- 26 Aralık 2014
- 1.107
- 1.742
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.801
Yok canım hiçbir şey olmaz.şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?
bir de yenidoğan slepy alacağız di mi? ben hiç araştırmadım hangisi iyi vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hiçbir şey olmaz.şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?
Yok canım hiçbir şey olmaz.
Ben yenidoğan için pamuk aldım e bebekten. Onu kullanacağım. Sulak mendıllerı normal alıyorum. Ama her ıhtımale karşın biraz da yenidoğan alırım belkı. Bulunsun diye.şimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?
Islak mendil yenidoğan mi oluyor aldınız Komili be baby turcoBende Komili ve baby turconun var indirimlerden almıştım.
Hiç acmazsan sorun olmuyor çünkü kendileri de böyle depoda bekletiyolar aynı şey bence. Ben baby turconun yenidoğan olanından 12*90 li bir de 24*90 lı yine bebek gül kokulu ıslak mendilinden aldım ilk ay pamuk ıslatmayı düşünüyorum ne olur olmaz yenidoğan yazsa da ıslak mendil içime sinsinşimdiden alsak bi şey olmaz di mi kuruma vs?
maşallah yine baya almışsınız ya 36 paketHiç acmazsan sorun olmuyor çünkü kendileri de böyle depoda bekletiyolar aynı şey bence. Ben baby turconun yenidoğan olanından 12*90 li bir de 24*90 lı yine bebek gül kokulu ıslak mendilinden aldım ilk ay pamuk ıslatmayı düşünüyorum ne olur olmaz yenidoğan yazsa da ıslak mendil içime sinsin
Merhabalar, bende Kraft kenya alacağım ama internette stok görünmüyor civilden mi alcaksınız siz fiyatı ne kadar orda biliyor musunuz?Kraft Kenya modeli alacağım ben. 2025 model ama tanıtım için getırmısler. Civil de anlatıldı. Puseti ayrıca oto koltuğu oluyor. Çok hafıf çok kıbar. Ben yarın alacağım nasip olursa. Bir bakın derim.
Komili de yenidoğan ibaresi yok ama baby turco yenidoğan. Baby turco dan 3 tane var Komili den 4 tane şuanIslak mendil yenidoğan mi oluyor aldınız Komili be baby turco
he ben de bundan aldıımBunda indirim var bak yorumlarda güzel
ıslak mendillik alma ya, su da çok kalırsa pamuklar bakteri ürer. Bana gereksiz geliyor o ıslak mendillikler jdfsjf ben de en azından ilk 3 ay pamukla geçiririm diyorum da zaman göstercek onu şu an ne desek boşBana yine arkadasim islak mendillik al icine büyük ped pamuk koy ıslat dedi fjfjjdjs her seyi de abartmak sacma ama ilk 1 ay icin oyle yapicam soz verdim
sleepy bionatural hoşuma gitti de o da bunlara göre biraz pahalı bilemedim o yüzden. ya da biraz bundan alırım ilk zamanlar için sonradan diğerlerine geçebilirim bilemedimKomili de yenidoğan ibaresi yok ama baby turco yenidoğan. Baby turco dan 3 tane var Komili den 4 tane şuan
Ben unıbaby yenı dogan aldım canım bır kolıIslak mendil yenidoğan mi oluyor aldınız Komili be baby turco
Bende şimdi 12x60 lı aldım 255 TL ydi Trendyol da. Ben baya araştırdım ıslak mendilleri Komili ve baby turco yenidoğan için hassas üretim olduğu için bebeğin vücuduna dokunmuyormuş inşallah tabiii. 3 tane vardı 12 li daha aldım. Farklı markalar da kullanmak istemiyorum iki tane üzerinden ilerlerimAlmak isteyen olursa sleepy bionatural 12*40 285tl hepsi buradada. reklam değil
11.11 de tekrar indirime girince bu kez sleepy normal yenidoğan alacağım 90lı paketlerden. ilk etapta biraz daha iyi bi şey alayım dedim
evet ya seninki baya bi uyguna gelmiş hayırlı olsunn. diğerlerini normal slepyy alacağım ben 12 paket bitene kadar alışır diye düşünüyorum çok da hassas olmasın sonraBende şimdi 12x60 lı aldım 255 TL ydi Trendyol da. Ben baya araştırdım ıslak mendilleri Komili ve baby turco yenidoğan için hassas üretim olduğu için bebeğin vücuduna dokunmuyormuş inşallah tabiii. 3 tane vardı 12 li daha aldım. Farklı markalar da kullanmak istemiyorum iki tane üzerinden ilerlerim
Sağlık ocaklarında tetanoz aşılarında sıkıntı varmış bence arayabiliyorsan ara yoksa bi gidip kendini hatırlat onun bi zamanı oluyormuş yapılması için ben pazartesi gittim iğne yok dedi eczaneden kendim alıp yaptırdım 250 lira gibi bişeydi fiyatıda hattaKızlar tetanozları oldunuz mu? Ben bugün 21+2 yi hala arayan soran yok Galiba beni toptan unuttular