- 17 Nisan 2020
- 184
- 161
- 26
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.341
Canım ben de dün aynısını yaşamıştım ama bugğn bebiş hiç ses etmedi ya aklım takıldı normal mi böyle olması 19. Haftaya girşyoruz yarınGünaydın kızlar, ofise geldim lak lak yapıyorduk ve 2-3 tepik yedim sanırım sessiz olun uyucam diyo fdjksd
Yaptır bence doktorum bana aşı önemli demiştiKızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu ? Saglık ocagindan yazdilar 2 hafta sonra gelin tetanoz aşısı yapcaz dediler. Yaptırmasak bse olurmu acaba
Yaptırılması gerekiyor benim doktorumda yaptır dedi faydası olur zararı olmaz yıllarca asi olmuş annelerimiz arkadaslarimizKızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu ? Saglık ocagindan yazdilar 2 hafta sonra gelin tetanoz aşısı yapcaz dediler. Yaptırmasak bse olurmu acaba
Ben de hapşırınca bazen şar diye kaçıyor sadjkaMerhaba kızlar umarm hepiniz iyisinizdir şifremi kaybettim giremedim baya bi zaman. Biz en son 14.haftada kontrole gittik her şey yolundaydı çok şükür kıza benziyor dedi doktorumz :) yarın tekrar gidicem kasılmam var normal değğl diye biliyorum çünkü daha erken 2 gün önce de idrarımı kaçırmıştım.
bence normal canımm bazen ben de yeri geliyor 1 falan bazen daha fazla. Belki hareket halindeyken sen fark etmiyorsundur. Çünkü çok minik tepiklerrCanım ben de dün aynısını yaşamıştım ama bugğn bebiş hiç ses etmedi ya aklım takıldı normal mi böyle olması 19. Haftaya girşyoruz yarın
Ben hep yedimKızlar nar yiyomusunuz hamilelikte yasak diyende var faydalı diyende var
Hep tüp bebek transfer öncesi rahim kalınlaştıriyor yiyin suyunu için derlerdi transfer sonrası sakin nar yemeyin derlerdi kaç gündür yiyom aklıma geldi de doktora sorcam ben gidince bazıları düşük tehlikesi vs diyor korktum ama genelinde yiyenler varmışBen hep yedimilk kez duyuyorum kızlar, sakıncalı mı yemek, hiç bakmadım da netten falan, doktorumda yenilmez demedi sormadım da gerçi ama.
Bende ekşi çiğköfte kısır turşu olsun öyle şeyler yemek istiyorumKızlar ben tatlıya aşırı düşkünüm. Yediğimde vicdan azabı çekiyorum. Geçen misafir geldi gelirken bir kutu baklava, bir kutu tulumba almışlar. Yani günde bir iki tane gidip geldikçe yiyorum ama günde 1 tane yiyorum. Bu kadar şeker iyi değil yeme diye kendimi dizginleyip ertesi gün bir tane daha yiyorum
Olsa da yesek vallaBende ekşi çiğköfte kısır turşu olsun öyle şeyler yemek istiyorum
Cigkoftede yasak diyolar ama 15 haftada 2 dürüm yedim bide Doritos lu olandan nasıl çekiyor canımda kendimi frenliyomOlsa da yesek valla
Keşke öyle şeyler yesemBende ekşi çiğköfte kısır turşu olsun öyle şeyler yemek istiyorum
Yarasin. Ben de dun hic kacamak yapmamistim ama bu sabah kahvaltim yetmedi, borek yapip uzerine bal dokup yedim. Sonra hemen bi hareketlenme oldu karnimda, dedim bebek icin yemisimKızlar ben tatlıya aşırı düşkünüm. Yediğimde vicdan azabı çekiyorum. Geçen misafir geldi gelirken bir kutu baklava, bir kutu tulumba almışlar. Yani günde bir iki tane gidip geldikçe yiyorum ama günde 1 tane yiyorum. Bu kadar şeker iyi değil yeme diye kendimi dizginleyip ertesi gün bir tane daha yiyorum
Hiç denk gelmedim bu isimlere ama kendim için şunu söyleyebilirim isim bulmaya çalışırken öğrencilerimi düşünüyorum yada çevremdeki bu isimde çocuklar nasıldı diyorum sonra vazgeçiyorum bulduğum isimlerdenKayra, Bora, Aslan, Demir simdiye kadar hosumuza giden isimler oldu. Efe’yi belki ikinci isim olarak koyariz dedik. Kayra benim favorim simdilik, ozellikle ogretmen arkadaslara bu sorum, bu isimli ogrenciler nasillar
Bende cok kararsızım hep beraber karar alıp uygulayalımKızlar tetanoz aşınızı oldunuz mu ? Saglık ocagindan yazdilar 2 hafta sonra gelin tetanoz aşısı yapcaz dediler. Yaptırmasak bse olurmu acaba
Kayra ve aslan cok guzel benceKayra, Bora, Aslan, Demir simdiye kadar hosumuza giden isimler oldu. Efe’yi belki ikinci isim olarak koyariz dedik. Kayra benim favorim simdilik, ozellikle ogretmen arkadaslara bu sorum, bu isimli ogrenciler nasillar
Kayra'nın anlamına bayılıyorum, numerolojik olarak uygun olsa kesinlikle koymayı düşünürümKayra, Bora, Aslan, Demir simdiye kadar hosumuza giden isimler oldu. Efe’yi belki ikinci isim olarak koyariz dedik. Kayra benim favorim simdilik, ozellikle ogretmen arkadaslara bu sorum, bu isimli ogrenciler nasillar
Pandemideki aşılardan sonra tüm aşılardan korkar oldumBende cok kararsızım hep beraber karar alıp uygulayalım
Deniz koy bari güneş ismine hep kızlarda denk geldim benKayra'nın anlamına bayılıyorum, numerolojik olarak uygun olsa kesinlikle koymayı düşünürümBen unisex isim sevdiğimi fark ettim yaa Güneş ya da Deniz düşünüyorum oğluşa ama hala isimsiz yavrucağım