Guncel yorumlari okudum, bu ates basmalari bende inanilmaz fazla. Normalde ben cok usuyen biriyimdir, suan evde tisort giyemiyorun direk sicak basiyor atiyorum ustumden cok enteresan ya
Ağri konusunda bende 7+6 bugun kasiklarim gun boyu agri girip cikti, agrilar bence normal kizlar endiselenmeyin. Kanama olmadigi surece (yerlesme kanamasi haric) yogun kanama olmadan endiselenmeyin derim.
Benimde problemim doymuyorum kizlar, 6. Haftada mide bulantim basladi 7 de bitti ve ben artik doymuyorum. Yemek yiyorum 3 saat sonra inanilmaz bir mide kazintisi, inanilmaz bir aclik meyvede kesmiyor
((( yemeyincede asla durulmuyor cok rahatsiz edici bir aclik, sanirsin 2 gundur yememisiz
Kalp atisi zayif olan ark. İcinde sunu soyleyebilirim bence 1 hafta bekle. Bazilarinda 10. Haftada duyulmus, senin daha cokcok yeni olusuyodur oyle dek gelmissindir bakarken doktor, geri olmasinida endise etme gec dollenmeden dolayi geridir buda normal ki sende oyle soyledin. Yogun bir kanaman da yok, bebegin hala seninle, biraz daha guclensin buyusun oyle git. Stres yapip ağlama lutfen.
Ama bu seni cok fazla etkiliyorsa yarin tabikide git farkli bir doktorda yorumlasin.