• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Kızzzzlaar biz bugün tam 15 haftalık olduk minnoşumuz kocaman olmuş görmeyeli çok şaşırdım görünce 🥰 doktor ablasına gösterdi cinsiyetini kız kardeşim öğrendi nasipse pazar cinsiyet partimiz var çok merak ediyorum çatlamak üzereyiz 😂🤪
Sabrınıza hayran kaldım 😂 bende düşündüm ama sonra 1 saat bile bekleyemeyeceğime karar verip vazgeçtim 😬

Kızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Ben orda öğrendiğim için kayıt alındı 20.haftada aramazsak arada kaynarsa bile mutlaka gel dedi ondan önce gelmem gerekir mi dedim yok dediler

Kızlar sağlık ocağına hiç gittiniz mi? Ben öğrendiğimden beri tüm işlemlerimş özel hastanede yaptıpım için hiç gitmedim. Gitmek gerekiyor mu? Öyle bi şart var mı? Bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor ? Sağlık ocağı mı çağrıyor
Ben devlete gittiğimde hep baştan soruyodular haftasını felan bana sekreter sağlık ocağına bildirmen gerekiyor dedi gebe olduğun öyle düşüyor sisteme dedi. Gttim bende 15. Haftadan itibaren gevelik takibi başlıyor dedi 20. Haftada da tetenoz aşınız var dedi.

Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.

Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Merhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibi.

Merhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibi.
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim benim de leep geçmişim var çok yüksek ihtimalle serklaj gerekecek, 6. Hafta içerisindeyim az zaman kaldı biran önce iyi bir doktor bulmam gerekiyor 😔

Doktorun yorumları gerçekten çok iyi tavsiye için minnettarım 🙏🏻❤️

Merhaba ben normalde temmuz grubundayim. Ama muhtemelen erken dogum olacagi soylendi. O yuzden burayida takip ediyorum. Ayni sorun benimde gundemimde. İsmail ozdemir diye birini buldum yorumlardan 12/14 hafta arasi oraya gidecegim. Kendi doktorum dikis atabiliriz dedi kesin taniyi perinatolog koyar genede dedi. Sizde bir bakin googleda ve bircok yerde yorumlari iyi gibi
Doktorun yorumları gerçekten çok iyi tavsiye için minnettarım 🙏🏻❤️
Faydam olduysa ne mutlu 🙏 kendi web sayfasindada serklaj icin oldukca detayli bilgiler vermis. Bende kendisine bir gidip muayene olacagim o yuzden. Sizden once gidersem kendi deneyimimide paylasirim🌸

Faydam olduysa ne mutlu 🙏 kendi web sayfasindada serklaj icin oldukca detayli bilgiler vermis. Bende kendisine bir gidip muayene olacagim o yuzden. Sizden once gidersem kendi deneyimimide paylasirim🌸

Çok sevinirim mutlaka sizden haber bekliyorum eğer giderseniz ❤️

Anadolu yakasında kadıköyde zeki şahinoğlu öneririm. Avrupa yakasında recep has’ı çok duyuyorum.

Eklentiler

• IMG_2793.png
    IMG_2793.png
    137,7 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba arkadaşlar ben temmuz grubundayım ama tabi 38 39 da falan doğurursam Haziran annesi de olabilirim. 2. 3. Gebeliğine hamile olan arkadaşlara sorum olacaktı, bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben ilk gebeliğimi 16 haftalıkken 2. Yi 14 haftalıkken hissetmiştim acaba 3. De daha erken mi olur yoksa 2. Gibi mi merak ediyorum.

Kızlar gebelikte ıhlamur serbestti dimi?
Benimde bugün boğazım ağrıyor. Siz ne yaptınız:( internette ıhlamur içebileceğimiz yazıyor sabah ıhlamur içtim. Şimdide limon su içtim. Daha etkili çözümü olan var mı? Hiçbir grip emaresi yok sadece boğazımda yutkununca ağrı var :( bu da yeni çeşit salgın hrrhalde anlamadım

Back