- 24 Ağustos 2024
- 441
- 875
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.361
Numerolojik anlamina nasil bakiyoruz yaziyorum cikmiyo yaKayra'nın anlamına bayılıyorum, numerolojik olarak uygun olsa kesinlikle koymayı düşünürümBen unisex isim sevdiğimi fark ettim yaa Güneş ya da Deniz düşünüyorum oğluşa ama hala isimsiz yavrucağım
Ben de böyle bir şey istiyorum ama bir ay giydirip kenara atar mıyım diyordum ? Nisanda da giyilir mi acaba Çok güzelmiş bu arada güle güle giysinKızlaaar aşırı begendım kalıtesını alabılırsınız gapten.1000 tl ye aldım .dısarıya cıkarken giydirmek için,mart ayı ıcın yeterlı kalınlıkta ve cok kalıtelı.
Kayra'lar zeki ve tatlı çocuklar genelde ufak bir fırlamalık halleri de mevcutKayra, Bora, Aslan, Demir simdiye kadar hosumuza giden isimler oldu. Efe’yi belki ikinci isim olarak koyariz dedik. Kayra benim favorim simdilik, ozellikle ogretmen arkadaslara bu sorum, bu isimli ogrenciler nasillar
Canım ince alırsan giydirirsin,hiçbişeyi yoktu dısarda gıyebılecegı bı tane aldım ondan.mayıstata rahat gıyer hazırandada aksamları gıyer,dışıda pamuklu ıcıde,ince bi dısarılık tulum şart bence.Ben de böyle bir şey istiyorum ama bir ay giydirip kenara atar mıyım diyordum ? Nisanda da giyilir mi acaba Çok güzelmiş bu arada güle güle giysin
O zaman poyrazları hıc sormuyorumKayra'lar zeki ve tatlı çocuklar genelde ufak bir fırlamalık halleri de mevcut
Poyraz isimli öğrencim hiç olmadıO zaman poyrazları hıc sormuyorumBende burdaki kızlarla karar verdım bebegın tam ismine, Poyraz Kaan bunuda yorumla
Tanıdığım 2 tane Güneş var ikisi de erkekDeniz koy bari güneş ismine hep kızlarda denk geldim ben
Bunun özel eğitimi var internette bulamazsın, eğitimini alan kişiler hesaplayabilirNumerolojik anlamina nasil bakiyoruz yaziyorum cikmiyo ya
Kız olursa bende Güneş koymak istiyorumTanıdığım 2 tane Güneş var ikisi de erkek
Bunun özel eğitimi var internette bulamazsın, eğitimini alan kişiler hesaplayabilirAnnem eğitimini almıştı o hesaplıyor
Benimki erkek ama Güneş'e çok yakınım şu aralar çünkü O benim güneşim, ışığım, hayat kaynağım, galaksimin en parlak yıldızıKız olursa bende Güneş koymak istiyorum
evet ben de Turk mitolojisinde geciyor diye ozellikle istiyorum. Unisex isimler daha sicak geliyor bana da :) numerolojiyle ilgili onerebileceginiz kaynak varsa bakiyim, burcunu degistiremiyoruz bari adini duzgun secelimKayra'nın anlamına bayılıyorum, numerolojik olarak uygun olsa kesinlikle koymayı düşünürümBen unisex isim sevdiğimi fark ettim yaa Güneş ya da Deniz düşünüyorum oğluşa ama hala isimsiz yavrucağım
Erkek bebişte Güneş ismini hiç duymadımBenimki erkek ama Güneş'e çok yakınım şu aralar çünkü O benim güneşim, ışığım, hayat kaynağım, galaksimin en parlak yıldızıDeniz'i çok istiyodum ama eşim denizci olduğu için bıktı heralde pek istemiyo kdkj
Bugün beni de aradılar canım aşı geldi yarın müsaitsen gel yapalım diye. Kan testi de yaparız dediler aç gidicem bakalım kan testi için de. 2020 de olmuştum tetanoz dedim tek doz yeterli olmaz Yaptırman faydalı dedi ebe . Umarım sarsmaz gidicem galiba benKızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu ? Saglık ocagindan yazdilar 2 hafta sonra gelin tetanoz aşısı yapcaz dediler. Yaptırmasak bse olurmu acaba
Dayanamadım artık dün çiğköfte yedim canım Hatta uzun bir yol yürümem gerekiyordu iş dönüşü taksi bulamadım Aldım çğköfteyi yolda limon sıka sıka yiye yiye geldimBende ekşi çiğköfte kısır turşu olsun öyle şeyler yemek istiyorum
Off tadını aldım resmenBugün beni de aradılar canım aşı geldi yarın müsaitsen gel yapalım diye. Kan testi de yaparız dediler aç gidicem bakalım kan testi için de. 2020 de olmuştum tetanoz dedim tek doz yeterli olmaz Yaptırman faydalı dedi ebe . Umarım sarsmaz gidicem galiba ben
Dayanamadım artık dün çiğköfte yedim canım Hatta uzun bir yol yürümem gerekiyordu iş dönüşü taksi bulamadım Aldım çğköfteyi yolda limon sıka sıka yiye yiye geldim
Ben yemis kadar keyif aldim okurkenDayanamadım artık dün çiğköfte yedim canım Hatta uzun bir yol yürümem gerekiyordu iş dönüşü taksi bulamadım Aldım çğköfteyi yolda limon sıka sıka yiye yiye geldim
Sen = ben hep böyle karbon ekşili şeyler istiyoruummBende ekşi çiğköfte kısır turşu olsun öyle şeyler yemek istiyorum
Aslan veya Kayra kesinlikleeeKayra, Bora, Aslan, Demir simdiye kadar hosumuza giden isimler oldu. Efe’yi belki ikinci isim olarak koyariz dedik. Kayra benim favorim simdilik, ozellikle ogretmen arkadaslara bu sorum, bu isimli ogrenciler nasillar
Annem bu beyfendiyi önerdi, özel analizleri çok detaylı oluyormuş, sitede ücretsiz kısa analiz de var şimdi kontrol etti annem kısa analiz için gayet iyi dedievet ben de Turk mitolojisinde geciyor diye ozellikle istiyorum. Unisex isimler daha sicak geliyor bana da :) numerolojiyle ilgili onerebileceginiz kaynak varsa bakiyim, burcunu degistiremiyoruz bari adini duzgun secelim
Ben de Kayra yı beğendimKayra, Bora, Aslan, Demir simdiye kadar hosumuza giden isimler oldu. Efe’yi belki ikinci isim olarak koyariz dedik. Kayra benim favorim simdilik, ozellikle ogretmen arkadaslara bu sorum, bu isimli ogrenciler nasillar
Vallahi benim de çok çekiyorCigkoftede yasak diyolar ama 15 haftada 2 dürüm yedim bide Doritos lu olandan nasıl çekiyor canımda kendimi frenliyom