- 16 Ekim 2016
- 1.318
- 595
Teşekkür ederim Amin hepimiz inşallah sağlıkla süreci geçirip sağlıkla kucağımıza alalımHayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabaBugün 5+4 te doktora gittik biz de. Kese içinde yolk kese ve 2mm embriyomuzu gördük hayırlısıyla 11 yaşında bir kızım daha var.
Bizimle de paylaşırsan sevinirimBu arada kızlar hamilelikte yapılacak dualar çekilecek zikirler filan bir araya getirmeye çalışıyorum. Bilen varsa yazarsa iyi olur listeme eklerim.Önceden hamileyken de bir listem vardı ama sonra kaybettim şimdi en baştan hazırlamak istiyorum.
İnşallah korktuğun hicbisey olmaz sen içini ferah tut çok güzel geçer herşey sağlıkla kucağımıza alırızEvde olunca kendini dinleme düşünme durumları daha fazla oluyor evet haklısın. Dr a kalp atışı ne zaman duyulur tahminen dedim 2-3 hafta dedi. Haftaya cuma ya da cumartesi gel tekrar dedi kontrol aralıklarını yavaş yavaş seyreltecegiz haftan ilerledikçe desi. Ben aile olarak sadece annem babam kardeşime söyledim. İş ortamında mecburdum çünkü ağır kaldırma radyasyona maruz kalma vs durumları var bana yardımcı olunması için haberdar etmek zorundaydım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah olabiliyor boş kese 8.haftaya kadar dolabiliyor arkadaşımda artık keseyi almak için operasyona girecekken hem bebek hem kalp atışı duyuldu iptal oldu inşallah hamileliklerimiz mucizelerle dolu olsunMerhaba ben geçen de yazmıştım ultrasonda ikiz gebeliğim olduğunu ogrendim betam 10447 idi. Küçük kesem dolu gözüktü ama büyük kese boş doktor kayboladabilir doladabilir dedi resimleri ekledim büyük kese beni tedirgin ediyor küçük keseye nazaran onun daha gelişmiş olması gerekmez miydi şimdiye dek
Aslında doktor 3 4 gün sonra ya gelin demişti ama biz haftasonu ailelere söylemeye gideceğiz diye acele ettik sanırım keşke bekleseydikHaftasoyla alakalı olabilir mi? 6+4 erken gibi geldi bana . Benim doktorum 7+4 te çağırdı beni kalp atılı için o zaöan gidicem. Daha erken çağırınca kalp sesi az olunca vs ebeveynler endişeleniyor dedi o yüzden erken gelmene gerek yok dedi. Sizde takmayın inşallah hiçbir şey olmaz
Çok sevindim ben kese görünmez diye gitmedim o zaman pazartesi koşarak gideyimBu arada kese haftasıyla uyumlu dedi 4.09 mm yazıyor ultrason fotosunda. Günün tek iyi haberi bu
Merhaba şuan 8. Haftam bitmek üzere tek gebelik oluştuMerhaba son durumunuz nedir? Kaç haftalıksınız, ikizlik durumu var mı? Yüksek beta görünce merak ettim.
Görğnğr seninki cNım bn 5 haftalıkken görmüştümKızlar keseyi ne zaman gördünüz ben bugün 5+2 im
Maşaallah Allah kabul etsin. Evet biraz toparladıpı kadarını paylaşabilirim. Eğer okumayı bilmiyorsanız YouTube'dan açıp evde sureleri dinleyebilirsiniz. O şekilde de mutlaka tesiri olur. Allah her türlü kabul etsin.Bizimle de paylaşırsan sevinirimbiz bebek için beklerken tedavi görürken meryem suresi okumuştu eşim, ben Arapça bilmediğim için
İnşallah canım ya Rabbim hepimize sağlıkla kolaylıkla bu sureci geçirmeyi nasip etsinİnşallah korktuğun hicbisey olmaz sen içini ferah tut çok güzel geçer herşey sağlıkla kucağımıza alırızkalp atışı 7.haftada netleşiyor inşallah sağlıkla o günleride görürüz
Kızlar keseyi ne zaman gördünüz ben bugün 5+2 im
Hangisini okusan şifa bence ama sen kalbin hangisini seçerse onu oku derim. Önemli olan inanarak yapmak çünkü. Ben cok dua zikir vs gordum çocuk sahibi olmak için baktigimda ama meryem suresini okuyalım istemiştim kalbimden o geçti onu okuduk. Sonuçta hangisini okursak okuyalım Rabbim den istiyoruz ve niyetimiz belli. Hepimizin dualari şifa olsun inşallahIlk gebeligimde bi sey olmaz ya diye dusunuyodum hep, gelisemedi kalbi durdu ya, simdi karnim agriyo panikliyorum, kolumda bacagimda damar seyiriyo acaba pihtilasma mi var kan akisi mi olmuyo diye panikliyorum. Her seye endise eder oldum, ne suresi ne duasi varsa yazin hepsini okicam ya, boyle daha stresli oluyorum ve kendime engel de olamiyorum