Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

"Gebeliğin ilk 4-8 haftasında vücut ısısında hafif bir artış normaldir. Bu artış genellikle hormon seviyelerindeki değişiklikler ve metabolizmanın hızlanmasıyla ilişkilidir. Vücut sıcaklığı, ortalama bazal sıcaklığınızın 0.1-0.2°C kadar üzerine çıkabilir. Ancak, 38°C’nin üzerinde bir sıcaklık (ateş) endişe verici kabul edilir ve mutlaka doktora danışılmalıdır. Sıcaklık artışı genelde kısa süreli olur ve fiziksel aktivite veya sıcak basmalarıyla tetiklenebilir."

Benimki de ateş gibi değil halsizlik falan yok ama dokununca sımsıcak hem göbek kasiklar hemde göğüsler fitili kullanırken de sıcaklık hissedince korktum ablam enfeksiyondandır bizdede öyleydi ilaç kullandik diyince korktum ama dokunmasam sicak olduğunu anlamam 38 üzeri değil ama diğer bölgelere göre daha sicak galiba 6 yıl bekleyince insan herşeyden nem kapiyor

Ates olcer var mi evde? Cok mu yukselmis? Cok degilse, hormonal degisiklikten isi degisimi normal
Ateş ölçer yok tahminimce normalin 1 derece üstüdür enfeksiyonum normalde yüksek olduğu için etkiler mi diye Google amcaya bı sordum en kötüsünü çıkardı eşim diyo ver tlfnu sifreleyecem 9 ay yasak sana Google

Yine de doktora gidince sorariz, tum detaylari paylasiriz icimiz rahat eder

Canım stresliysen beklemeni tavsiye ederim kanama vs şikayet olmadıkça biraz büyüyüp gelişmesini bekle bence bende benzer durumdayım doktor ne zaman çağırdıysa o zaman gidecem çünkü yeniden duyamazsam bende çok stres olurum
Ne kadar streste olsak olumlu yada olumsuz sonuç değişmeyecek hayırlısı neyse o olsun

Ama sürekli olarak sicak karın kasik göğüs bölgem düşüp yükselme şeklinde değil sabit sicak

Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun bende düşündüm belki yine küçük olduğu için duyamayacağım ve daha çok strese gireceğim. En iyisi biraz daha büyümesini beklemek yarın ki randevuyu iptal ettim

Kızlar merhaba, çok fazla giremiyorum iş, hamilelik, çocuk, okul derken.. nasıl sabah, nasıl akşam oluyor bilmiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir
Ben 7+2 yim bugün yarın ilk kez doktor kontrolüne gideceğim umarım güzel haberlerle dönerim.
Yalnız size bir şey soracağım 2haftadır sırtımın sadece bir bölgesinde inanılmaz ağrı var ve geçmiyor (Ilacta kullanamıyorum).
Biraz fazla ayakta kalayım, bıcaklanıyorum sanki.. yaşam kalitem yerlerde.
Bunun sizce hamilelikle bir alakası var mıdır?

5+6da ben duymayı bırak karından göremedim bile maalesef vajinal bakınca küçücük bir şey görünür gibi oldu ama net değil o yüzden hamileyim bile diyemiyorum. Doktor 15 gün sonra gel olumlu olumsuz net olmuş olur dedi. Geç döllenmedir yavaş büyüyordur vs iyi tarafından bakmaya çalışıyorum iyi düşünelim iyi olsun

Guncel yorumlari okudum, bu ates basmalari bende inanilmaz fazla. Normalde ben cok usuyen biriyimdir, suan evde tisort giyemiyorun direk sicak basiyor atiyorum ustumden cok enteresan ya

Ağri konusunda bende 7+6 bugun kasiklarim gun boyu agri girip cikti, agrilar bence normal kizlar endiselenmeyin. Kanama olmadigi surece (yerlesme kanamasi haric) yogun kanama olmadan endiselenmeyin derim.

Benimde problemim doymuyorum kizlar, 6. Haftada mide bulantim basladi 7 de bitti ve ben artik doymuyorum. Yemek yiyorum 3 saat sonra inanilmaz bir mide kazintisi, inanilmaz bir aclik meyvede kesmiyor ((( yemeyincede asla durulmuyor cok rahatsiz edici bir aclik, sanirsin 2 gundur yememisiz

Kalp atisi zayif olan ark. İcinde sunu soyleyebilirim bence 1 hafta bekle. Bazilarinda 10. Haftada duyulmus, senin daha cokcok yeni olusuyodur oyle dek gelmissindir bakarken doktor, geri olmasinida endise etme gec dollenmeden dolayi geridir buda normal ki sende oyle soyledin. Yogun bir kanaman da yok, bebegin hala seninle, biraz daha guclensin buyusun oyle git. Stres yapip ağlama lutfen.
Ama bu seni cok fazla etkiliyorsa yarin tabikide git farkli bir doktorda yorumlasin.

Herkese iyi akşamlar eşim ameliyat olduğu için çok bakamadım yazamadım buralara . İlk haftalar nasıl geccek zaman diyordum hasta biriyle ugrasirken hamilelik falan kalmadı benim prenseslik yalan oldu derken 8. Haftaya giriş yapıyorum inşallah Size bir sorum olacak sağlık ocağında gebelik için yapılan tetkikleri yaptırdım bi dünya şey var ama rubella toxoplazma falan yok onları sağlık ocağı yapamıyor mu acaba ya da doktor istemeyi mi unuttu sağlık ocağında bu testleri yaptiran var mı

Anti rubella, anti toxoplazma, cmv vs bana sağlık ocağında yapıldı

Benim saglik ocaginda bunlar yapilmadi, kadin dogum istedi bu tahlilleri ama gec cikar dedi, acaba sizinde hala cikmamis olabilirmi o geldi aklima. Ne zaman yaptirdinz bilmiyorum ama 2 3 haftaysa bana 1 ayda cikar denmisti mesela

Esiniz icin cok gecmis olsun...
Bana da torch testleri yapilmamisti gecen sefer saglik ocaginda, yarin yine gidicem genel tahliller icin, ozellikle isteyeyim bakalim doktordan ne diyecek.

Bana yapıldı doktor kendisi isteyip yaptı elisa toxoplazma rubella hepsi dahildi

Çok geçmiş olsun
Bizim sağlık ocağı yapmadı yarın bende doktorumdan isteyeceğim bi onlar eksik

Bence bebiş erkek :)
Benimki de erkek ben de doymuyorum :)

Kendi doktorum 5+6’da bana da kalp atışı biraz zayıf dedi. Bir gün önce başka doktor sorun yok demişti. Bir hafta sonra belli olacak durumumuz. Sık sık gördük belki de ondan böyle geldi, tam bir hafta sonra gel dedi. Eğer bir şikayetiniz yoksa biraz akışta kalmak daha iyi bizim için. İlk hamileliğimde evet tedirgindim ilk zamanlar ama hiç kurcalamadım. Bu sefer ikiz vs diye daha kurcalama modundayım ve iyi gelmedi. Eninde sonunda hayırlısı olsun. Olmayan bir şey için şimdiden üzmemeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…