- 25 Haziran 2024
- 872
- 2.831
- 35
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.181
Hala sınır içinde miyiiiiz süper o zamanTam olarak oyle yaben de 20. Hafta icindeyim ve 5-6 kilo civari aldim. Hesaplayinca sınırlar icindeyiz hala sorun yok
Bu konuda ben de çok doluyum kayınvalide için ben de senin gibi sakin kalabiliyordum ama dediğin gibi hormonlardan galiba artık dayanamıyorum bir iki söylüyorum ya. Hamileliğin başından beri hamur yeme sakın falan deyip duruyor. Belki de ondan bu kadar taktım kiloma ben de. Bazı kadınların düşünce yapısının komple değişmesi gerekiyor. Erkek gibi eril düşünüyorlar aslında ve doğrusu o sanıyorlar. Fikrini kendine sakla diyesim geliyor öylelerine ama diyemiyorum.Asla mutlu edemezsinya ben cok zorlaniyorum, eskiden asiri politik bir insandim, ahahah diyip gecerdim her seyi, ama artik hormonlardan herhalde yine zorlayip ahaha ya da tabi diyorum ama gunlerce sinirim gecmiyor. Bu kilo konusunda da, hamile kaldigimda tatildeydim, hem yemek hem odem ben birden 3 kilo aldim ogrendigim gibi, bi arkadasim da nasil kilo aldin ya, insanlar 4 aya kadar gostermiyor, oha falan dedi. En sinir oldugum sey de kadinin kadina zulmu boyle konularda. Zaten kadin olarak yeterince zorlayici bir hayatimiz var, insan hemcinslerinden biraz destek bekliyor. Hamile arkadaslarimin hepsine hem hamilelikte hem lohusalikta sadece cok guzelsin cok iyisin mukemmel gidiyorsun falan dedim ben yillarca. Tahmin etmesi hic de zor degil cunku, orada kadinin tum bedeni degisiyor, hormonlari alt ust oluyor. Tek yapacagin sey guzel bir iki laf etmek. Edemiyosan da olumsuz bir sey deme yeter. Ay cok sinirliymisim, biraz rahatladim yazinca
Hahahahah bana bu tepkiyi kayınvalideceğimin vermesi peki hemde iki oğlu varkenHamilelikte karşılaştığınız en garip tepki neydi?
Benim şu ; cinsiyeti sordu teyze, erkek dedim. Hıı olsuuun dedi sdjfhskdf
ben philips avent aldım canımKızlar Hepsiburada oioi de %40 indirim var. Sizce bu emzik kullanışlı mı
Gece emziği , gündüz emziği diyor. İkisi ayrı ayrı mı aldınben philips avent aldım canım
Korkuyorum canim acaba sorun mu var neden agriyorAy bilmiyorum ya zaten başta çok küçük olcaklar onlara olur mu ki
Evet evet bakmasın tabiben hep hazırlıklı gidiyorum gene de ama bakmasın tabi
Ya ben çikolata yiyince falan pişmanlık duyuyorum kötü bişey yapmışım gibikırkta yılda bir yiyorum zaten canım da çok istemiyor
Evet benim de arada oluyorr
Doktorum izin vermedi bana benim de beyaz cok arttiSaç boyatan oldu mu benim bembeyaz saçlarım çıktıııı
Kimse erkekleri sevmiyor anlamiyorum erkek deyince ocu gibi bakiyoarHamilelikte karşılaştığınız en garip tepki neydi?
Benim şu ; cinsiyeti sordu teyze, erkek dedim. Hıı olsuuun dedi sdjfhskdf
Benim o canimAy bana kayınvalide aynı tepkiyi verdi cinsiyet erkek deyince olsun ikincisi kız olur dediboşboğaz ya bakmayın gülüyorum ama çok sinir bozucu. Burada biri vardı ya kayınvalidesi kız istiyordu kimdi o geldi aklıma
Ayh bak unutulmadı arkasından gıyabında ben de söyleniyorumBenim o canimikinci yap kiz olursa bana ver dedi
Haha aynen canim herseye karisirlarAyh bak unutulmadı arkasından gıyabında ben de söyleniyorum
Geçen gün bende buraya yazdim kaynanasi kiz olursa bana ver diyen bi arkadas vardi dedim. Demekki senmişsinBenim o canimikinci yap kiz olursa bana ver dedi
Erkek canimGeçen gün bende buraya yazdim kaynanasi kiz olursa bana ver diyen bi arkadas vardi dedim. Demekki senmişsincinsiyet ne peki cnm merk ettm
Kız niye kendisi üçüncüyü yapmamış iki erkekle kalmış o zaman o zamanın insanlarına göre az yapmışBenim o canimikinci yap kiz olursa bana ver dedi
Gergin mi hissediyorsun kasılıyor gibi oluyorsa yalancı kasılma da olabilir magnezyum verdi doktorum bana bende 17. Haftaya girdim geçen hafta kontrolümde ultrasonda da gördü doktorum magnezyum iyi gelebilir multivitamin içindeki yeterli olur mu bilemiyorumKizlar selam, burada sanki daha once kasiklarimda sertlik hisseden anneler vardiyarin 17.haftama giricem, bi haftadir ellerimi karnima koydugumda bebisi cok net hissediyorum sanirim plasenta arkada oldugu icin
ama dun ve bugun ozellikle gobek deligimin kasigima yakin olan alt kisminda sislik sertlik oldu, sanki bebis oralarda geziyo gibi. Normalde daha yukarda hissediyodum hala da oyle ama yine de sanki o kasik kismi bi sis ve sert gibi, multivitamin ve demir de aliyorum bu arada vitaminin icinde 150mg magnezyum da var
Yurtdisinda yasadigim icin ha diyince ebeyi arayamiyorum, yasayanlar yazabilir miii gecti mi ya da normal mi
Hahaha onu bilemedim canim o kadar sinir oldum ki anlatamam sonra belli oldu zaten cinsiyetiKız niye kendisi üçüncüyü yapmamış iki erkekle kalmış o zaman o zamanın insanlarına göre az yapmış
Metalica tişörtünüz de yakıyorMarkete mandalina ve limon almaya giden 19 haftayı bitirmiş hasta bir anne göbüşü ekliyorum size