Ben 7 de uyandim uyuyamadim ve açtım bu msji yazdığımda yeni yiyecektim işte ondan olabilir belki bilmiyorum
Ay hayrolsun ya sjdjsjdkd
Açlık tokluk bakıldı ikisi de düşük diye kimse istemedi yüklemeyi, bi belirti de yaşamayinca ben de sormadim. Perşembe randevu var gidince bu sim olayını sorayım djjdjd
Aynen benim eşim de öyle olmuş hastahanede 15 gün yatırmışlar annesini, yine dinlen demisler eve gelmis dinlenmemiş, resmen şey erken dogumdan ziyade düşük yapar gibi kötü olmuş baya kan kaybettim falan der hep allah korumuş ikisini de eşim de 7 aylık prematüre bebekmiş falan. Eski insanlar çok dinlemiyor doktorları, olmuş bitmiş diye de kizilmiyor artık da verilen vitaminleri bile kullanmamış. zaten onun başından beri dikkat etse belki sorun olmazdi. Anlattim ama kimse korkmasın sizin yasadiklarinizla hiç alakası yok yani olay riskli gebelik ve sadece dinlenmeme vs olsa evet ama bir sürü ihmal zinciri işte. O yuzden çevredeki insanlar çok konuşmasın elimin tersiyle carpacam zkdnjdjdkdj
Öyledir inşallah ya geçen bir yerde sanki okudum ters bir şey gibi kalmis aklımda eğer öyleyse acile mi gitsem beklemek yerine diye sordum
acillik kadar bir şey değil demekki
Günde iki kere yapıyorum hatta bazen alakasız saatlerde falan ama bilemedim
keşke o an gidip olcseydim ya