-
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.261
Bende 15+2 yim aynı acıyı 1 haftadır ara ara yaşıyorum. Doktora gittiniz mi sebebini öğrenebildiniz mi acaba?Kızlar 2 gündür sol kasığımın orada böyle batma oluyor. Büyüdüğü işin mi , bebek o tarafa mı kaydı yoksa sancı mı anlamıyorum. 15+5 iz. Böyle olan var mı. Sol tarafım böyle batma oluyor geçiyor.
Pazartesi günü gittim doktora ağrı ve batma sağ tarafa geçmişti. Gittiğimizde hiçbir sorun çıkmadı şükür. Bebeğin pozisyonu değişmiş ve ayakları tam sağ kasık bölgemde ve sürekli tekmeliyordu. Doktor rahim büyümesi ve tekmelerden kaynaklı olduğunu söyledi içimizi ferah tutalım kanama, lekelenme olmadan ağrı bir sorun teşkil etmiyor. Ki bende lekelenme de vardı eski kanama alanından kalan yine de çok iyi şükür.Bende 15+2 yim aynı acıyı 1 haftadır ara ara yaşıyorum. Doktora gittiniz mi sebebini öğrenebildiniz mi acaba?
Bu şuan Hepsiburada da 247 tl
Ayyy güzel haberlerle gel inşallahGünaydıın
Bugün 10:00'da doktor kontrolüm var, oğluşu görücemm çok heyecanlıyımm
aaa çok iyiimaya91 alıntılayamamışım kuzum emzik için yazmıştım kuponla bana 191 e geliyor
Günaydıııın, bize de yaz mutlakaaGünaydıın
İnşallaahAyyy güzel haberlerle gel inşallah
Yazarım tabiiaaa çok iyii
Günaydıııın, bize de yaz mutlakaa
Yaaa hadi güzel haberlerle gelGünaydıın
ya bu testler hep kafa karıştırıyorrr. Bir daha doğurursam eğer direkt fetal dna yaptırcam.Kızlar selam 2li testim risksiz çıkmıştı. Doktorum yine de 3 lü test de yaptırdı. Bugün çıkmış sonuç. Cmt göstericem ama size de yazmak istedim. Trisomy 21 riski. 1/201 çıkmış.yani 201 kadından 1 i trisomy 21 li doğurmuş. Yüksek bir risk. Bakalım doktor ne diyecek
Düzeltme : yarın doktora gideceğiz
ya bu testler hep kafa karıştırıyorrr. Bir daha doğurursam eğer direkt fetal dna yaptırcam.
3 lü testin hata payı daha yüksek yazmışlar 2 şi teste göre. Ölçümlerde de sorun yoktu, bakalım hayırlısı. Endişelenin diye atmadım canlarım. Sadece bilgilendirme.ya bu testler hep kafa karıştırıyorrr. Bir daha doğurursam eğer direkt fetal dna yaptırcam.
Benim de miyomum var canim cok su icmeye baslayayim belki gecer yaGece emziği karanlıkta parlıyor canım ondan öyle ben normal aldım 0-6 ay. Amazonda indirim vardı en son bi de kupon verdi bana 190 tlye aldım
Bence büyüdüğü içindir canım. Bir de benim plesanta aşağıda belki ondan bir de miyomum var ondan da olabilir her sey olabilir
Hahah canim bilmiyorum ki hic gorusmedim 1 aydirPeki kaynanan üzüldümü duyunca cok merak ettim
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesinKızlar, babamın eksikliğini hissettirmeyen dedem bugün vefat etti. Uzaktayım, cenazeye yetişemeyeceğim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Canım başın sağolsunKızlar, babamın eksikliğini hissettirmeyen dedem bugün vefat etti. Uzaktayım, cenazeye yetişemeyeceğim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Ben de aynı durumdayım dünden beri sol kasığımda bıçak gibi saplanmalar oluyor. Ben de merak ediyorum 16+2 yimBende 15+2 yim aynı acıyı 1 haftadır ara ara yaşıyorum. Doktora gittiniz mi sebebini öğrenebildiniz mi acaba?
evet evet canımm, hiç moralini bozma3 lü testin hata payı daha yüksek yazmışlar 2 şi teste göre. Ölçümlerde de sorun yoktu, bakalım hayırlısı. Endişelenin diye atmadım canlarım. Sadece bilgilendirme.Hayatta her şey allahtan ve bizler için. Allah hepimize bütün bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
Aynen iç canım, öğlene kadar içtiğim suyu saat 10 a kadar içmişim. Buradaki biri hasta ben de korkuyorum suya meyveye abandımBenim de miyomum var canim cok su icmeye baslayayim belki gecer ya