Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim oncek doktorum da oyleydi ulasamazdim ama simdiki doltorum cok iyi 10 15 dk gecmeden cevap veriyor eger ameliyatta degilse herseyi sorabiliyorum hemsirenin de numarasi var tahlillerim ciktiginda doktora gonderiyorum hemen yorumluyor ilac yazilacaksa ilac ya da birakilacaksa biraktiriyor avrupa yakasinda klinikte gidiyorum

Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim

Bende ondan aldım 12 li yenidoğan ama merak ettiğim yenidoğan yazmada diğer ıslak mendillerde kullaniliyormu
Baby turco için söylüyorum bebekler için olan ıslak mendilleri ayrı birde ek olarak yenidoğan özel var mesela daha pahalı illaki bir farkı vardır. Ama üzerinde bebeğe kullanacaksan bebek için olduğu ibaresine dikkat et, yenidoğan özel olanları daha içeriği temizdir herhalde

bence bizim gitmemiz lazım ben ptesi gidicem artık sen de git burda buluşalım ksdjf
Bende gıdıcem pazartesı ınsallah aşı ıcın konusmaya.artık olacaksak olmamız lazım.sonra onumuzde seker yuklemesı varonuda yaptırmayacagım galıba ıcımden yaptırmak gelmıyor

bence bizim gitmemiz lazım ben ptesi gidicem artık sen de git burda buluşalım ksdjf
Evet bi gidip sorayım bi doz vurulayim nolur nolmaz ikinciyi bilmiyorum çok da aşı ilaç yüklemek istemiyorum zaten. Bunu da ne olur ne olmaz diye düşündüm vurulmam sonra bir sorun çıkar uzulmeyeyim

Bende gıdıcem pazartesı ınsallah aşı ıcın konusmaya.artık olacaksak olmamız lazım.sonra onumuzde seker yuklemesı varonuda yaptırmayacagım galıba ıcımden yaptırmak gelmıyor
Şeker yüklemesi düşünmüyorum ben sağlık ocağına aç ve tok kan vererek ara ara bakmayı düşündüm bunda sorun çıkarsa yükleme yaparım çıkmazsa zaten sorun yoktur yemeğe devam

Evet bi gidip sorayım bi doz vurulayim nolur nolmaz ikinciyi bilmiyorum çok da aşı ilaç yüklemek istemiyorum zaten. Bunu da ne olur ne olmaz diye düşündüm vurulmam sonra bir sorun çıkar uzulmeyeyim
Ben doktoruma sordum yaptırayım mı diye yaptır diiye msj atmış o yüzden gidicem bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…