Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
O hareket olayı 35ten sonra bence ilk gebeliğimde 35 haftadan sonra başlamıştık hareket pilates vs
35ten sonra artık doğuma hazırlanmaya yönelik hareketleri yapılıyor diye biliyorum. 35 ten önce ise kan dolaşımının sağlıklı olması için aktif olmayı öneriyorlar tabi bünyenin kaldırabildiği kadar

Ben devlet takipliyim orda detaylidaki doktor en son 24. Haftada kesin kız demişti. Öncesinde de cinsiyeti bı turlu normal randevuda ogrenemedim :) çabalamadilae bile sknxjd sinirlenip özele gittim tavsiye ile o doktor ilgiliydi gayet 18. Haftada kız dedi zaten. O yüzden devlette bir şey soylemiyolar malesef tshmini kilo vs hic bilmiyorum:KK43: bir kere daha özele gitmeyi düşünüyorum Ocak sonuna doğru belki 🥹 kilosunu falan öğreneyim bi de görmek istiyorum. Devlette hızlı hızlı olduğu için sadece iyi mi kötü mu soyluyolar falan bitiyo göremiyorum ondan djndndnxj ozeldeki doktorum sagolsun boyu uzun olacak gibi falan demişti bi de çene detayı işte 🥰
Ben de klinikte takipliyim devlete gitmedim hic bildigim icin soru sormak icin muhattap bulunmuyor cunku 😔sagolsun doktorum 5 dk icinde donus yapiyor ne zaman yazsam belki sona dogru belli olur yuzu cok net olmuyor cok hareketli 😊

Aynısı bana da olmuştu henen birşeyler yedim kendime geldik o gün kahvaltımı yapmamıştım ben ondan dolayı oldu diye tahmin ediyorum
AdChoices
ADVERTISING​
Ben 7 de uyandim uyuyamadim ve açtım bu msji yazdığımda yeni yiyecektim işte ondan olabilir belki bilmiyorum
Bu banada oldu. Bir sürü yıldız gibi parlak uçuverdi gözümün önünden geçen gece yatacakken🤣
Ay hayrolsun ya sjdjsjdkd
ayynennn bana da olduu geçenlerde sim gibi bişeyler döküldü sanki. Şekerin yoktu di mi senin?
Açlık tokluk bakıldı ikisi de düşük diye kimse istemedi yüklemeyi, bi belirti de yaşamayinca ben de sormadim. Perşembe randevu var gidince bu sim olayını sorayım djjdjd
aynen, katılıyorum. Son haftalarda vücudun dinlenmeye ihtiyacı varsa bol bol dinlenmek gerekiyormuş. Benim bir tanıdığım doktorların kendini yorma, evde otur demesine rağmen çok aktifti. Erken doğuma girdi maalesef. Hani o İnternette, çevrede herkesin hareket iyi gelir baskisini bazen yanlış yönlendiriyor. Oysa ki vücudumuzu dinlemememiz çok önemli
Aynen benim eşim de öyle olmuş hastahanede 15 gün yatırmışlar annesini, yine dinlen demisler eve gelmis dinlenmemiş, resmen şey erken dogumdan ziyade düşük yapar gibi kötü olmuş baya kan kaybettim falan der hep allah korumuş ikisini de eşim de 7 aylık prematüre bebekmiş falan. Eski insanlar çok dinlemiyor doktorları, olmuş bitmiş diye de kizilmiyor artık da verilen vitaminleri bile kullanmamış. zaten onun başından beri dikkat etse belki sorun olmazdi. Anlattim ama kimse korkmasın sizin yasadiklarinizla hiç alakası yok yani olay riskli gebelik ve sadece dinlenmeme vs olsa evet ama bir sürü ihmal zinciri işte. O yuzden çevredeki insanlar çok konuşmasın elimin tersiyle carpacam zkdnjdjdkdj
Banada oldu gecenlerde aksam otururken bence bi sorun değil 20 sn falan sürdü gözümü acıp kapadım ovaladım falan gecmedi dediğin gibi bisürü yıldızlar vardı hamilelikten normal bence
Öyledir inşallah ya geçen bir yerde sanki okudum ters bir şey gibi kalmis aklımda eğer öyleyse acile mi gitsem beklemek yerine diye sordum 😂 acillik kadar bir şey değil demekki
İlk gebeliğimde protein kaçağı yaşadım öyle bir şey olmamıştı tansiyonla alakalı gibi günde 3 kere ölçüm yap istersen
Günde iki kere yapıyorum hatta bazen alakasız saatlerde falan ama bilemedim 🙂↕️ keşke o an gidip olcseydim ya

Anladim canim 3 haftaya dustu bizde belki de ben endiseli biriyim diye oyle olmustur 😄😄surekli merak ediyorum gormek istiyorum
ben de arada bi devlete gidiyim dedim 😂
Ben 7 de uyandim uyuyamadim ve açtım bu msji yazdığımda yeni yiyecektim işte ondan olabilir belki bilmiyorum

Açlık tokluk bakıldı ikisi de düşük diye kimse istemedi yüklemeyi, bi belirti de yaşamayinca ben de sormadim. Perşembe randevu var gidince bu sim olayını sorayım djjdjd

Aynen benim eşim de öyle olmuş hastahanede 15 gün yatırmışlar annesini, yine dinlen demisler eve gelmis dinlenmemiş, resmen şey erken dogumdan ziyade düşük yapar gibi kötü olmuş baya kan kaybettim falan der hep allah korumuş ikisini de eşim de 7 aylık prematüre bebekmiş falan. Eski insanlar çok dinlemiyor doktorları, olmuş bitmiş diye de kizilmiyor artık da verilen vitaminleri bile kullanmamış. zaten onun başından beri dikkat etse belki sorun olmazdi. Anlattim ama kimse korkmasın sizin yasadiklarinizla hiç alakası yok yani olay riskli gebelik ve sadece dinlenmeme vs olsa evet ama bir sürü ihmal zinciri işte. O yuzden çevredeki insanlar çok konuşmasın elimin tersiyle carpacam zkdnjdjdkdj

Öyledir inşallah ya geçen bir yerde sanki okudum ters bir şey gibi kalmis aklımda eğer öyleyse acile mi gitsem beklemek yerine diye sordum 😂 acillik kadar bir şey değil demekki

Günde iki kere yapıyorum hatta bazen alakasız saatlerde falan ama bilemedim 🙂↕️ keşke o an gidip olcseydim ya
bana da oldu bi kere şekerim var ya acaba dedim şekerle mi ilgili 😂

Kızlar bebişler doğduktan sonra hurma zemzem vs veriyolar ya daha önce veren var mı bi sıkıntı olur mu acaba 🙄 benim kv şimdiden karışmaya başladı yok onu yaparız yok bunu böyle yaparız demeye. Çok verdirme taraftarı değilim ama 🤷🏻‍♀️

Kızlar bebişler doğduktan sonra hurma zemzem vs veriyolar ya daha önce veren var mı bi sıkıntı olur mu acaba 🙄 benim kv şimdiden karışmaya başladı yok onu yaparız yok bunu böyle yaparız demeye. Çok verdirme taraftarı değilim ama 🤷🏻‍♀️
Hurmayı yedirmiyosun canım ben yapmayacağım ama ablam yaptı sadece içini ezip parmağınla damağına değdirip geri çekiyorsun.

Ben bilmiyordum bunu da, vermem hicbir sey anne sutu ya da mama disinda diye dusunuyorum. Cok karsi herkes normal suya bile, rituel gibi sadece gostermelik bir seyse belki ama risk almaya gerek yok ya

Hurmayı yedirmiyosun canım ben yapmayacağım ama ablam yaptı sadece içini ezip parmağınla damağına değdirip geri çekiyorsun.
Yedirilmediğini biliyorumda sütten önce çocuğa tatlı bişey verilmesi biraz şey geliyo işte bana şuan
Ben bilmiyordum bunu da, vermem hicbir sey anne sutu ya da mama disinda diye dusunuyorum. Cok karsi herkes normal suya bile, rituel gibi sadece gostermelik bir seyse belki ama risk almaya gerek yok ya
Bende böyle düşünüyorum. Bi yararı olsa düşünürüm ama hiç bi yararıda yok çocuğa. Doktorlar su bile vermeyin diyolar maksat ağzına bi tat değsinmiş. E süt içecek işte çocuk 🤦🏻‍♀️

Evet, çevredeki çoğu kişi bir tavsiye peşinde. Sanki sonuçlarına katlanacaklar. Benim de bu 6 ayda elim tersiyle çarptığım için çevrem daraldı 😅😅

Merhaba arkadaşlar.

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur. :KK51:

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🤗

Yedirilmediğini biliyorumda sütten önce çocuğa tatlı bişey verilmesi biraz şey geliyo işte bana şuan

Bende böyle düşünüyorum. Bi yararı olsa düşünürüm ama hiç bi yararıda yok çocuğa. Doktorlar su bile vermeyin diyolar maksat ağzına bi tat değsinmiş. E süt içecek işte çocuk 🤦🏻‍♀️
Ya sünnet diye yapıyorlar anlıyorum ama buna gelene kadar birrrr sürü sünnet var gidip onları yapsin çok isteyen bu da eksik kalsın diyorum. Belki zararı yok ama bence de gerek yok ben de düşünmüyorum 😂

Merhaba arkadaşlar.

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur. :KK51:

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🤗
Ben Zeynep Kamile bir kere gitsin devlette görsün bir kere dedim. Kadın doktor diye gittim Erkek bir asistan baktı. Ekranı bana bile göstermedi. Kalp atışı bile dinletmedi. Odada bir doktor asistan iki tane daha kız asistan var. Erkek olan kıza sürekli bir şeyler anlattı ulturason ekranından. Elime bir ulturason kağıdı verdi çocuğumun net olan sadece bacakları var ulturasonda. O da cinsiyeti kız dediler ama siz görebiliyor musunuz dedim. Bana cevap vermedi ama ulturasonda çekmiş🤣Bir daha da devlete gitmedim

X