- 10 Şubat 2024
- 192
- 86
- 18
Iyidir canin merak etme geçmiş olsunKızlar ya moralim çok kötü.
Oğlumla kaza yaptık. Çok şükür ikimizde de bir şey yok ama çok korktum. Oğlum da çok korktu. Bebeğim de iyidir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyidir canin merak etme geçmiş olsunKızlar ya moralim çok kötü.
Oğlumla kaza yaptık. Çok şükür ikimizde de bir şey yok ama çok korktum. Oğlum da çok korktu. Bebeğim de iyidir inşallah
Ben de iyiyim canım çok şükür cuma günü doktor randevum var onu bekliyoruz kese için, kalp atışı dinlemek istemediğimi belirteceğim doktora, görsek yeterli çünkü bazı doktorlar ilk üç ay doppler ile kalp sesi dinlenmesini önermiyorlar tabi anne baba isterse mecbur dinletiliyor ama ben istemeyeceğim yoğun ses dalgaları gönderiliyormuş ve o bölge ısınıyormuş o yüzden pırpırını görsem yeterli diyeceğim doktorumaSağol canım sen nasılsın? Sordun mu hiç acaba fetal dna testi ne kadar? Nipt için 10-15 bin tl civarı diyorlar.
Çok geçmiş olsun Allah korumuştur bebişini annesiKızlar ya moralim çok kötü.
aiiiiyyy çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım. şükür iyiymişsiniz.
Eldorin Allah beterinden korusun kuzum yaa . hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle..
Iyidir canin merak etme geçmiş olsun![]()
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinÇok geçmiş olsun Allah korumuştur bebişini annesi![]()
Çok geçmiş olsun, şükür bir şey olmamış ikinize deKızlar ya moralim çok kötü.
Çok çok geçmiş olsunKızlar ya moralim çok kötü.
Canım benim çok geçmiş olsunKızlar ya moralim çok kötü.
Çok geçmiş olsun, şükür bir şey olmamış ikinize deDaha çok stres yaratacaksa bir baktır istersen acilde
Çok çok geçmiş olsun![]()
Eldorin çok geçmiş olsun canım
rabbim beterinden korusun. Oğluna ve bebişine bi şey olmamasına da çok sevindim
![]()
Çok teşekkür ederim kızlar ya çok sağolun. Ucuz atlattık gerçekten. Bebeğe bir şey oldu mu stresi yok şimdi ama toparlanmaya çalışıyorum psikolojik olarak baya zorluyor beni şu anCanım benim çok geçmiş olsunşükür iyisiniz
![]()
İnsallah cnm duyulur Allahin izniyle Rabbim güzel haberler almani nasip etsin bekliyoruzKızlar ben
Çok şükür canimBende 5+2de keseyi gordm 6+2de kalp atisi için gdiicem.Pazartesi günü bende duyarım inşallah
![]()
Cok teşekkür ederimTebrik ederim çok sevindim![]()
Yok canım vermediCanım pıhtılaşma için iğne verdi mi doktorum peki. Ben cuma gününden itibaren yani kalp atışı duyduğumdan beri kullanıyorum iğne
Çok buyuk gecmiş olsunKızlar ya moralim çok kötü.
Aa hangi testleri yaptı canım?Yok canım vermedi
Baska testler yapti onlarin sonucunda gerek yok dedi.
İnsaallah gerek yoktur. O konuda bende korkuyorum.
Çook geçmiş olsun canımmÇok sağolun kızlar
ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam
Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu
Tekrar teşekkür ederim canlarım![]()
Cok gecmisler olsunnn gecmis gitmis birdaha olmicak olsunÇok sağolun kızlar
ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam
Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu
Tekrar teşekkür ederim canlarım![]()
Çok buyuk gecmiş olsun
Rabbime şükür ki birsey olmamiş iki melek var yanında çünkü
Rabbim bizi evlatlarimiza, evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnn![]()
Çook geçmiş olsun canımmAllah korumuş, şükür iyiymişsiniz
![]()
Amin canlar çok teşekkür ederimCok gecmisler olsunnn gecmis gitmis birdaha olmicak olsunallah beterinden korusun canim benim
![]()
Bunlari istemisti arastirma hastanesine yaptirdim. Bunlara dayanarak bebeği etkileyecek kan pihtilasman yokAa hangi testleri yaptı canım?
Teşekkür ederim canım. Peki bunu hangi bölüm yapıyor. Mesela o bölüme haftaya gitsem yaparlar mı?Bunlari istemisti arastirma hastanesine yaptirdim. Bunlara dayanarak bebeği etkileyecek kan pihtilasman yok
O cikanlar sana ait pihtilasma dedi
Birde ben serum tedavisi görüyorum bağışıklık için
Bir tane bes aya giden hamileligim var igne kullanmamistim, kan pihtilasmasinda kalp durmasi yasaniyor onda kalbi durmadı suyum geldi oyuzden diorm belkide hakli.
Eki Görüntüle 3526666