• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
Sağol canım sen nasılsın? Sordun mu hiç acaba fetal dna testi ne kadar? Nipt için 10-15 bin tl civarı diyorlar.
Ben de iyiyim canım çok şükür cuma günü doktor randevum var onu bekliyoruz kese için, kalp atışı dinlemek istemediğimi belirteceğim doktora, görsek yeterli çünkü bazı doktorlar ilk üç ay doppler ile kalp sesi dinlenmesini önermiyorlar tabi anne baba isterse mecbur dinletiliyor ama ben istemeyeceğim yoğun ses dalgaları gönderiliyormuş ve o bölge ısınıyormuş o yüzden pırpırını görsem yeterli diyeceğim doktoruma 🙏 bu arada bu benim kişisel tercihim kalp sesi dinlemek komplikasyona sebep olur diye birşey yok tabiki onu da belirtmek istiyorum❤️ onun dışında araştırmalarıma göre sadece ankara merkezli firmaları tercih etmemek gerekiyormuş fetal dna testi için, yanlış süzülebiliyormuş sonuçlar bazı firmalarda. Amerika merkezli natera panorama isimli bir firma öğrendim bu iş için hemşire eve gelip kan alıyormuş kargoyu yanında hazırlayıp dhl ile gönderiyorlarmış 5 gün içerisinde sonuç alan var bu firmayı not ettim fiyat konusunda bilgim yok şuan için bakalım şimdiden bu araştırmaya gerek var mıydı bilemedim ama 😅 Allahın izniyle herşey yolunda ilerlerse herşeyi araştırıyorum evde de olunca haliyle boşluktan 😂

Çok geçmiş olsun, şükür bir şey olmamış ikinize de❤️ Daha çok stres yaratacaksa bir baktır istersen acilde

Çok çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Eldorin Eldorin çok geçmiş olsun canım 💜 rabbim beterinden korusun. Oğluna ve bebişine bi şey olmamasına da çok sevindim 🥰

Canım benim çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 şükür iyisiniz 🙏🏼🌸
Çok teşekkür ederim kızlar ya çok sağolun. Ucuz atlattık gerçekten. Bebeğe bir şey oldu mu stresi yok şimdi ama toparlanmaya çalışıyorum psikolojik olarak baya zorluyor beni şu an 😔

Her şey geçiyor bu da geçecek elbet. Çok sağolun iyi ki varsınız 🫂

Kızlar ben

Çok şükür canim🩷Bende 5+2de keseyi gordm 6+2de kalp atisi için gdiicem.Pazartesi günü bende duyarım inşallah 🙏
İnsallah cnm duyulur Allahin izniyle Rabbim güzel haberler almani nasip etsin bekliyoruz 😍

Canım pıhtılaşma için iğne verdi mi doktorum peki. Ben cuma gününden itibaren yani kalp atışı duyduğumdan beri kullanıyorum iğne
Yok canım vermedi
Baska testler yapti onlarin sonucunda gerek yok dedi.
İnsaallah gerek yoktur. O konuda bende korkuyorum.

Kızlar ya moralim çok kötü.

Oğlumla kaza yaptık. Çok şükür ikimizde de bir şey yok ama çok korktum. Oğlum da çok korktu. Bebeğim de iyidir inşallah
Çok buyuk gecmiş olsun
Rabbime şükür ki birsey olmamiş iki melek var yanında çünkü ♥️
Rabbim bizi evlatlarimiza, evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnn ♥️

Çok sağolun kızlar ❤️

ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam 😔

Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.🙏 Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu 😔

Tekrar teşekkür ederim canlarım ❤️
Çook geçmiş olsun canımm 🙏🏻 Allah korumuş, şükür iyiymişsiniz 💕

Çok sağolun kızlar ❤️

ikimiz de iyiyiz karnıma hicbir şey çarpmadı biraz uyluk kemiğimi carpmisim sadece biraz. Çok korktum ya ondan dedim acaba o panikle bebeğe bir şey olmuş mudur diye ama böyle şeylerden dolayı bir şey olmaz biliyorum. Evham işte çok korktum sadece oğlum da çok korktu anne bana bağırma diyor artık o panikle nasıl çocuğubda ekstra korkuttuysam 😔

Bir sorun olsa belli olurdu zaten herhalde diyorum. Şimdiye kadar.🙏 Ucuz atlattik baya neyseki duvara carptik, araba insan ya da başka bir şey olsa daha kotu olurdu 😔

Tekrar teşekkür ederim canlarım ❤️
Cok gecmisler olsunnn gecmis gitmis birdaha olmicak olsun 🫶🏻 allah beterinden korusun canim benim 🧿🌸🌸❤️

Çok buyuk gecmiş olsun
Rabbime şükür ki birsey olmamiş iki melek var yanında çünkü ♥️
Rabbim bizi evlatlarimiza, evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnn ♥️

Çook geçmiş olsun canımm 🙏🏻 Allah korumuş, şükür iyiymişsiniz 💕

Cok gecmisler olsunnn gecmis gitmis birdaha olmicak olsun 🫶🏻 allah beterinden korusun canim benim 🧿🌸🌸❤️
Amin canlar çok teşekkür ederim 🙏 çok Şükür biri yanımda diğeri içimde sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Aa hangi testleri yaptı canım?
Bunlari istemisti arastirma hastanesine yaptirdim. Bunlara dayanarak bebeği etkileyecek kan pihtilasman yok
O cikanlar sana ait pihtilasma dedi
Birde ben serum tedavisi görüyorum bağışıklık için
Bir tane bes aya giden hamileligim var igne kullanmamistim, kan pihtilasmasinda kalp durmasi yasaniyor onda kalbi durmadı suyum geldi oyuzden diorm belkide hakli.
IMG_20241225_203533.jpg

Son düzenleme:
Kizlar ben korkudan kriz gecirdim. Bebekte anomali olursa yok bisey cikarsa yok bilmem ne... sizde de bu tarz hezeyanlar oluyor mu ben de mi var bu ya

Bunlari istemisti arastirma hastanesine yaptirdim. Bunlara dayanarak bebeği etkileyecek kan pihtilasman yok
O cikanlar sana ait pihtilasma dedi
Birde ben serum tedavisi görüyorum bağışıklık için
Bir tane bes aya giden hamileligim var igne kullanmamistim, kan pihtilasmasinda kalp durmasi yasaniyor onda kalbi durmadı suyum geldi oyuzden diorm belkide hakli.
Eki Görüntüle 3526666
Teşekkür ederim canım. Peki bunu hangi bölüm yapıyor. Mesela o bölüme haftaya gitsem yaparlar mı?

Back