- 9 Ağustos 2016
- 6.152
- 20.355
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.861
tekrar kullansanKizlarrrrr bulanti ilacini biraktim midem yine bulaniyor arada ne guzel ilac kullanirken rahattim ya
Canim benim oncek doktorum da oyleydi ulasamazdim ama simdiki doltorum cok iyi 10 15 dk gecmeden cevap veriyor eger ameliyatta degilse herseyi sorabiliyorum hemsirenin de numarasi var tahlillerim ciktiginda doktora gonderiyorum hemen yorumluyor ilac yazilacaksa ilac ya da birakilacaksa biraktiriyor avrupa yakasinda klinikte gidiyorumKızlar merhaba bir sorum olacaktı ben Bahçelievler medical parka gidiyorum bugün tahlil verdim ve bazı değerlerim referans dışı çıkmış doktoruma mesaj attım hala dönüş yapmadı. Zaten kendisine mesai saatleri dışında ulaşamıyorum mesai saatleri içinde de asistanıns mesaj atıyorum. Kendi numarasını vermiyor. Asistanı bazen ertesi gün dönüş yapıyor. bugün doğumda siz olacaksınız değil mi dediğimde izinde ve tatilde olmazsam evet dedi. Normal bir durum mu bu sizin doktorlarınızla iletişiminiz nasıl başka doktora geçmeli miyim
Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyimCanim benim oncek doktorum da oyleydi ulasamazdim ama simdiki doltorum cok iyi 10 15 dk gecmeden cevap veriyor eger ameliyatta degilse herseyi sorabiliyorum hemsirenin de numarasi var tahlillerim ciktiginda doktora gonderiyorum hemen yorumluyor ilac yazilacaksa ilac ya da birakilacaksa biraktiriyor avrupa yakasinda klinikte gidiyorum
Canim 21.haftam ama ilaclarimin hepsini kesti suan karacigeri dinlendirelim deditekrar kullansankaç hafta oldun?
Dr Tuba Nadide yılmaz BasaksehirdeDoktorunuzun ismini öğrenebilir miyim
ahh anladım canım çok mu zorluyor seniCanim 21.haftam ama ilaclarimin hepsini kesti suan karacigeri dinlendirelim dedi
Bulanti zorluyor yaa bir bitmedi gercekten oncek kadar olmasa da yine de bulaniyor sanirin doguma kadar devam edecek buahh anladım canım çok mu zorluyor seni
ya bazısının öyle oluyor maalesef keşke yapacak bişey olsaBulanti zorluyor yaa bir bitmedi gercekten oncek kadar olmasa da yine de bulaniyor sanirin doguma kadar devam edecek bu
Uzakmış biraz teşekkür ederimDr Tuba Nadide yılmaz Basaksehirde
Insallah canim bulanti cok zorya bazısının öyle oluyor maalesef keşke yapacak bişey olsabelki doktorun bir süre sonra tekrar ilaca başlatır ve rahatlarsın canım
Rica ederimUzakmış biraz teşekkür ederim
Senin yine iyi ben 22 nin içinde bi yerdeyim sağlık ocağı mi arayacak bilmiyorum da beni de aramadi kimse xjndjdjdkKızlar tetanozları oldunuz mu? Ben bugün 21+2 yim hala arayan soran yokGaliba beni toptan unuttular
Baby turco için söylüyorum bebekler için olan ıslak mendilleri ayrı birde ek olarak yenidoğan özel var mesela daha pahalı illaki bir farkı vardır. Ama üzerinde bebeğe kullanacaksan bebek için olduğu ibaresine dikkat et, yenidoğan özel olanları daha içeriği temizdir herhaldeBende ondan aldım 12 li yenidoğanama merak ettiğim yenidoğan yazmada diğer ıslak mendillerde kullaniliyormu
bence bizim gitmemiz lazım ben ptesi gidicem artık sen de git burda buluşalım ksdjfSenin yine iyi ben 22 nin içinde bi yerdeyim sağlık ocağı mi arayacak bilmiyorum da beni de aramadi kimse xjndjdjdk
Bende gıdıcem pazartesı ınsallah aşı ıcın konusmaya.artık olacaksak olmamız lazım.sonra onumuzde seker yuklemesı varbence bizim gitmemiz lazım ben ptesi gidicem artık sen de git burda buluşalım ksdjf
Evet bi gidip sorayım bi doz vurulayim nolur nolmaz ikinciyi bilmiyorum çok da aşı ilaç yüklemek istemiyorum zaten. Bunu da ne olur ne olmaz diye düşündüm vurulmam sonra bir sorun çıkar uzulmeyeyimbence bizim gitmemiz lazım ben ptesi gidicem artık sen de git burda buluşalım ksdjf
Şeker yüklemesi düşünmüyorum ben sağlık ocağına aç ve tok kan vererek ara ara bakmayı düşündüm bunda sorun çıkarsa yükleme yaparım çıkmazsa zaten sorun yoktur yemeğe devamBende gıdıcem pazartesı ınsallah aşı ıcın konusmaya.artık olacaksak olmamız lazım.sonra onumuzde seker yuklemesı varonuda yaptırmayacagım galıba ıcımden yaptırmak gelmıyor
Bende gıdıcem pazartesı ınsallah aşı ıcın konusmaya.artık olacaksak olmamız lazım.sonra onumuzde seker yuklemesı varonuda yaptırmayacagım galıba ıcımden yaptırmak gelmıyor
Ben doktoruma sordum yaptırayım mı diye yaptır diiye msj atmış o yüzden gidicem biEvet bi gidip sorayım bi doz vurulayim nolur nolmaz ikinciyi bilmiyorum çok da aşı ilaç yüklemek istemiyorum zaten. Bunu da ne olur ne olmaz diye düşündüm vurulmam sonra bir sorun çıkar uzulmeyeyim
Ben aldım canım sleepy mavi olandan bir arkadaşım dört aylık bebeği için onu kullanıyormuş o önerdi bana daKızlar bez olarak sleepy alan varmi. Yada tavsiye eden