• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    44
Arkadaşlar merhaba, size iyi haberlerle gelemedim maalesef. Saat 7 gibi uyandığımda kahvaltı hazırlarken suyumun geldiğini farkettim ve evde düşük yaptım. Hastaneye geldik, rahmimin duvarı hala kalın olduğu için rahmin duvarını temizlemek için küretaj önerdiler. Küretaj oldum, yatış verdiler. Kontrol ultrason baktılar vajinal, bir parçanın daha olduğunu söyledi doktor. İlaçla kalanının düşmesini bekleyeceğiz. Dua edin, benim de dualarım sizinle. Görseniz mucize bu dersiniz. 12. Haftaya girmiştik bugün miniğimle. Her uzvu, her yeri belli idi. Rabbim ne kadar güzel yaratmış, hayran kalmamak mümkün değildi. Yiyecek ekmeği, alacak nefesi yokmuş benim miniğimin. Tüm arkadaşlarımı öpüyorum, sizinle konuşmak, dertlerimi paylaşmak çok özel ve çok güzeldi. Dilerim ki hepiniz güzel süreçlerden geçerek hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ultrasonla öğrenmek nasip olmadı ama cinsiyeti kız idi... ❤️
ne denirki 😔 hayırlı olanı Allah bilir . Geçmiş olsun . Allahım hem bedenine hem ruhuna şifa versin 🙌

Arkadaşlar merhaba, size iyi haberlerle gelemedim maalesef. Saat 7 gibi uyandığımda kahvaltı hazırlarken suyumun geldiğini farkettim ve evde düşük yaptım. Hastaneye geldik, rahmimin duvarı hala kalın olduğu için rahmin duvarını temizlemek için küretaj önerdiler. Küretaj oldum, yatış verdiler. Kontrol ultrason baktılar vajinal, bir parçanın daha olduğunu söyledi doktor. İlaçla kalanının düşmesini bekleyeceğiz. Dua edin, benim de dualarım sizinle. Görseniz mucize bu dersiniz. 12. Haftaya girmiştik bugün miniğimle. Her uzvu, her yeri belli idi. Rabbim ne kadar güzel yaratmış, hayran kalmamak mümkün değildi. Yiyecek ekmeği, alacak nefesi yokmuş benim miniğimin. Tüm arkadaşlarımı öpüyorum, sizinle konuşmak, dertlerimi paylaşmak çok özel ve çok güzeldi. Dilerim ki hepiniz güzel süreçlerden geçerek hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bu arada ultrasonla öğrenmek nasip olmadı ama cinsiyeti kız idi... ❤️
Çok geçmiş olsun canım, benim de iki kaybim var, çok acı malesef ama insan atlatıyor...Sağlıklı değilmiş demek ki .. Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin. Bir an önce iyileşip toparlanirsin inşallah...

Ah bacım, başın sağolsun 😔

Benim yüreğim yandı burada. Sonra utandım.. 😞
Olgunluğun, metanetin beni utandırdı. 😔

Bir kitapta okumuştum. Sabır, musibet geldiği ilk anda gösterilen tavırdır diyordu. Sen gördüğüm en büyük sabr-ı cemil örneklerinden oldun. Yaşından büyük ruhunun olgunluğu. Onu anladım..

Sen nasıl tevekkül ettiysen, Rabbim de öyle sıkı tutsun seni. Bedenini ve ruhunu şifa ile sarmalasın. Evladına sarıl. Rabbim ailene dirlik ve beraberlik versin. Ummadık sevinçlerle gönlünü ferahlatsın. 🤲🏼 Güzel haberlerini duymak ümidiyle, Allah’a emanet ol canım benim 💙

Son düzenleme:
12 hafta güncellemesi 😁 cinsiyet tahmini olan var mıEki Görüntüle 3526344
Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim, maşallah kuzuya ❤️ hiç bilemem böyle şeyleri 😊 Dr herhangi bir şey söylemedi mi? ❤️
12+2den bildiriyorum. :kahve:

Dr dan çıktım. Hersey yolunda.
Benimkisi takla atıyordu :emir_bebek::KK37:

Şimdi yemeğe geldim. Maltepe Ritim İstanbul yakınında olan varsa buyursun :KK51:
Maşallah nasıl da hareketliymis duruşuna bak şunun 😍 güzel haberlerle gelmene sevindim. Dua edin ben de sabah gidiyorum kontrole inşallah her şey yolundadır 🤲

Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim, maşallah kuzuya ❤️ hiç bilemem böyle şeyleri 😊 Dr herhangi bir şey söylemedi mi? ❤️

Maşallah nasıl da hareketliymis duruşuna bak şunun 😍 güzel haberlerle gelmene sevindim. Dua edin ben de sabah gidiyorum kontrole inşallah her şey yolundadır 🤲
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı♥️ doktor cinsiyet öğrenmek için çok erken olduğunu söyledi

İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı♥️ doktor cinsiyet öğrenmek için çok erken olduğunu söyledi
Doğrudur canım. Amin inşallah 🤲❤️ ben kızımda 11. Hafta içinde gittiğimde kız gibi demişti öyle de oldu. Yarın 11+5 de gidiyorum nasipse bakalım bir tahmini olacak mı. Aynı Dr a gidiyorum yine bakalım ne olacak meraktayim. Sağlıkla gelsinler de farketmez. 🤲 İnsan merak ediyor ama yine de tabi 😍

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm bende 2023 ocak ayından 14+5 aynı durumu yaşadım suyum bittiği için kürtajla almak zorunda kaşdılar sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim size dayanma gücü versin cennette sizi bekleyen bir bebeğiniz oldu mutlaka bebeği alın ve gömün adını vermeyi de unutmayın. Çok zor sancılı bir süreç ama Rabbim böyle nasip etmişse yapacak bir şey yok. Rabbim size sağlık versin yeniden yeşertsin renklendirsin gönlünü.

Başınız sağolsun 😪 diyecek hiç bişey bulamadım boğazım düğümlendi. Umarım tez zamanda atlatır eskisinden iyi olursunuz.

Kızlar biraz önce kırmızı kanama gördüm ben. 😑 yarın sabaha randevu aldım. Gebelik belirtilerim iki gündür azaldı gibi (bulantı,halsizlik,koku hassasiyeti,göğüslerde ağrı) biraz korkuyorum açıkçası. Umarım güzel şeyler duyarım umarım herşey yolundadır 🙁 bu arada 11+2 deyiz benim gibi belirtileri azalanlar oldumu?

Kızlar biraz önce kırmızı kanama gördüm ben. 😑 yarın sabaha randevu aldım. Gebelik belirtilerim iki gündür azaldı gibi (bulantı,halsizlik,koku hassasiyeti,göğüslerde ağrı) biraz korkuyorum açıkçası. Umarım güzel şeyler duyarım umarım herşey yolundadır 🙁 bu arada 11+2 deyiz benim gibi belirtileri azalanlar oldumu?
Canım ben bulantım olmasın diye ilaç içiyorum . Bazen hiç olmuyor . Bazen ilaca rağmen çok yoğun oluyor kusuyorum . Kızımda da bi gelip bi gidiyordu bulantılar . Belirtileri düşünme lütfen inşallah yolundadır herşey . Kendini yordun mu hiç . Daha öncede kanama olmuşmuydu

Kanama hakkında bilgim yok. Hiç yaşamadım. İns ciddi bi durum yoktur. 🤲🏼 Lekelenme tarzı kanama yaşayan arkadaşlar çok.

Ama dün akşam bi şey oldu. Nasıl tarif edeyim. Çok garip hissettim. Sebebi ne biliyor musunuz?

Haftalardır aylardır hissetmediğim bi sağlık durumu geldi bana. Basım ağrımıyor, dönmüyor. Mide bulantısı yok, dolayısıyla kusma hissi de, cayır cayır yanan mide yok, öyle ki midemde gaz bile yok. 🤨 Afedersiniz gegirerek alfabeyi Sayan bi çocuk vardı ortaokulda. İki aydır onun gibi hissediyordum kendimi.

Ama dün akşam hiçbiri yoktu ya. İyiyim dedim bu ne güzel bir hal dedim. 😍 En son hamile değilken öyle hissetmiştim. 😅

Kızıma hamileyken 12. Haftada birden kesilmişti tüm mide bulantı kusma şikayetlerim, acaba öyle bir şey mi dedim. Ümitlendim. Sonraaaaaa! Sabah ne oldu ? Yine uykumdan öğürerek banyoya koştum. :confused:

Neticei kelam, vesveselenme. İns bir durum yoktur. Sabah da güzel haberler alırsın 🤲🏼 😊

Canım ben bulantım olmasın diye ilaç içiyorum . Bazen hiç olmuyor . Bazen ilaca rağmen çok yoğun oluyor kusuyorum . Kızımda da bi gelip bi gidiyordu bulantılar . Belirtileri düşünme lütfen inşallah yolundadır herşey . Kendini yordun mu hiç . Daha öncede kanama olmuşmuydu
Kendimi daha iyi hissettiğim için daha aktif olmuş olabilirim ama ciddi bi yorulmam olmadı. Lekelenmelerim vardı onlar kahverengiydi geldiği gün progestan alıyordum 3 haftadır yoktu ilacıda almadım iyiydi yani. Bunun kırmızı olması korkuttu beni 😔

Kanama hakkında bilgim yok. Hiç yaşamadım. İns ciddi bi durum yoktur. 🤲🏼 Lekelenme tarzı kanama yaşayan arkadaşlar çok.

Ama dün akşam bi şey oldu. Nasıl tarif edeyim. Çok garip hissettim. Sebebi ne biliyor musunuz?

Haftalardır aylardır hissetmediğim bi sağlık durumu geldi bana. Basım ağrımıyor, dönmüyor. Mide bulantısı yok, dolayısıyla kusma hissi de, cayır cayır yanan mide yok, öyle ki midemde gaz bile yok. 🤨 Afedersiniz gegirerek alfabeyi Sayan bi çocuk vardı ortaokulda. İki aydır onun gibi hissediyordum kendimi.

Ama dün akşam hiçbiri yoktu ya. İyiyim dedim bu ne güzel bir hal dedim. 😍 En son hamile değilken öyle hissetmiştim. 😅

Kızıma hamileyken 12. Haftada birden kesilmişti tüm mide bulantı kusma şikayetlerim, acaba öyle bir şey mi dedim. Ümitlendim. Sonraaaaaa! Sabah ne oldu ? Yine uykumdan öğürerek banyoya koştum. :confused:

Neticei kelam, vesveselenme. İns bir durum yoktur. Sabah da güzel haberler alırsın 🤲🏼 😊
İnşaAllah teşekkür ederim sizlere yazmak sizlerden motive edici mesajlar duymak çok iyi geliyor.

Merhaba, benim de iki gundur sağ kasigim bacagimda adet kasılmalarinda olan ağrıya benzer ağrılarim var, belirtilerim de azaldı, mide bulantim da eskisi gibi değil. Ama bundan iki hafta önce yine belirtilerimin azaldığı olmuştu doktor kontrolunde bir sorun yoktu. Belki belirtiler arada gidip geliyordur. Kanama için de arkadaşımin da olmuştu hem de adet kanaması gibi, progestan kullandı doğuma kadar. Yani şuan tedirgin olmak için çok erken, umarım herşey yolundadır senin için 🤲🏼

Benim de bulantılarım değil ama kusmalarım azaldı şükürr. Sabahları uyanınca bir kaç defa kusup sonra devam ediyorum hayatıma. Sonrasında sadece bulantı oluyor çok şükür. Ama vücuduma çok az su giriyor gerçekten o konuyu ne yapacağım hiç bilmiyorum. Eskiden çay kahve çok sık tüketirdim şimdi hamilelikten onları da içemiyorum vücudum susuz kalmaz inş😀 ben daha 9+ 1 im ama belki 12 ye her şey biter dimi 😀😀

Canım korkma uzan ayağa kalkmamaya çalış. Benim ilk gebeliğimde 11. Haftada olmuştu regl gibi neredeyse bir avuç kanamam olmuştu. Hayatımda hiç de regl belirtisi yaşamadım. Büyük bir kanama alanı oluşmuş bebek büyüdükçe kapandı. Eminim seninde öyledir. İçini ferah tut 🙏

Arkadaşlar bizim eşimle umre planımız vardı ocak ayında. Hamilelik yoktu tabi ozaman. 3 aylık olacağım Allah Nasip ederse. Umre ye gidenimiz var mı. Yapabilir miyim sorun yaratırmı. Kimisi diyor yapamazsın. Kimisi diyor 3 aylıksın sorun olmaz. Doktorumda biraz fazla garantici biri. Gidebilirsin ama yorulduğun an tekerlikli sandalye ile devam etmen lazım dedi. Bilemedim

Leke için birşey diyemem ama belirtiniz kesilmedigini biliyorum, düşük yaptım iki kere birinde hiç unutmam kürtajdan iki gün sonra ağlaya aglaya kustum.... Belirti bebeğe bir şey mi oldu tık kesildi gibi bı durum değil, beta düşene kadar devam eden bı durum, hormonların düzene girmiştir artık hafiflemişte olabilir olumsuz dusunmek için sebep yok, inan bebeğe birşey olduysa tık öyle kesilip gitmiyor ben haftalarca öyle kalbi duran bebeğimi taşıdim belirtilerim hiç azalmadan devam.etti... olumsuz dusunme belki ters bı hareket yaptın belki yoruldun öyle düşün iyi düşün iyi olsun ❣️

Benim de bulantılarım değil ama kusmalarım azaldı şükürr. Sabahları uyanınca bir kaç defa kusup sonra devam ediyorum hayatıma. Sonrasında sadece bulantı oluyor çok şükür. Ama vücuduma çok az su giriyor gerçekten o konuyu ne yapacağım hiç bilmiyorum. Eskiden çay kahve çok sık tüketirdim şimdi hamilelikten onları da içemiyorum vücudum susuz kalmaz inş😀 ben daha 9+ 1 im ama belki 12 ye her şey biter dimi 😀😀
Biter tabisi 😍

Benim 9–10. Haftalar bulantı pik yaptı. Bugün 12+2 yim. Belki bir haftadır biraz duruldu gibi. İsmin gibi, ben de ümitvarım :KK68:yakında tamamen bitecek. Rahat döneme geçecegiz.

[Ama Kv soruyor bana ne zamana kadar sürecek bu bulantılar diye. Belki hiç bitmez doğuma kadar diyorum 😏:ıslık:]

Kahve hiç aramam. Ben çayseverim 😍 ama bulantıdan sebep onu da istediğim gibi içemiyorum. İçtiğimden de tat aldığım söylenemez. Sebze meyvede de su var. 🤔
Belki bunları demeyebilirsin. Mevsimi değil ama misal salatalık. Bulantına da iyi gelebilir. %99u da su.
Arkadaşlar bizim eşimle umre planımız vardı ocak ayında. Hamilelik yoktu tabi ozaman. 3 aylık olacağım Allah Nasip ederse. Umre ye gidenimiz var mı. Yapabilir miyim sorun yaratırmı. Kimisi diyor yapamazsın. Kimisi diyor 3 aylıksın sorun olmaz. Doktorumda biraz fazla garantici biri. Gidebilirsin ama yorulduğun an tekerlikli sandalye ile devam etmen lazım dedi. Bilemedim
Dr uçakla yolculuğa izin verdiyse, endişe etme. Oraya gidince de ekstra güc gelir sana. Bulantı kusma gibi engel durumun olmazsa ins tavafını da yaparsın. Baktın yoruluyorum yada daha ileri bi durum riski var, o zaman saldalyeyle devam. Ama ben eminim orda Ceylan gibi sekersin sen. 🥰

Yalnız tavsiyem, kalabalığa girerken mutlaka maske kullan. Teyzem yeni döndü, bir de başka bi tanıdık. Fena grip geldiler. Öyle ortamlarda bulaş çok kolay.

Ameller niyetlere göre. Sen niyetlen. Cüz’i iradeni kullan, Allah da külli iradesini kullanır, yaratır. Em güzel şekilde nasip eder. 💙Ne mutlu hamileyken oralara gidip ziyaret etmek dua etmek. Hamile olacağın da ezelde belli. Belli ki Allah bebeğinle seni huzuruna bekliyor. 🥰 Bizi de unutma 💙

Son düzenleme:
Biter tabisi 😍

Benim 9–10. Haftalar bulantı pik yaptı. Bugün 12+2 yim. Belki bir haftadır biraz duruldu gibi. İsmin gibi, ben de ümitvarım :KK68:yakında tamamen bitecek. Rahat döneme geçecegiz :KK51:

Kahve hiç aramam. Ben çayseverim 😍 ama bulantıdan sebep onu da istediğim gibi içemiyorum. İçtiğimden de tat aldığım söylenemez. Sebze meyvede de su var. 🤔
Belki bunları demeyebilirsin. Mevsimi değil ama misal salatalık. Bulantına da iyi gelebilir. %99u da su.

Dr uçakla yolculuğa izin verdiyse, endişe etme. Oraya gidince de ekstra güc gelir sana. Bulantı kusma gibi engel durumun olmazsa ins tavafını da yaparsın. Baktın yoruluyorum yada daha ileri bi durum riski var, o zaman saldalyeyle devam. Ama ben eminim orda Ceylan gibi sekersin sen. 🥰

Yalnız tavsiyem, kalabalığa girerken mutlaka maske kullan. Teyzem yeni döndü, bir de başka bi tanıdık. Fena grip geldiler. Öyle ortamlarda bulaş çok kolay.

Ne mutlu hamileyken oralara gidip ziyaret etmek dua etmek. Bizi de unutma 🥰
İnşallah gidebilirsem hepiniz aklımdasınız 🙏 çok teşekkür ederim 🙏

Back