- 14 Mayıs 2021
- 4.848
- 9.905
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.381
BayılıyorumAslan veya Kayra kesinlikleee
1 haftadır canım öyle Bi çekiyor ki eşim aldırmıyor söz verdi 1 haftadır bekliyorum evde yapacakİtiraf edıyorum gecen gun 3 dılım bende yedim eşim öğlen arasında almıs canım cekıyo dıyesizinde canınız cekmesın dıye soylemedım etsiz ya bişey olmaz kızlar ya bence,yesıllıgınden asla yemeyın sadece,bu gıdısle yarın bida yerim
Ohhhh yarasınBugün beni de aradılar canım aşı geldi yarın müsaitsen gel yapalım diye. Kan testi de yaparız dediler aç gidicem bakalım kan testi için de. 2020 de olmuştum tetanoz dedim tek doz yeterli olmaz Yaptırman faydalı dedi ebe . Umarım sarsmaz gidicem galiba ben
Dayanamadım artık dün çiğköfte yedim canım Hatta uzun bir yol yürümem gerekiyordu iş dönüşü taksi bulamadım Aldım çğköfteyi yolda limon sıka sıka yiye yiye geldim
Ye bişey olmaz canimVallahi benim de çok çekiyor
İdrardan bahsediyorsak evet, hem çok su içtiğim için hem de rahim mesaneye baskı yaptığı için hamilelik öncesine göre sık sık gidiyorumKizlar sık sık wc gidiyor musunuz?
Oh be canım hocam benim içimizi aydınlattı yineKızçeleer nar tüketimi ile ilgili Kağan Hoca'nın videosu varmış, video çekmediği konu yok maşallah
Adam bütün Google aramalarının cevabı yaKızçeleer nar tüketimi ile ilgili Kağan Hoca'nın videosu varmış, video çekmediği konu yok maşallah
Ayyy ne demeeekOh be canım hocam benim içimizi aydınlattı yinesanada teşekkür ederiz canım benim ben yiyordum ölçülü şekilde yemeye devam
HahahhhAdam bütün Google aramalarının cevabı yaBugün bende öksürmek, hapşırmak düşüğe neden olur mu videosunu izledim
Onu henüz tanımıyorumAyyy ne demeeekhepimizee, tatlı bebişlerimize bol bol şifa olsun
Hahahhhçocuk için de Osman hoca var iyi kii
Süper izliyorum hemenKızçeleer nar tüketimi ile ilgili Kağan Hoca'nın videosu varmış, video çekmediği konu yok maşallah
Bence takibe başla, ben mesleki olarak uzun süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum her konuda videosu var onun daOnu henüz tanımıyorum
Evet 1 doz yetmiyormus doktor banada soylediBugün beni de aradılar canım aşı geldi yarın müsaitsen gel yapalım diye. Kan testi de yaparız dediler aç gidicem bakalım kan testi için de. 2020 de olmuştum tetanoz dedim tek doz yeterli olmaz Yaptırman faydalı dedi ebe . Umarım sarsmaz gidicem galiba ben
Dayanamadım artık dün çiğköfte yedim canım Hatta uzun bir yol yürümem gerekiyordu iş dönüşü taksi bulamadım Aldım çğköfteyi yolda limon sıka sıka yiye yiye geldim
Ya bende hamilelikte aşiri şekilde düstum cigkofteye. Hergun verseler yerim ama tabi frenliyorum kendimiİtiraf edıyorum gecen gun 3 dılım bende yedim eşim öğlen arasında almıs canım cekıyo dıyesizinde canınız cekmesın dıye soylemedım etsiz ya bişey olmaz kızlar ya bence,yesıllıgınden asla yemeyın sadece,bu gıdısle yarın bida yerim
Kesinlikle hikayeYa bende hamilelikte aşiri şekilde düstum cigkofteye. Hergun verseler yerim ama tabi frenliyorum kendimihele kısır batırık mercimekli kofte hepsine karşi ilgim artti demek ye tatliyi cikar hakkiyi hikayeymiş
Arada bende açıp film gibi izliyorum adamıAdam bütün Google aramalarının cevabı yaBugün bende öksürmek, hapşırmak düşüğe neden olur mu videosunu izledim
Amin canım benimAyyy ne demeeekhepimizee, tatlı bebişlerimize bol bol şifa olsun
Hahahhhçocuk için de Osman hoca var iyi kii
Biraz önce şar diye kaçırdım kuzumBen de hapşırınca bazen şar diye kaçıyor sadjka
bence normal canımm bazen ben de yeri geliyor 1 falan bazen daha fazla. Belki hareket halindeyken sen fark etmiyorsundur. Çünkü çok minik tepiklerr
Güzel günlerde kullan ÖzommmkızlaarTiniminimavihanim tavsiyesiyle anne bebe çantası aldım ama müüükkk aşırı kaliteliii
PUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PUREDU Haki Renk Bebek Bakım Çanta Seti- Basil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Vallahi reklamı değil1300 e aldım ben bekleyin indirimi alıcaksanız