Bence böyle güzel bi hobiniz varsa ve size iyi geliyosa devam edin örgünün düşükle uzaktan yakjndan alakası olcagini sanmiyorum bende çalışıyorum ise servisle gidiyoeum ama soforumuz o kadar çok tumsege girip cikaram gidiyo ki arabayla alakaliymis Allaha emanet etmekten başka çarem yok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama o servisle ise gidip gelmek zorundayim işteyken de sürekli merdiven inip çıkıyorum koşturuyorum kendimi kollayarak tabi ama normal hayat ki ma devam editorum çevrenize bakarsanız özellikle kayınvalidelerimiz hep bı fikri var siz dinlemeyin anneye iyi gelen şey bebeğe de iyi gelir biz iç gudusel olarak biliriz zaten ne yapıp yapmamamiz gerektiğini ben dikkat edilecek şeylere dikkat edip geri kalan günlük yaşantıma devam ediyorum yoksa 9 ay bana zindan olur bitirememKızlar size bişey daha soracamçok konuştum ama kusuruma bakmayın Ben örgü yapmayı çok seviyorum elim boş kalınca sanki yanlış bişey yapıyorum gibi hissediyorum şimdide biseyler örmek istiyorum yegenlerime tulumlar yelekler etekler çok yaptım ama şimdi kendime yapmak istiyorum diye eşim kızıyor zorluyor seni bebeğe zarar verecek ağırlaşıyor kollarına ağırlık veriyor diye izin vermiyor kayınvalidem sağolsun iyice şişirmiş örgü örmesin bebeğe zararlı geçen defa örgü ördü ağırdı yorulduğu için düşük yaptı diye ne alakaysa artık orasını bende çözemedim sizce başlamalı mıyım bı yerlerden yoksa biraz daha mı bekleyeyim modelleri gördükçe elim ayağım titriyor dayanamıyorum bağımlılık yapmış resmen bunları ördükten sonra insan nasıl durabilir ki
Ben topladıklarımın hepsini paylaştım ama hepsini yapmam zor olabilir. Yapabildiğimiz kadar artık. Önceki hamileliğimde erken doğum riski olduğu için 4 ay sadece yatmıştım, o zaman rahatça okuyabilmiştim ama şimdi 2 çocukla yapmam zor görünüyor.Fatıma anamızın ruhuna her gün 3 ihlas 1 Fatiha
Hamilelik boyunca 1 Hatim
41 Yasin
33 Fetih
10 İbrahim
10 Âl-i İmran
40 Yusuf
40 Meryem
70 İnsan
70 Enbiya
70 Lokman
500 Kadir
313 İhlas
1000 Salavat
70.000 Subhanallahi ve bihamdihi
70.000 Lailahe illallah
Âraf 189 ezberle
Her gün 1 vakit kaza namazı
Her gün 2 rekat nafile namaz
Hareket hissedince elini koyup salavat getir
Amin hepimizinkini inşallahMaşaallah Allah kabul etsin. Evet biraz toparladığım kadarını paylaşabilirim. Eğer okumayı bilmiyorsanız YouTube'dan açıp evde sureleri dinleyebilirsiniz. O şekilde de mutlaka tesiri olur. Allah her türlü kabul etsin.
Allah razı olsun canım teşekkürlerBen topladıklarımın hepsini paylaştım ama hepsini yapmam zor olabilir. Yapabildiğimiz kadar artık. Önceki hamileliğimde erken doğum riski olduğu için 4 ay sadece yatmıştım, o zaman rahatça okuyabilmiştim ama şimdi 2 çocukla yapmam zor görünüyor.
Hayırlı olsunMerhaba şuan 8. Haftam bitmek üzere tek gebelik oluştu
Işe gitmek için kullandığım otobüs de öyle çok sarsıyor. Ben de tedirgin oldum hem titresim hem sürekli hop zıpBence böyle güzel bi hobiniz varsa ve size iyi geliyosa devam edin örgünün düşükle uzaktan yakjndan alakası olcagini sanmiyorum bende çalışıyorum ise servisle gidiyoeum ama soforumuz o kadar çok tumsege girip cikaram gidiyo ki arabayla alakaliymis Allaha emanet etmekten başka çarem yok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama o servisle ise gidip gelmek zorundayim işteyken de sürekli merdiven inip çıkıyorum koşturuyorum kendimi kollayarak tabi ama normal hayat ki ma devam editorum çevrenize bakarsanız özellikle kayınvalidelerimiz hep bı fikri var siz dinlemeyin anneye iyi gelen şey bebeğe de iyi gelir biz iç gudusel olarak biliriz zaten ne yapıp yapmamamiz gerektiğini ben dikkat edilecek şeylere dikkat edip geri kalan günlük yaşantıma devam ediyorum yoksa 9 ay bana zindan olur bitiremem
Hormonlar beni de mahvetmis durumda kızlar bende normalde OKB hastasıyım bı de çok isteyerek bebek sahibi olduk Allahima çok şükür uğraşmadan Rabbim nasip etti bize ama psikolojik olarak çok kötü durumdayım anım anımı tutmuyor genelde birden bire karamsar hislere kapaniyorum kendimle ilgili hayatla ilgili kendimi böyle koca bo çukura düşmüş gibi caresiz hissediyorum kalp çarpıntılari huzursuzluklar bı kaç gün çok iyiyim sonraki bı kaç günde böyle kötüyüm daha önce gittiğim terapistime randevu aldım inşallah yardimci olur ve inşallah hamilelikten dolayı geçici bı süreçtir vallahi her akşam ağlamaktan canım çıktı iş yerinde bile tuvalete gidip ağlayıp geri geliyorum bı de aynada kendimi görünce daha çok üzülüyorum bana yazık diye bı posta da öyle ağlıyorumAminn. Allah razı olsunçok haklısın ama daha şimdiden hormonlar ara sıra esir alıyor duygularımı sanırım zaten cok duygusal biriyim daha beter oldum ben de beklerdim aslında ama iş yeri netleşti mi netleşti mi diye her gün birileri soruyor her gün birileri idareye gittin mi naptin vs vs. Strese soktular iyice. Gideyim dedim netlessin bari kese var mı en azından. Senin oyle Bi durum yoksa evdeysen zaten dinlen iyi beslen daha geç git bence de. Daha stresli böyle Dr un yüzü de şekilden şekle giriyor çünkü net olmayınca
Minder iyi bı fikirmis benim aklıma gelmemisti hiç deneyebilirim yazık cocugum sarsilmaktan yayık ayran oldu icerdeIşe gitmek için kullandığım otobüs de öyle çok sarsıyor. Ben de tedirgin oldum hem titresim hem sürekli hop zıpsizin servis madem eğer mümkünse teker üstüne denk gelmeyen koltuk seçin Bi de taşımaktan gocunmam diyorsanız extra minder gibi ama esnek olanlardan kalın birsey alıp onu da koyun öyle oturun. Saçma gelebilir ama ne bileyim benim aklımdan geçmişti otobüsteyken yani titreşimi biraz olsun emecek esnek birsey olsa belki bu kadar sarsilmazdim diye
şimdi ben kendi söküğünü dikemeyen biri olarak şunu diyebilirimHormonlar beni de mahvetmis durumda kızlar bende normalde OKB hastasıyım bı de çok isteyerek bebek sahibi olduk Allahima çok şükür uğraşmadan Rabbim nasip etti bize ama psikolojik olarak çok kötü durumdayım anım anımı tutmuyor genelde birden bire karamsar hislere kapaniyorum kendimle ilgili hayatla ilgili kendimi böyle koca bo çukura düşmüş gibi caresiz hissediyorum kalp çarpıntılari huzursuzluklar bı kaç gün çok iyiyim sonraki bı kaç günde böyle kötüyüm daha önce gittiğim terapistime randevu aldım inşallah yardimci olur ve inşallah hamilelikten dolayı geçici bı süreçtir vallahi her akşam ağlamaktan canım çıktı iş yerinde bile tuvalete gidip ağlayıp geri geliyorum bı de aynada kendimi görünce daha çok üzülüyorum bana yazık diye bı posta da öyle ağlıyorum
Otobüste boş bulduğum yere oturuyorum ben haliyle onu da tasiyamam ama servis müsait buna bence hatta araçta uygun bir yere koyabilirsiniz belki şoförle konuşup. Taşımak zorunda kalmayınca kolay olurMinder iyi bı fikirmis benim aklıma gelmemisti hiç deneyebilirim yazık cocugum sarsilmaktan yayık ayran oldu icerde
Alakasız olduğunu anlatamadığım için bide Allah korusun bişey olursa yaptıklarım geride kalırsa üzülecegim için şuan erteledim inşallah rabbim nasip ederse doğuma az kala başlarım bı tulum 2 yelek 2 hırka 2 kazak var yaptığım bikac tane yeni modellerden de yaparım zaten doğumdan sonrada kışa 4 ay kalıyor o arada tamamlarım saglikla gelsin de minişler varsın hep fikirleri olsun artık takmıyorumBence böyle güzel bi hobiniz varsa ve size iyi geliyosa devam edin örgünün düşükle uzaktan yakjndan alakası olcagini sanmiyorum bende çalışıyorum ise servisle gidiyoeum ama soforumuz o kadar çok tumsege girip cikaram gidiyo ki arabayla alakaliymis Allaha emanet etmekten başka çarem yok dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama o servisle ise gidip gelmek zorundayim işteyken de sürekli merdiven inip çıkıyorum koşturuyorum kendimi kollayarak tabi ama normal hayat ki ma devam editorum çevrenize bakarsanız özellikle kayınvalidelerimiz hep bı fikri var siz dinlemeyin anneye iyi gelen şey bebeğe de iyi gelir biz iç gudusel olarak biliriz zaten ne yapıp yapmamamiz gerektiğini ben dikkat edilecek şeylere dikkat edip geri kalan günlük yaşantıma devam ediyorum yoksa 9 ay bana zindan olur bitiremem
Ağrılar normalmiş Dr öyle söylediSelam kızlar. 5+2 'yim ama değilimtahminimce 4+3'üm
Geç döllenme oldu çünkü.
8 haftalıklar var maşallah kız, benim günlerim hiç ilerlemiyor gibi geliyor2,5 hafta sonra gitme niyetindeyim doktora fakat içime bir korku düştü. Karnım ağrıyor, belim hafiften ağrıyor.
Hepimiz bi 12 haftayı görelim de hayırlısıyla
Boyle benim regl sancisi gibi oldu bugun hep, demin panikledim bu sefer kalbim kut kut atmaya basladi. Ilk gebeligimde hic agri sizi olmamisti benim, simdi olunca sanki anormal bi sey gibi geliyo. Normaldir di miAğrılar normalmiş Dr öyle söyledikanama ya da çok şiddetli ağrı olursa gel dedi
Bu haftayı hepimiz sancılı geçirdik canım normaldir benim bugün bile sancidan kivratti normalmişBoyle benim regl sancisi gibi oldu bugun hep, demin panikledim bu sefer kalbim kut kut atmaya basladi. Ilk gebeligimde hic agri sizi olmamisti benim, simdi olunca sanki anormal bi sey gibi geliyo. Normaldir di mi
Ay kolaylikla atlatalim su ilk 3 ayi insallah hepimizBu haftayı hepimiz sancılı geçirdik canım normaldir benim bugün bile sancidan kivratti normalmiş
Yaa teşekkür ederim içime su serptin biraz. Ağrı çekeyim o sorun değil de bebiş iyi olsunAğrılar normalmiş Dr öyle söyledikanama ya da çok şiddetli ağrı olursa gel dedi
Aynı durumdayımBoyle benim regl sancisi gibi oldu bugun hep, demin panikledim bu sefer kalbim kut kut atmaya basladi. Ilk gebeligimde hic agri sizi olmamisti benim, simdi olunca sanki anormal bi sey gibi geliyo. Normaldir di mi
Ben cok is de yapmadim, rahim buyuyodur insallah ondandir. Ama sanci olunca asla mantikli dusunemiyorumAynı durumdayımbenim de regl gibi ağrıyor. 8 aylık hamile gibi hissediyorum kendimi.
Dün de biraz yoğun geçti, çok ayakta kaldım belki onunla alakalıdır belki üşümüşümdür diyorum ama korktum ne yalan söyliyim