoloji ye gittim evet yüksek ama hayatını etkilerse geri gel dedi.
Çalışıyorum normalde ama rapor verildi. Oturup TV izlerken bile kalbim küt küt . Şimdi 10 gün sonraya yine randevu aldım ne olur ne olmaz. Randevu bulmak zor oluyor diye.
Yazdıklarınızı okudum sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🌸

Sizin çarpıntılar ne zaman başlamıştı ?
Tesekkurler ınsallah🙏🌸benım hamılelıgın basından beri vardı,ama ben onemsemedım cunku hamılelıkte olabılıyor boyle seyler normal dıye.ama artık 130 lar cıkınca dr un tansıyon olcumlerınde kadın dogumcum yonlendırdı cumartesı gunu.benım durum nadıren cıkıyormus onceden bı rahatsızlık varsa hamılelık tetıklıyormus.sızınkı sadece hamılelıge baglı nabız yukseklıgıdır ınsallah🌸kontrolde fayda var.

Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Merhaba Dr Ali Gedikbaşı Şişlide. Riskli gebeliklere de bakıyor diye biliyorum.Dediğiniz konuları bilmiyorum ama iyi bir Periıntolog. Bende detaylıyı kendisinde yaptırdım. Çok geçmiş olsun.

1 numara koyabilirsin diye düşünüyorum
Her bebek bezinin numarası farklıdır sleepy 1 numara yenidoğan gibi molfix biraz daha büyükçe
Yenidoğan alsak birkaç hafta daha rahat olur ama gerek yok diye 1 de idare eder normal bir bebekse
Prima çok güzel genelde öneriliyor da
Molfix de güzel
Sleepy baby turco bebem natural benzer ürünler benim pek beğenmediğim
Primayı biz boykottan dolayı kullanmadık

Merhaba Dr Ali Gedikbaşı Şişlide. Riskli gebeliklere de bakıyor diye biliyorum.Dediğiniz konuları bilmiyorum ama iyi bir Periıntolog. Bende detaylıyı kendisinde yaptırdım. Çok geçmiş olsun.
Ona baktım ama benim konumla ilgili çok içime sinmedi 😔 rutin kontrol olmadığı için. Çok teşekkür ederim ama zaman ayırıp tavsiye verdiğiniz için❤️

Canım benim çok geçmiş olsun nasıl öyle durup dururken olmuş çok üzüldüm :KK43:
Bel fıtığı var bende tam kuyruk sokumunun üstünde :( bu ağrı da siyatik ağrı diye geçiyor benek büyüdükçe oradaki sinire baskı yapıyormuş :( hiç kimse yaşamasın ya çok berbat bir ağrı 😭

1 numara koyabilirsin diye düşünüyorum
Her bebek bezinin numarası farklıdır sleepy 1 numara yenidoğan gibi molfix biraz daha büyükçe
Yenidoğan alsak birkaç hafta daha rahat olur ama gerek yok diye 1 de idare eder normal bir bebekse
Prima çok güzel genelde öneriliyor da
Molfix de güzel
Sleepy baby turco bebem natural benzer ürünler benim pek beğenmediğim
Primayı biz boykottan dolayı kullanmadık
Çok teşekkür ederim canım benim 🫶
Ben daha hiç birini almadım. Bu bilgiler dahilinde bir daha bakayım şu bebek bezi işine.

Back
X