Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Benim saglik ocaginda bunlar yapilmadi, kadin dogum istedi bu tahlilleri ama gec cikar dedi, acaba sizinde hala cikmamis olabilirmi o geldi aklima. Ne zaman yaptirdinz bilmiyorum ama 2 3 haftaysa bana 1 ayda cikar denmisti mesela
Yok pazartesi çıkar demişti erken çıkmış

Teşekkür ederim torch testleri ne acaba ilk kez duydum
Ekstra yapilan o diger testlerin genel adi.

T: Toksoplazmoz (Toxoplasma gondii)
O: Diğer enfeksiyonlar (Other), örn. sifiliz, HIV, suçiçeği
R: Rubella (Kızamıkçık)
C: Sitomegalovirüs (CMV)
H: Herpes simpleks virüsü (HSV)

Evet biraz telaş yapıyorsunuz, sakin olun. İnşaallah bebeğiniz gayet sağlıklı. Kıpırtı göründüğüne göre elbette kalp atışı da vardır, bir hareketlilik var neticede niye kalp atışı olmasın. Aynısı bende de oldu, doktor kalbi bugün henüz yeni oluşmuş olmalı o yüzden sesini net duyamıyoruz dedi, kıpırtısını gösterdi ve onu gösterirken çok keyifliydi. Yolunda gitmeyen bir şey olsa öyle olmazdı diye düşünüyorum. Gününün geri olması belki de geç döllenmeden ötürü olmuş olabilir. Benim kızımda doğuma kadar sürekli normal tarihinden 10 gün geride çıkardı, doktor geç döllenme olduğunu söyleşmişti, gayet vaktinde sağlıklı doğdu. Şu aşamalarda endişe etmenizin bir önemi yok. Yapılacak tek şey beklemek, sıkıntılı bir durum olmuş olsa bile 8 haftadan sonra doktor müdahale ediyor.

Evet sanırım haklısınız, teşekkür ederim rahatlattınız hepiniz 3 haftadır her hafta görmeye gittik heyecanla acele ediyoruz akışa bırakmak en güzeli. Olacağı varsa da olacak

Ben de hiç doymuyorum özellikle aksamları bir acıkma oluyor. Sadece tatlı hiç yiyemiyorum ama diğer şeyleri yiyorum

Hepinize çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz

Kilo ve sekerden korktugum icin tatli yemiyorum normaldede sevmezdim ama canim cok pasta istiyor ya
Ben de şekere ara vermek istiyorum. Gerçekten ne kendimize ne bebeğimize hiçbir faydası olmayan ve aksine en zararlı şey. Tatlı ihtiyacımızı bal, tahin&pekmez ve meyveden alsak en güzeli diye düşünüyorum. Gereksiz kilo alımının da önüne geçmiş oluruz. İlk adım olarak niyet ettim 21 gün şekersiz beslenmeye. Amin

Kızlar daha önceden dua listesi toparladığımı söylemiştim. Aranızda merak edenler vardı. Esma-ül Hüsna ile ilgili de bir liste çıkarttım. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Hamileliğimizin haftalarına göre okunacak Esma sayıları. Bunlar ebced hesabıdır, ve sayıya riayet etmek tesiri açısından çok önemli. Ben bu sayıları haftalık bitirme niyetindeyim. Mesela şu an 6+3 günlük hamileyim yani 6 haftam doldu ve 7. Haftamın içindeyim. O yüzden 7. Hafta'daki esmaları okuyacağım, yani 136 El-Mü'min ve 161 El-Mâni. Dün El-Mü'min esmasının yarısını çektim, bugün de biraz daha çekerim, yarın da diğer Esma'dan okurum, derken böyle böyle 7. Haftam dolana kadar sayıları tamamlarım inşaallah.

5. Hafta: 68 el-Muhyî, 812 el-Habîr
6. Hafta: 213 el- Bâri, 46 el- Velî, 47 el- Vâlî
7. Hafta: 136 el- Mü’min , 161 el-Mâni
8. Hafta: 56 el-Mübdi, 336 el- Musavvir
9. Hafta: 391 eş- Şâfiy, 526 eş-Şekûr
10. Hafta: 113 el- Bâkî, 310 el-Müyessir

Tahliller icin saglik ocagina gittim ama yarim gun calistiklari icin bugun kan almiyorlarmis. Carsambaya kaldi. bugun olsa cok iyi olurdu carsamba doktor randevum var, hic dusunemedim ya tuh

Çok teşekkür ederim
Vajinal baktırmak çok istemiyorum ama bakayım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…