- Konu Sahibi elektroforez
- #17.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim abimde Prima önerdi. Yiğenimde kullanmışlarBen prima alıcam canım,abim ve cevremdekı arkadaslar hep prıma kullanmıs hepsıde cok memnundu,o yuzden prıma alıcaz.
Bende yapamadımYa kızlar hepsiburadada bebek15 koduyla indirim var yazıyor ama sepette denediğimde sepetindeki ürünlerde geçerli değil diyor. Nasıl yapıyorsunuz bunu ya
Ay valla olmuyo kırk tane puset örtüsü attım deniyim diye olmadıBende yapamadım
Canım benim doktorum normalde doğuma yakın kendi numarasını veriyormuş. İstediğimizde verdi numarasını. Ama ben hem klinik aracılığıyla iletişim kuruyorum. Şahsi numarasına yazmadım hiçKızlar merhaba bir sorum olacaktı ben Bahçelievler medical parka gidiyorum bugün tahlil verdim ve bazı değerlerim referans dışı çıkmış doktoruma mesaj attım hala dönüş yapmadı. Zaten kendisine mesai saatleri dışında ulaşamıyorum mesai saatleri içinde de asistanıns mesaj atıyorum. Kendi numarasını vermiyor. Asistanı bazen ertesi gün dönüş yapıyor. bugün doğumda siz olacaksınız değil mi dediğimde izinde ve tatilde olmazsam evet dedi. Normal bir durum mu bu sizin doktorlarınızla iletişiminiz nasıl başka doktora geçmeli miyim
Canım ben de özel muayenehaneye gidiyorum hastane doktoru değil ama bana numarasını verdi sürekli ulaşabiliyorum kendisine. Olması gereken de bu bence acil durumlarda hemen arayabileceğin bir numara vermeli özel hastane bir de seninki. Yoğunluktan geç dönüş yapabiliyor benim doktorum da o olabilir ama sekreter aracılığı ile iletişim kurmanız garip bence.Kızlar merhaba bir sorum olacaktı ben Bahçelievler medical parka gidiyorum bugün tahlil verdim ve bazı değerlerim referans dışı çıkmış doktoruma mesaj attım hala dönüş yapmadı. Zaten kendisine mesai saatleri dışında ulaşamıyorum mesai saatleri içinde de asistanıns mesaj atıyorum. Kendi numarasını vermiyor. Asistanı bazen ertesi gün dönüş yapıyor. bugün doğumda siz olacaksınız değil mi dediğimde izinde ve tatilde olmazsam evet dedi. Normal bir durum mu bu sizin doktorlarınızla iletişiminiz nasıl başka doktora geçmeli miyim
Ben de aynı hastaneye gidiyorum, doktorumdan numarasını istediğimde ama aramayacaksın mesaj atacaksın şeklinde bi cevap alınca takılmıştım açıkcası, zorda kalmadığımda mesaj atmıyorum zaten ama dönüş sağlıyor sağolsun.. paket satın aldım inşallah kendisi gelir doğuma bende de aynı şüphe var sormadım da direkt ama biz doktora göre para ödüyoruz gelmesi lazım yani ne bileyim :/ genel olarak memnun olduğum için değiştirmedim devam ediyorum benKızlar merhaba bir sorum olacaktı ben Bahçelievler medical parka gidiyorum bugün tahlil verdim ve bazı değerlerim referans dışı çıkmış doktoruma mesaj attım hala dönüş yapmadı. Zaten kendisine mesai saatleri dışında ulaşamıyorum mesai saatleri içinde de asistanıns mesaj atıyorum. Kendi numarasını vermiyor. Asistanı bazen ertesi gün dönüş yapıyor. bugün doğumda siz olacaksınız değil mi dediğimde izinde ve tatilde olmazsam evet dedi. Normal bir durum mu bu sizin doktorlarınızla iletişiminiz nasıl başka doktora geçmeli miyim
daha önce bi dr a gidiyordum bende. vermedi numarasını sekreter aracılığı ile yerindeyse ve mesai saatleri içindeyse ulaşabiliyordum. sonra başka dr geçtim hamilelik başında adam direkt numarasını verdi. tahlil sonucunu vs whatsaptan atıyorum arıyor vs. geçen cumartesi geçesi acil bi durum oldu. ulaşır mıyım bilemedim iş telefonu mu yoksa şahsi mi diye yazar yazmaz ç.içi olup whatsaptan cevap verdi.Kızlar merhaba bir sorum olacaktı ben Bahçelievler medical parka gidiyorum bugün tahlil verdim ve bazı değerlerim referans dışı çıkmış doktoruma mesaj attım hala dönüş yapmadı. Zaten kendisine mesai saatleri dışında ulaşamıyorum mesai saatleri içinde de asistanıns mesaj atıyorum. Kendi numarasını vermiyor. Asistanı bazen ertesi gün dönüş yapıyor. bugün doğumda siz olacaksınız değil mi dediğimde izinde ve tatilde olmazsam evet dedi. Normal bir durum mu bu sizin doktorlarınızla iletişiminiz nasıl başka doktora geçmeli miyim
Ben molfix denicem bunda kalıp olarak diğerlerine göre daha iyi prima kullanmadım maddi olarak ilerleyen dönemlede daha fazla gittiği için ve bir başladığın beze alışırsa da ona göre düşünmek lazımBen stok değil ama sadece yenidoğan iki paket alıp denicem. Ne önerirsiniz? Prima ve Molfix önerildi bana ama
Yenidoğan da günde 8 kere bez değiştirmekten hesaplandığında 240 adet yenidoğanda gidiyormuş. Denemek lazım prima ve Molfix çok önerildi. Hatta Prima dan sonra başka beze geçtiklerinde problem yaşamamışlardı ama tabi bilmiyorum herkeste aynı olmaz. Bende ya Molfix ya da Prima alıcamBen molfix denicem bunda kalıp olarak diğerlerine göre daha iyi prima kullanmadım maddi olarak ilerleyen dönemlede daha fazla gittiği için ve bir başladığın beze alışırsa da ona göre düşünmek lazım
Oğlumda tek iyi gelen pure baby oldu onla devam ediyorum
Ama slepy baby turco kalıp olarak küçük bebek 1 aydan sonra 2 numaraya geçmek durumunda kalıyot genelde
ben de sleepy ve molfix aldım. kesinlikle alışınca bi kere primaya bu kez diğer bezleri kullanınca alerji yapıyor. o yüzden bu aldıklarım alerjik reaksiyon gösterirse o zaman prima alırım. yoksa direkt bunlardan devam edeceğim. ihtiyacı olan şeyleri daha kaliteli alırım diye düşündüm açıkcası bebek bezinde en iyisi bana lüks geliyor biraz. uzun zaman sık kullanacağız çünkü. zaten tuvalet eğitimini de erken vermeyi düşünüyorum çocukların psikolojik gelişimini çok etkiliyormuş. bununla ilgili bi çalışma okumuştum yabancı bi kaynaktan.Ben molfix denicem bunda kalıp olarak diğerlerine göre daha iyi prima kullanmadım maddi olarak ilerleyen dönemlede daha fazla gittiği için ve bir başladığın beze alışırsa da ona göre düşünmek lazım
Oğlumda tek iyi gelen pure baby oldu onla devam ediyorum
Ama slepy baby turco kalıp olarak küçük bebek 1 aydan sonra 2 numaraya geçmek durumunda kalıyot genelde
Hatta bir kere su gibi akıntım oldu bunu yaşadığımda kliniğe yazdım hemen. Kliniğin WhatsApp ını doktorum da takip ediyor. Saat akşam 7 de yazdım 9 da döndüler yarın hemen kontrol için çağırmıştıCanım benim doktorum normalde doğuma yakın kendi numarasını veriyormuş. İstediğimizde verdi numarasını. Ama ben hem klinik aracılığıyla iletişim kuruyorum. Şahsi numarasına yazmadım hiç
Doktorunuzun adı ne acabaBen de aynı hastaneye gidiyorum, doktorumdan numarasını istediğimde ama aramayacaksın mesaj atacaksın şeklinde bi cevap alınca takılmıştım açıkcası, zorda kalmadığımda mesaj atmıyorum zaten ama dönüş sağlıyor sağolsun.. paket satın aldım inşallah kendisi gelir doğuma bende de aynı şüphe var sormadım da direkt ama biz doktora göre para ödüyoruz gelmesi lazım yani ne bileyim :/ genel olarak memnun olduğum için değiştirmedim devam ediyorum ben
Emine dilşad’a gidiyorum ben sizinki hangisi?Doktorunuzun adı ne acaba
Gönül ÇimenEmine dilşad’a gidiyorum ben sizinki hangisi?
ben acil bir durum olduğunda nasıl ulaşabilirim size demiştim :) acil durum olunca hastaneye gelceksin tabii ki demişti:) dedim o kadar da acil olmayan durumda nasıl ulaşabilirim dedim anladım deyip direkt nosunu verdi yazma arama demedi. Pastil kullanabilir miyim diye bile sordum geçen cvpladı hemenKızlar merhaba bir sorum olacaktı ben Bahçelievler medical parka gidiyorum bugün tahlil verdim ve bazı değerlerim referans dışı çıkmış doktoruma mesaj attım hala dönüş yapmadı. Zaten kendisine mesai saatleri dışında ulaşamıyorum mesai saatleri içinde de asistanıns mesaj atıyorum. Kendi numarasını vermiyor. Asistanı bazen ertesi gün dönüş yapıyor. bugün doğumda siz olacaksınız değil mi dediğimde izinde ve tatilde olmazsam evet dedi. Normal bir durum mu bu sizin doktorlarınızla iletişiminiz nasıl başka doktora geçmeli miyim
Ben bpaşa kolana gidiyorum cemile hanıma (Djemila vatansever) #reklamdeğilKızlar çok teşekkür ederim. Beni de çok rahatsız etti bu durum akıl danışmak istedim peki Avrupa yakasında oturup önerebileceğiniz doktor var mı