- 9 Ağustos 2016
- 6.935
- 22.651
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #23.201
32 de çıkmak hiç istemiyordum ama doktor mecbur çıkarıcak. Doğunca artık bakıcaz durumaBeni de çok yormaya başladı iş. Kahvaltısı ayrı, yemeği ayrı , trafiği ayrı, erken uyanması ayrı. Dört gözle 32. haftayı bekliyorum.
vallah ne maaşı gününde veriyorlar ödemeler var insan aşırı stres yapıyor sonra neden şeker çıktıAz kaldı kendini yıpratma. Biliyorum bazen tahammül edemiyor insan ama sen sabır et kuzum çok az kaldı
Çıldırtır bunlar insanı. Neden maaşı zamanın da vermiyorlar ki. Çıkar tabi stres yaptırıyorlar insana32 de çıkmak hiç istemiyordum ama doktor mecbur çıkarıcak. Doğunca artık bakıcaz duruma
vallah ne maaşı gününde veriyorlar ödemeler var insan aşırı stres yapıyor sonra neden şeker çıktı
Ayyy canımmm benim çok geçmiş olsun. Allah seni ve evlatlarını korusunKızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Amin canım çok zor ya ben kendi açımı hiç düşünmüyorum bile doktor bebeğini korumussun dedi gayet iyi dedi ama ben vicdan azabı çektim resmen kucağımda kızım niye dikkat etmedim acele ettim diye hep her işi kendim yapmaya çalışıp birinden bişey istememe huyundan oluyor bunlar benim yüzüm geçer de inşallah kizimda bişey yoktur remen verilmiş sadakamiz varmisAyyy canımmm benim çok geçmiş olsun. Allah seni ve evlatlarını korusun
Cok gecmis olsun canim yaKızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Çok geçmiş olsunKızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Benim demir 4.5 düşmüştü iki hafta önce sabah akşam demir ilacı içiyorum ona ragmenBenimde demir 7.2ye düşmüş
Aynen canimAh o telaş ve heyecanımız hiç bitmeyecek gibi
Sizinde çok düşmüşBenim demir 4.5 düşmüştü iki hafta önce sabah akşam demir ilacı içiyorum ona ragmen
Ay gerçekten çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş bebeklerinizi.Kızlar inanılmaz bir şey oldu sabah sağlık ocağı randevum vardı kan verecektim akşamdan yarın gitmem öbür gün giderim diye düşündüm sabah olunca küçük kızım kalkmış olduğu için hazır uyandık gidelim madem dedim birde saat 10 a kadar kan aldıkları için acele ettim bebek arabasini alayım kızımı da içine koyayım derken bizim binanın dış kapisinde kızımı kucağıma alıp arabaya bindirecekken merdivenden aşağı ikimiz düştük daha doğrusu merdivene takılıp kaldırıma uçtuk üç basamakti zaten neyse o an olayın sıcaklığı ile anlamadım kızım bacağım diye ağladı çok aglamayinca bişey yok.dedim çünkü yüzüne baktım ben kesin burnu bir yeri kırıldı dedim benim yüzüme bir baktım gözüm yüzüm kan içinde biraz zaman geçince yüzüm komple morardı şişti. Acile gittik bebek iyi 3 gün sonra yine gel dedi kontrol için ama kızımın ayağı çok ağrıyor basamiyor çok korkmuş tam uykuya dalacak irkilerek uyanıp ağlıyor ona da .röntgen çekildi kırık yok dedi ama ben emin olamadim çünkü baya ağrısı var başka bı doktora yine götürurum belki umarım bişey yoktur kendimden çok onlara üzüldüm
Benim doktorum 200 e kadar normal dedi sekerli yediginde sonrasinda diyetisyene yonlendiriyorum dedi benim de hamur vs yersem 150 cikiyorvallah sorma öğlen ölçümüm de 149 çıktı bu sefer. Benim iş yerinde yiyince yüksek çıkıyor delircem
Birseyi duzeltmeye calisirken baska bir sorun cikiyor kirmizilar hep idrar yolu enf zaten hic bitmiyor nasil birsey anlamadim ben su icsem de ayni ilac kullansam daAz kaldı kendini yıpratma. Biliyorum bazen tahammül edemiyor insan ama sen sabır et kuzum çok az kaldı
Benim artik 3 haftada 1 e indiAyda 1 gidiyorsun değil mi
Nasil anliyor ki kime benzedigini benim birsey soylemedi sadece burnu ve dudaklari buyuk gorunuyordu oo burnu ne kadar buyuk dedimKizlar dun oglusu gordum 2 ayin sonunda29+5 dik 1450 gram ciktik, onceden cok buyuk bir bebek demislerdi ama su an sadece birgun onde cikti, biraz takildim buna. Ultrasonu yapan kadin babasi belli ama annesinden emin degiliz dedi , esimin burnu fazla karakteristiktir, minnacik bebegin burnu nasil o kadar kemerli olabilir sok icindeyim hala kafasi da asagdaymis hatta cok fazla asagda dedi, herhalde bu saatten sonra geri donmez diye dusunuyorum. Hem pozisyonu hem de agirligi dolayisiyla vajinal dogumdan kacamiyorum dunden beri depresyonda gibiyim hem bu nedenden oturu hem de azicik bana benzeseydi ya, azicik yani
Canim benim de nabzim yuksek hep yuksekti 140 130 oyle cikiyor ilac kullanamiyorum suan onceden de kullanmiyordum sinus tasikardiydi ozellikle heyecanlaninca tansiyonum olculunce cok yukseliyorKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Canım cok geçmiş olsun l. Şu durumda beklemekten ve dinlenmekten başka bir şey yapılamıyor galiba o yüzden kendini yipratmamaya çalış. Dinlen ve pozitif kalmaya çalış doğumdan sonra da tedavisi neyse çözülür belki hic anjiyo falan gerekmez bile Allah büyükKızlar bende haberler ıyı degıl.rıtım holter takılmıstım bılıyosunuz.ventrukuler tasıkardı cıktı dr acil büyük şehre gıdın ölümcül bi rahatsızlık ani kalp durmasına sebebıyet verır dedı aglattı bizi sabah,sonra baska bır dr a daha gorunduk burada.oda bunun tedavısı anjıyo gıbı bı ıslemle ablasyon şuan hamıle oldugun ıcın bısey yapamayız,belkı hamılelıgın tetıkledıgı bırseydır,kontrol edelım ıkı haftada bir dedı bırde beloc zoc 50 mg ılac verdı.tüm ailece morallerimiz cok bozuk malesef ki.bakalım hayırlısı.rapor verdıler artık çalısmayacagım evdeyım.artık dogumdan sonra karar verilecek sanırım umarım gecıcı bırseydır..ve sorunsuz bu ıkı ayıda atlatırım sagsaglim
Anlıyorlar ya artık göre göre herhalde, benim de çenesi küçük biraz dedi sonra annesinin de öyleymiş herhalde çenesi bana benziyo bakalımNasil anliyor ki kime benzedigini benim birsey soylemedi sadece burnu ve dudaklari buyuk gorunuyordu oo burnu ne kadar buyuk dedimyok fındik gibi burnu var dedi ama odemden herhalde oyle duruyor