Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bozma moralini hemen kötü bir şey olsa doktorlar acımasız bu konuda şak diye söylerler
Oğlum riskli gebelikti aynı gün iki farklı doktora gitmiştim sabahki doktor 1 hafta ilerde, akşamki doktor 1 hafta geride demişti
Sonra 3.doktora gitmiştim.. doğum yaptiran doktorum alanında çok iyi.
Ona sorduğumda bu durumu
"Elimi azıcık oynatsam haftası oynar
Ben sana bir sorun olursa söylerim zaten bunlara takılma" demişti

Kan tahlilini dün vermiştim iyi çıktı. D vit düşük ona da 8. haftadan sonra vereceğim dedi. İlik suyu deneyeyim. Bugün mide bulantılarım başladı. Biraz ama çok yok doktor da onu sordu. Bulantının olması iyiye işaret dedi

İnşallah çok teşekkür ederim

Ben de senin gibi Bi sürü şey ördüm arkadaşlarımın bebeklerine uzun zamandır birsey örmüyordum ben de heves ettim sonra dur dedim riskli dönem geçsin en azından Bi 10 haftalık olsun sonra bakıp üzülmekten korkuyorum ne bileyim pozitif test sonucunu beklemekten daha stresli geçiyor benim şu ara

Bu arada ben de bugün tekrar gittim Dr a. 5+1 im şu an. 2 gün önce gittiğimde karnıma çok bastırarak belli belirsiz görmüştü kese benzeri Bi yapı var 2 gün sonra gel demişti kontrole. Bugün karnımdan o kadar uğraştı ki maalesef hicbirsey göremedi oyle bi korktum ki sonra vajinal bakalım normalde tercih etmiyorum ama emin olalım dedi. Ben de istemiyordum yani zaten ama böyle olunca o korkuyla nasıl sandalyeye gectim inanin bilmiyorum. Baktı çok şükür keseyi gördük retrovert uterus yani rahmin ters dedi. Ondan dolayı gebelik bu kadar erken iken görmek zorlaştı işte erken ogrenmenin cilveleri dedi. Aşırı sancılı geçiriyorum dedim regl de hep öyle geçerdi dedim. Endometriozis yani çikolata kisti kaynaklj olabilir dedi. Bi de ondan suphelendi. Şok üstüne şok yaşadım. Zaten nobetli çalışan biriyim mesaiye geçmek için talepte bulunacağım ama 24 haftaya kadar nobet tutulabilir Dr raporu yoksa sağlık sektörü böyle maalesef. Bir de extra fazla mesai bol bol yazmışlar. Gebe olduğuma dair belge aldım idarecilerle görüşeceğim benim için dua edin lütfen bebeğimin sağlıklı gelişmesi ve mesaiye geçme talebimin kabul edilmesi için Dr bebeğin şu anda olması konusunda çok sanslisiniz dedi extra birseyler söylemedi sanırım daha çok stres olayım istemedi. Ben de hepiniz için dua ediyorum sizlerin de duasına talibim çok uzattım kusuruma bakmayın durup durup ağlıyorum zaten

Aynen canım pozitifi görünceye kadar ayrı stres oluncada riskli dönemi atlatabilmek apayrı stres sağlıklı olsunlar da öreriz zaman çok zaten doğunca giydiremeyecez 4 aylık olana kadarda yaz sicaklari olacak o arada bile bı sürü yaparız

İnşallah Rabbim nasip eder düşüncesi bile çok güzel

Merhaba evde erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı bugün kan testi verdim beta hcg 26154 çıktı değerim çok yüksek geldi sizin değerleriniz nasil.
Merhaba son durumunuz nedir? Kaç haftalıksınız, ikizlik durumu var mı? Yüksek beta görünce merak ettim.

Sıkma canını Rabbim yardımcın olsun inşallah günlerimiz aynı inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan tamamına erecek inanıyorum benimde kanamalı kist olduğu halde hamile kaldım rabbimin mucizesi yuvalarına geldiyse alacakları nefeste nasipse ne engel olursa olsun kucağımıza alırız benim sırf erkenden görüldü görülmedi stresine girmemem için doktor izin vermedi haftaya git ultrasona dedi ultrason ve tıp bu kadar gelişmeden önce büyüklerimiz ters rahimlerle çift rahimlerle 10ar tane dizmemişler mi pozitif ol iyiyi düşün miniğinle aynı bedende olmanın tadını çıkar inşallah herşey gönlünce olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.

Aminn. Allah razı olsun çok haklısın ama daha şimdiden hormonlar ara sıra esir alıyor duygularımı sanırım zaten cok duygusal biriyim daha beter oldum ben de beklerdim aslında ama iş yeri netleşti mi netleşti mi diye her gün birileri soruyor her gün birileri idareye gittin mi naptin vs vs. Strese soktular iyice. Gideyim dedim netlessin bari kese var mı en azından. Senin oyle Bi durum yoksa evdeysen zaten dinlen iyi beslen daha geç git bence de. Daha stresli böyle Dr un yüzü de şekilden şekle giriyor çünkü net olmayınca

Bence bol bol dinlen stresten uzak dur kendini yorma güzel şeyler dinle güzel şeyler izle yeşilin mavinin çok olduğu. psikolojini iyi tutmaya çalış kafaya yaktıkça olumsuzu çağırıyoruz çünkü benimde geçmişte böyle bir sürecin vardı şu an doktora gitmeye korkuyorum o yüzden sonrasında strese girdiğim için pişman olmuştum güzeli düşün güzel olur her şey

Ay benim de 5+0 17800 çıktı ama hiç çoğul gebelik demediler, heyecan yaptım şimdi
Benim doktorum emin değilim dedi bakalım hayırlısı olsun ikiz varsa 9 haftaya kadar kendini net göstermiyor diyorlar haftaya 9 haftalık olacağım bakalım bundan 7 ay önce bebeğimin kalbi durdu o durum beni biraz korkutuyor doktor yine olabilir dedi

Ben evdeyim ama artık yatmaktan sıkıldım enfeksiyon ve troid durumu strese koyuyo gidip doktor görüşü duymak istiyorum heralde hastalık hastası gibi oldum bu aralar ablamlar kızıyor eşim durduruyor öyle gitmiyorum dahiliyeye gitmişken kadın doğumcuyada sordum oda erken stres yapma git otur dedi inşallah sizinde herşey gönlünüzce olsun streslik bı durum olmasın da tadını çıkarabilesiniz sırf kimse soramasin diye annem kayınvalidem ablalarim dışında kimseye söylemedim netleşsin istedim

Haftasoyla alakalı olabilir mi? 6+4 erken gibi geldi bana . Benim doktorum 7+4 te çağırdı beni kalp atılı için o zaöan gidicem. Daha erken çağırınca kalp sesi az olunca vs ebeveynler endişeleniyor dedi o yüzden erken gelmene gerek yok dedi. Sizde takmayın inşallah hiçbir şey olmaz

Evde olunca kendini dinleme düşünme durumları daha fazla oluyor evet haklısın. Dr a kalp atışı ne zaman duyulur tahminen dedim 2-3 hafta dedi. Haftaya cuma ya da cumartesi gel tekrar dedi kontrol aralıklarını yavaş yavaş seyreltecegiz haftan ilerledikçe desi. Ben aile olarak sadece annem babam kardeşime söyledim. İş ortamında mecburdum çünkü ağır kaldırma radyasyona maruz kalma vs durumları var bana yardımcı olunması için haberdar etmek zorundaydım

Bu arada kese haftasıyla uyumlu dedi 4.09 mm yazıyor ultrason fotosunda. Günün tek iyi haberi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…