- 9 Ağustos 2016
- 6.934
- 22.650
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.221
İştahım fena açıldı sanırım bu kilo burada kalmayacakben 17+1 1.800 almışım
Mekanı cennet olsun inşallah, Allah sabırlar versinKızlar, babamın eksikliğini hissettirmeyen dedem bugün vefat etti. Uzaktayım, cenazeye yetişemeyeceğim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Kız çok uyguna almışsın 300 den aşağı görmedim ben hiçGece emziği karanlıkta parlıyor canım ondan öyle ben normal aldım 0-6 ay. Amazonda indirim vardı en son bi de kupon verdi bana 190 tlye aldım
Bence büyüdüğü içindir canım. Bir de benim plesanta aşağıda belki ondan bir de miyomum var ondan da olabilir her sey olabilir
Ben hiç amazondan alışveriş yapmadım yaa, neye dikket etmek lazım burdan alışveriş yaparken
Canım selamlar ben şuan heyet raporluyum. Şirketim SGK ile anlaşmalı olduğu için hiç kesinti olmadan yatıyor. Bir şirketinle görüş istersen anlaşmaları varsa kesinti olmaz yok ise maaşının 2/3 ünü alırsın.Kızlar bi sorum varrr
Özel sektörde heyet raporu alsam örneğin 4 haftalık, maaş kesintisi oluyor mu bilginiz var mı
2/3 ü olsa da sorun değil benim içinCanım selamlar ben şuan heyet raporluyum. Şirketim SGK ile anlaşmalı olduğu için hiç kesinti olmadan yatıyor. Bir şirketinle görüş istersen anlaşmaları varsa kesinti olmaz yok ise maaşının 2/3 ünü alırsın.
2/3 ü olsa da sorun değil benim içinteşekkür ederiiim Sen ve bebek iyisiniz inşallah, neden heyet raporlusun
Sen ve bebekte iyisinizdir umarım senin neden yazacak. Keşke her hamileye yazsalar 6. Aya kadar lazım2/3 ü olsa da sorun değil benim içinteşekkür ederiiim Sen ve bebek iyisiniz inşallah, neden heyet raporlusun
Ya evet şu anda da ucuz bak almak istersen alKız çok uyguna almışsın 300 den aşağı görmedim ben hiç
Hahaha ya trendyol gibi ya ama çok çok hızlııııı ben bi de prime üyeyim daha çok avantajı oluyor. Misal birileri bana Philipsin antikolik biberonunu önerdi amazonda 260 küsürlü bişi. Diğer yerlerde 400 küsürBen hiç amazondan alışveriş yapmadım yaa, neye dikket etmek lazım burdan alışveriş yaparkencahilim.comjdjdj
Bebiş ben de pazartesi 16+1 dim kontrolüm vardı sağ kasığım aynı şekildeydi ultrasonda bir baktık ayakları orada tekmeliyorKızlar 16+1 im. Akşamüstü birkaç dakika bıçak saplanır gibi sol kasığımda ağrım oldu bir süre. Dinlenince geçti ama korktum. Normaldir değil mi?
Hangi marka aldın canım atsana bende ecok istiyorumKızlar bu arada ben eve fetal dopler cihazı aldımDoktorum da kullanabileceğimi söyledi bir sorun olmaz dedi ve bugün ilk kez cihazdan kalp atışını duydum haftada bir kullanabilirsin dedi bu cihazların etkisi çok küçükmüş zaten elden dopler cihazı
evet 2 yaşına kadar alerjik olduğu içinbal hamilelikte değil de bebeklere ilk 1 yaş yasak falan diye bişey vardı
Arada bana da oluyor canım bugün nöbetçiydim çok sancı girdiKızlar 16+1 im. Akşamüstü birkaç dakika bıçak saplanır gibi sol kasığımda ağrım oldu bir süre. Dinlenince geçti ama korktum. Normaldir değil mi?
Ama gönderdiğin night olan değil canım normal olanlar gece parlayanlar daha pahalıYa evet şu anda da ucuz bak almak istersen al
Hahaha ya trendyol gibi ya ama çok çok hızlııııı ben bi de prime üyeyim daha çok avantajı oluyor. Misal birileri bana Philipsin antikolik biberonunu önerdi amazonda 260 küsürlü bişi. Diğer yerlerde 400 küsür
Yalancı kasılma magnezyum iyi geliyor bu haftalarda yaşanabiliyormuş ama kasılma da olmayabilir senin sancıda olabilir canım kasılmada bir karnın aşırı gergin ve sert oluyor magnezyum iyi geliyor sen düzenli kullandığın için bence kasılma değildirSanırım o kasılma dediğiniz şeyi alt karnımda hissediyorummm. Anam korktum bişi olur mu kii