Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

5 haftalık göbek çıkmaz diye biliyorum 4. Aydan sonea çıkar derler yanıldım mı hamileliğinizi öğrenince çok mu yiyip içtiniz acaba
Şişkinlik oluyor kabızlık durumu gaz hepsi etkili benim zaten göbeğim vardı şimdi şişkinlik kabızlık da eklenince aynı bu fotodaki kadar oldu göbeğim

Bugün sağlık ocağında tartıldım 75 kg geldim daha 7. Haftadayız iştahım maşallah hiç azalmadı bulantım olmadı ama midem kazanıyor gibi sürekli bişey yiyesim var diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama yazacağı seyleri biliyorum kaç kez gittim sorun benim kendime hakim olamamamda bilmiyorum nolcak böyle boy da yok 155 boyla yuvarlanıp gidicem herhalde

5 haftalık göbek çıkmaz diye biliyorum 4. Aydan sonea çıkar derler yanıldım mı hamileliğinizi öğrenince çok mu yiyip içtiniz acaba
Yoo yemedim hala saglikli besleniyorum, hala seker tuketmiyorum hamurisi vs yok, koyun yogurdu yiyorum siskinlik yapacak hicbi sey olmamasi lazim aslinda. Hormonal degisiklikten karnim sisiyo hemen, onceki gebeligimde de ayni sey olmustu. Asiri bi karin guruldamasi oluyo, bagirsak hareketleri oluyo. Yoksa rahim daha buyumedi bu tamamen benim vucudumun bana gol atisi

sanki beni tarif ettiniz

Kızlar kabızlık varsa kayısılı meyve suyu için anında geçiriyor belki sizede faydası olur ve midenizde acı tat bulantı hissi varsa sabah aç karına 2 bardak su için o zehri kusarsaniz bulantılarda azalıyor benim henüz başlamadı kusmalarim ama bulantı olmuştu halam biraz kocakarı yontemlerine hakim ablama söylemiş oda denemiş bende yaptım iyi geldi hazımsızlık içinde yarım limonlu soda içiyorum tam zararlı olur asitli diye düşündüm 2,3 ay sonra sade içecem günde bı tane kemik gelişimine destek oluyor süt ve süt ürünleri tüketemiyorum midemi ekşitiyor sizin tavsiye edebileceğiniz biseyler varsa yazın bari gebeliği bize zehir eden belirtileri hafifletip tadını çıkarabilelim birbirimize yardımcı olalım

Bende de doğuştan göbek var maalesef o yüzden zaten olaya 5 aylık başladım ajsjdkf 55 kilo olmama rağmen yıllardır göbeğimin olması beni kırıyor cidden

Maşallah çok sevindim mucize bebek süreciniz çok güzel geçsin

Sabah aç karna su içersem direkt midem bulanıyor benim, eskiden öyle olmazdı hamilelik etkisi. Mide bulantısına bana en çok yağsız kızarmış ekmek iyi geliyor, bazen kaşarlı tost gibi yapıyorum. Gerçi sürekli ekmek yemek de iyi değil, şu sabahki mide bulantıları geçene kadar idare.

Bende çok fazla mide bulantım yok diye seviniyordum . Geçen gün aç karna bi bardak su içtim içmez olaydım . O günden beri mide bulantım geçmiyor

Eğer midede yanma acı tarzı ağrılar varsa o zehri kusmak tüm gün acısını çekmekten iyi geliyor bı nevi mide yıkanmış oluyor aç karına içilen suyla
Tuzlu krakerde bastırıyor bulantıyı ben kahvaltı yapmayı sevmiyorum normalde ve bebiş için en önemli öğün olduğu için yapmam gerekiyor onu nasıl dengeleyip alışacam bilmiyorum yumurtadan son 2 ay nefret eder oldum kokuyo bana süt ürünleri tüketemiyorum zeytin mide ağrısı yapıyor yani resmen kahvaltılıklar yeme bizi diyo

Kızlar bir şey soracağım. Biz gebeliği öğrenmeden önce uçak bileti almıştık memleketimize gidecez . Yol 2 saat uçakla. Sorun olmaz herhalde di mi?
Merhaba,
Gecen hafta 4+0 tr gidis, bu hafta 5+1 almanya dönüş uçak yolculuğu yaptim
2 bucuk saat kadar yolculuk ve hicbir sorun yasamadim. Gitmeden dr ile de konustum hic bisey olmaz endiselenme dedi

Maşallah çok sevindim mucize bebek süreciniz çok güzel geçsin
Çok teşekkür ederim hepimizinki çok güzel sağlıklı geçsin inşallah evet biraz fazla mucize oldu 6 yılın sonunda 3.asilama ertelenen tüp bebek 42 mm kist üstüne TSH böyle iken geldi miniğim her ay herşey dört dörtlükken olmuyor diye üzülürdüm ama çok şükür vaktini bekleyip gelmiş yavrum

Bende de doğuştan göbek var maalesef o yüzden zaten olaya 5 aylık başladım ajsjdkf 55 kilo olmama rağmen yıllardır göbeğimin olması beni kırıyor cidden
O kiloda gobek yoktur ya, bence yediginiz bazi seyler siskinlik yapiyodur size, farkinda olmadiginiz ve normalde saglikli olan ama sizin bagirsaklariniza iyi gelmeyen bi sey tuketiyosunuzdur belki. Zaten hamilelikte saglikli beslenmek zorunda kalicaz ya, insallah vucut su hormonlara alisinca gobeklerimiz azicik iner de bebeklere yer acilir, yoksa durum fena

Genetiktir herhakde boyum da kısa 1.58 o da çok etkilşyor az bir kilo bile göbeğe giriyor. Top gibi olcam ileriki dönemlerde

Kaşar peynirde de kalsiyum ve protein vardi yanlisim yoksa, ilk hamileligimde mide bulantilarim baslayana kadar avokado yumurta falan sov yapiyodum ben, sonra kasarli kizarmis ekmege donmem cok hizli olmustu. Azicik da olsa yememiz lazim ceviz, kabak cekirdegi, muz, kasar vs bebegin gelisimini destekleyen gidalardi.

Muz kabızlık yapıyor ceviz yiyorum kaşar süt kokuyor ama tuzlu örgü peyniri kaşar niyetine ekmekle kizartiyorum oda iyi oluyor fastfood ürünler tüketmekten sağlıklı beslenmeyi unutmuşum resmen doktor bu kiloyla olmaz diyip kovunca da hicbisi yemedim sade su içtim bı haftada 8 kilo verip aşılamaya başladım tabi şuanda 76 kiloyum doktor değiştirdim çaktırmadan yoksa yine fırça yerdim

Kızlar size bişey daha soracam çok konuştum ama kusuruma bakmayın Ben örgü yapmayı çok seviyorum elim boş kalınca sanki yanlış bişey yapıyorum gibi hissediyorum şimdide biseyler örmek istiyorum yegenlerime tulumlar yelekler etekler çok yaptım ama şimdi kendime yapmak istiyorum diye eşim kızıyor zorluyor seni bebeğe zarar verecek ağırlaşıyor kollarına ağırlık veriyor diye izin vermiyor kayınvalidem sağolsun iyice şişirmiş örgü örmesin bebeğe zararlı geçen defa örgü ördü ağırdı yorulduğu için düşük yaptı diye ne alakaysa artık orasını bende çözemedim sizce başlamalı mıyım bı yerlerden yoksa biraz daha mı bekleyeyim modelleri gördükçe elim ayağım titriyor dayanamıyorum bağımlılık yapmış resmen bunları ördükten sonra insan nasıl durabilir ki

Eklentiler

• IMG_20240912_225031.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2022-11-14-19-21-26-892_com.whatsapp.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20230818_133959_032814.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20240118_220453.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20230201-WA0003.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…