Maşaallah ellerinize sağlık çok güzeller.Kızlar size bişey daha soracamçok konuştum ama kusuruma bakmayın Ben örgü yapmayı çok seviyorum elim boş kalınca sanki yanlış bişey yapıyorum gibi hissediyorum şimdide biseyler örmek istiyorum yegenlerime tulumlar yelekler etekler çok yaptım ama şimdi kendime yapmak istiyorum diye eşim kızıyor zorluyor seni bebeğe zarar verecek ağırlaşıyor kollarına ağırlık veriyor diye izin vermiyor kayınvalidem sağolsun iyice şişirmiş örgü örmesin bebeğe zararlı geçen defa örgü ördü ağırdı yorulduğu için düşük yaptı diye ne alakaysa artık orasını bende çözemedim sizce başlamalı mıyım bı yerlerden yoksa biraz daha mı bekleyeyim modelleri gördükçe elim ayağım titriyor dayanamıyorum bağımlılık yapmış resmen bunları ördükten sonra insan nasıl durabilir ki
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunMaşaallah ellerinize sağlık çok güzeller.
Ay valla bide daha yeniyim ondanBel ağrısı gaz adet olacakmış gibi ağrılar hala devam ediyor canım hamilelik belirtisi olarak sadece göğüslerim dokununca acıyor ve kokulara hassasiyetim var onlarda olmasaydı adet olucam derdimbol bol dinlen bebiş yerleşmeye çalışıyor tutunuyor diye ağrın çok ayaklarına yastık alip uzan
Çok fazla değer isteniyor. Özel hastaneler özel sağlık sigortası olmadan epey pahalı hale geldi. Eve gelip kan alan lablar var mesela İstanbulda. Alternatif böyle güvenilir bir laba da bakabilirsiniz.Kızlar bu genel yapılan kan testini özel hastane de yaptıran var mı? Yaptırdıysanız ne kadar ücret çıkardılar? Memorial 23 bin dedi şoklardayım şuan
Yani bu aklıma geldi eşim yaptıracağız mecbur burada yaptıralım dedi. Bana kalsa yaptırmazdım gerçekten. 27 farklı değere bakılacağı söylendi. Verdim artık hayırlısıÇok fazla değer isteniyor. Özel hastaneler özel sağlık sigortası olmadan epey pahalı hale geldi. Eve gelip kan alan lablar var mesela İstanbulda. Alternatif böyle güvenilir bir laba da bakabilirsiniz.
27 farklı değere iyi fiyat aslındaYani bu aklıma geldi eşim yaptıracağız mecbur burada yaptıralım dedi. Bana kalsa yaptırmazdım gerçekten. 27 farklı değere bakılacağı söylendi. Verdim artık hayırlısı
Hadi ya öyle mi27 farklı değere iyi fiyat aslındaiyi sonuçlar alın
Biraz geyiğine söyledimHadi ya öyle miHiç fikrim yok sigortalı olduğum için 3 senedir kana para vermiyordum
Önceki gebeligim plansizdi ve ben de folik asiti geç başladım kızım 8 yaşında maşallah çok da sağlıklı.İcinizi karartmayin folik asit bebeğin gelisimine yardımcı bir mineral o yüzden ek olarak tavsiye ediliyor hiç kullanmayanlar da var o yüzden bundan sonraki süreçte aksatmayin yediklerinize dikkat edin yeterKizlae folat değerim düşük çıktı folidoce kullanmaya başladım. Dahab5+1 günlük hamileyim plansız bı gebelikte bebeğe bı şey olur mu ya Dr randevum pazartesi günü benim gibi değeri düşük olup doktoruyla görüşen oldu mu
Folik asit kullanmaya basladiysan bisey olmaz korkmaKizlae folat değerim düşük çıktı folidoce kullanmaya başladım. Dahab5+1 günlük hamileyim plansız bı gebelikte bebeğe bı şey olur mu ya Dr randevum pazartesi günü benim gibi değeri düşük olup doktoruyla görüşen oldu mu
Kaç değeriniz acabaKizlae folat değerim düşük çıktı folidoce kullanmaya başladım. Dahab5+1 günlük hamileyim plansız bı gebelikte bebeğe bı şey olur mu ya Dr randevum pazartesi günü benim gibi değeri düşük olup doktoruyla görüşen oldu mu
Hayırlı olsunBende 5+5 günlük hamileyim cok şükür ❤
Bu saatten sonra elinizden gelen tek şey folik asit kullanmaya başlayıp düzenli devam etmek. Boşuna kendinizi üzmeyin yapacak başka bir şey yok. Ben de ciddi iyot eksikliği ile hamile kaldım, bu şekilde hamile kalmanın risklerini okudum korkunç şeyler yazıyor ama bu saatten sonra takviyeye devam etmekten başka yapacak bir şeyim yok, gerisi kader kısmet. Allah hepimize kusursuz bebekler versin.Kizlae folat değerim düşük çıktı folidoce kullanmaya başladım. Dahab5+1 günlük hamileyim plansız bı gebelikte bebeğe bı şey olur mu ya Dr randevum pazartesi günü benim gibi değeri düşük olup doktoruyla görüşen oldu mu
Benim de öyle oldu, bu haftada normal bence. Önceki hamileliklerimde hep 8 haftalıkken gitmiştim çok net duyulmuştu, bu sefer biraz aceleci davrandım 6 haftalıkken gittim. Doktor kalbi henüz bugün oluşmuş gibi duruyor nokta kadar dedi. Bizde de aynı şekilde ses duyulmadı gibi bir şey ama kalbin atımını ekrandan gördük, ritmik bir şekilde kıpırtı vardı, doktor işte bu atan nokta kalp dedi. Bence her şey yolunda endişe etmeyinKızlar biraz moralim bozukŞimdi doktordan çıktık 6+4 teyim. Kalp atışı çok çok zayıf duyuldu. Görüntü de kalp atışı hareketi de gözüküyor. Alttan baktı duyamayınca alttan da çok az duyuldu. Boyutu da 1 hafta geri dedi. Ne diyorsunuz erken mi? Doktor ümitsiz konuşmadı. Kalp atışını gözümle görüyorum dedi ama hızı önemli dedi
Boyutu nasıldıBenim de öyle oldu, bu haftada normal bence. Önceki hamileliklerimde hep 8 haftalıkken gitmiştim çok net duyulmuştu, bu sefer biraz aceleci davrandım 6 haftalıkken gittim. Doktor kalbi henüz bugün oluşmuş gibi duruyor nokta kadar dedi. Bizde de aynı şekilde ses duyulmadı gibi bir şey ama kalbin atımını ekrandan gördük, ritmik bir şekilde kıpırtı vardı, doktor işte bu atan nokta kalp dedi. Bence her şey yolunda endişe etmeyin
6+0 haftayla uyumlu çıktı bizim. Ama şu anki ölçümler bazen geriden gidebilir, sizin 1 hafta erken gitmesi çok sorun değil, 2 hafta geriden olsa sorun olurdu. İlerleyen haftalarda toparlayacağını düşünüyorum. Takviye verdi mi doktor, tahlil oldunuz mu? Düzenli ve güçlü beslenin, bol su için, hızla toparlar inşaallah. Mesela ilikli kemik suyu da bebeğin gelişimini çok destekleyen bir şey, aklınızda olsun. Şimdi mide bulantılarım var içemem ama ilerleyen aylarda kemik suyu takviyesi alacağım ben de.Boyutu nasıldı
Oğlumda hiç kullanmamıştımKizlae folat değerim düşük çıktı folidoce kullanmaya başladım. Dahab5+1 günlük hamileyim plansız bı gebelikte bebeğe bı şey olur mu ya Dr randevum pazartesi günü benim gibi değeri düşük olup doktoruyla görüşen oldu mu