- 9 Ağustos 2016
- 6.934
- 22.650
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.241
Evet evet böyle gerildi içerden sertleştii. 6 gündür magnezyum kullanıyorum herhalde yoruldum birazArada bana da oluyor canım bugün nöbetçiydim çok sancı girdi
Ama gönderdiğin night olan değil canım normal olanlar gece parlayanlar daha pahalı
Yalancı kasılma magnezyum iyi geliyor bu haftalarda yaşanabiliyormuş ama kasılma da olmayabilir senin sancıda olabilir canım kasılmada bir karnın aşırı gergin ve sert oluyor magnezyum iyi geliyor sen düzenli kullandığın için bence kasılma değildir
Arada bana da oluyor canım bugün nöbetçiydim çok sancı girdi
Ama gönderdiğin night olan değil canım normal olanlar gece parlayanlar daha pahalı
Yalancı kasılma magnezyum iyi geliyor bu haftalarda yaşanabiliyormuş ama kasılma da olmayabilir senin sancıda olabilir canım kasılmada bir karnın aşırı gergin ve sert oluyor magnezyum iyi geliyor sen düzenli kullandığın için bence kasılma değildir
Ben hiç anlayamıyorum valla rahim kasılması nasıl bısıy,benım rahım kasılmasından anladıgım mesela adet olmadan once giren kasılmalar,yada orgazm esnasındakı kasılmalar,baska kasılma şekline aklım ermıyorEvet evet böyle gerildi içerden sertleştii. 6 gündür magnezyum kullanıyorum herhalde yoruldum biraz
Evet canım normal olan yolladığım ben 0-6 ay night bulamadım
Şundan aldım ceza meza gelmesin reklam değil yazayımHangi marka aldın canım atsana bende ecok istiyorum
Soft daha yumuşakmış, ultra air sadece hava alması daha rahatmış ama sertmiş sanırım. Bir de damaklı olması önemliymiş seçemedim bir türlüUltra air yazıyoo kuşum ama ne farkları vardır ki
Kasılma için erken aslında kasılma denilen şey bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor ona deniliyorBen hiç anlayamıyorum valla rahim kasılması nasıl bısıy,benım rahım kasılmasından anladıgım mesela adet olmadan once giren kasılmalar,yada orgazm esnasındakı kasılmalar,baska kasılma şekline aklım ermıyorbenım aldıgım emzıkte ultra airmıs senınkınden,264 tl ye almısım e ebebkten baktımda sımdı.
Ben bıtanede weebaby nın kaucuk olanından aldım,bide ultra airden artık hangısını alırsaSoft daha yumuşakmış, ultra air sadece hava alması daha rahatmış ama sertmiş sanırım. Bir de damaklı olması önemliymiş seçemedim bir türlü
Yaaa bende weebaby e baktım. Bibs te çok önerilmişBen bıtanede weebaby nın kaucuk olanından aldım,bide ultra airden artık hangısını alırsakaucugu tutuyomus cogu bebek bakalım hangısını sececek
Ya böyle şey alt karın sertleşiyor geriliyor o kasılmaysa yaşadım yaniBen hiç anlayamıyorum valla rahim kasılması nasıl bısıy,benım rahım kasılmasından anladıgım mesela adet olmadan once giren kasılmalar,yada orgazm esnasındakı kasılmalar,baska kasılma şekline aklım ermıyorbenım aldıgım emzıkte ultra airmıs senınkınden,264 tl ye almısım e ebebkten baktımda sımdı.
Kuzenim diyordu ben ne emzikler aldım hiç birini tutmadı en son bakkaldaki fatoş memeyi tuttu ndndndmmddSoft daha yumuşakmış, ultra air sadece hava alması daha rahatmış ama sertmiş sanırım. Bir de damaklı olması önemliymiş seçemedim bir türlü
Bana benimkide bakkal emziği tutar gibi geliyorKuzenim diyordu ben ne emzikler aldım hiç birini tutmadı en son bakkaldaki fatoş memeyi tuttu ndndndmmdd
Onun ayaklarını yerim benBebiş ben de pazartesi 16+1 dim kontrolüm vardı sağ kasığım aynı şekildeydi ultrasonda bir baktık ayakları orada tekmeliyor
Benim de bugün çok ağrım vardı gittim miyom oluşmuş 2 cm likGece emziği karanlıkta parlıyor canım ondan öyle ben normal aldım 0-6 ay. Amazonda indirim vardı en son bi de kupon verdi bana 190 tlye aldım
Bence büyüdüğü içindir canım. Bir de benim plesanta aşağıda belki ondan bir de miyomum var ondan da olabilir her sey olabilir
İyiyiz çok şüküürSen ve bebekte iyisinizdir umarım senin neden yazacak. Keşke her hamileye yazsalar 6. Aya kadar lazım
Benimde favorim de bu cihaz cesaret edersem alcamŞundan aldım ceza meza gelmesin reklam değil yazayım
Baya uyguna almışsın kuzumGece emziği karanlıkta parlıyor canım ondan öyle ben normal aldım 0-6 ay. Amazonda indirim vardı en son bi de kupon verdi bana 190 tlye aldım
Bence büyüdüğü içindir canım. Bir de benim plesanta aşağıda belki ondan bir de miyomum var ondan da olabilir her sey olabilir
Bizimkilerinde ruhu fakir olcak galibaBana benimkide bakkal emziği tutar gibi geliyor
Ya benim de 2,5 cm di miyomum. Geçen doktor asistana yazdırırken duydum 5 falan diyorduBenim de bugün çok ağrım vardı gittim miyom oluşmuş 2 cm lik
Böyle indirim kupon denk geldikçe alıyorum kuşum yoksa normal almıyorum acelem yokBaya uyguna almışsın kuzum
Loğusa ne ya lohusa öfKızlarr hepsi burada ebebek satıcısından çok güzel indirimler var. Gümüş kapak almak isteyen yastık isteyen şu an baksın çok güzel inmiş ben de loğusa pedi alt açma pedi gibi ıvır zıvırları alıcam