- 14 Ağustos 2011
- 27.208
- 3.147
- 448
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.041
Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de iki hafta önce olmuştu ama ben çok ve kırmızıydı. Çok korkmuştum. Ama çok şükür geçti. Stres için dua, meditasyon gerekiyor canım. Çok geçmiş olsun.İyi akşamlar kızlar. Acilden geldimpembe bir kanama oldu peçeteye gelen çok korktumçok şükür bebeğim sağlıklı detaylı kontrol etti, sistit olmuşum antibiyotik verdi. Allah korktuğumuzla sınamasın hiç geçmeyen bir yarım saat geçirdim hala titriyorum bolca dinlen stresten uzak dur dedi mümkünse nasıl olcak bilemiyorum
küçük ilçelerde öyle oluyor maalesef randevu bulmak da imkansıza yakın oluyor ben kadın doğum hastanesine gittiğim halde randevu zor bulunuyor inşallah sende içine sinen bi doktor bulursunYaaa ne güzel o zaman sizin için. Ben doktorum kadın olsun istiyorum Hatay Reyhanlıda oturuyoruz iş dolayısıyla ,sınır kapılarından haberlerden duymuşsunuzdur belki. Bir tane devlet hastanesi var bulunduğumuz ilçede kadın doktorda var ama bilmiyorum çok donanımlı gelmiyorlar bana ya da kalabalık olduğu için ilgilenemiyorlar. Ve ultrasonda karnıma çok bastırıyor neden bilmiyorumHastanede çok eski bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben ikisinide kullandım düzgün kapatılmazsa ikiside akıtıyor bide sıcak su dezenfekte edecekseniz zamanla aşınıyor zaten. Benim ilk tavsiyem aventin bu modeli çünkü onda rahat içiliyor munchkin pipetli daha sonraki aylar işe yarıyor.Bende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum
Kesinlikle bende ilk aventin bu modelini kullandım sonra 360 derece munchkin sonra pipetli modele geçtimHemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindan
Kapatırken ağıza alınan kısmın kırılıp kırılmadığına dikkat ederek koyarsan akıtmaz. Çok emin olmazsan buzdolabı poşetime extra koy. Munchkin ilk başta kullanamaz bebiş..o zaman bundanda mı almak gerekçantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan
Çok geçmiş olsun yorma kendini olabildiğince evde çocukta olunca biraz zor ama Allah beterinden sakınsınİyi akşamlar kızlar. Acilden geldimpembe bir kanama oldu peçeteye gelen çok korktumçok şükür bebeğim sağlıklı detaylı kontrol etti, sistit olmuşum antibiyotik verdi. Allah korktuğumuzla sınamasın hiç geçmeyen bir yarım saat geçirdim hala titriyorum bolca dinlen stresten uzak dur dedi mümkünse nasıl olcak bilemiyorum
21. haftaya verdi banaKızlar, Detaylı ultrason için kaçıncı haftanıza randevu aldınız ?
BeenKızlar benim gibi takipli doktoru olmayan var mı gebelik başından beri 5 kez doktora gittim hepsi farklı aynı şehirlerde bile değillerDetaylı için yine farklı bir doktora gideceğim bir düzene oturmadı maleseff
Amin canim benim cok twsekkur ederim. Cok hareketliyim genel olarakta simdi dur verdim kendime bi sure boyle devam ederim Allah a emanetiz hepimizÇok geçmiş olsun yorma kendini olabildiğince evde çocukta olunca biraz zor ama Allah beterinden sakınsın
Cok gecmis olsun size deSeni çok iyi anlıyorum canım. Benim de iki hafta önce olmuştu ama ben çok ve kırmızıydı. Çok korkmuştum. Ama çok şükür geçti. Stres için dua, meditasyon gerekiyor canım. Çok geçmiş olsun.
evet haftaya çağırdı gideceğiz inşallahKızlar tetanoz aşısı için aradılar mı sağlık ocağından?
Yani hic aktigini hatirlamadim da dik koyarsinuz anne bebek cantasinada bisey olmazo zaman bundanda mı almak gerekçantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan
İyi bari yaa ben sanıyodum tek ben böyleyimBeendaha erken yaa, 25ten sonra düzene girer. 30 da olur yani. Zaten şimdiye kadar hepi topu kaç kez gitmiş olabiliriz ki. Rahat oool
Yaa kıyamam bizeYazmışsın ya "keske biri bi tas corba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecek" dedim ne kadar da benhepimiz ayni şeyleri yasiyoruz iste esasinda.
Ben oğlumu 2017de dogurdum o zamanlar yemeksepeti fln cok kullanilmiyordu, pandemi oncesi. halam biraz yemek getirmisti onu bol ekmekle 3 gün yemistik
Ben sezeryandan dolayi cok cok agriliydim, eşim de hep bebekle ilgileniyordu onun da eli degmiyordu yoksa biseyler yapar mutlaka. Ben bi de toza hiç tahammül edemiyorum ev tozlaniyordu aşırı moralim bozuluyordu
Ama simdi bi sürü yemek siparis uygulamasi var, robot süpürge var. Hic korkacak bisey yok.
Ben su an herkesten 2.400 km uzaktayim ama hiçte korkmuyorum. Her yer yemek artık, robot supurgeyi her gün calistirinca zaten toz olmuyor hic, camasir/bulasik dert etmiyorum eğer normal dogurabilirsem bebekle de full kendim ilgilenirim eşim de büyük oglumu alir cikarir oldu bitti :)
Cok teşekkür ederim. Maşallah Allah kabul etsin. Nefes egzersizleri ve İnternete rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsiniz. Allah kolay eylesin. Amin inşallah.Cok gecmis olsun size deNamazimi kiliyorum dua mi ediyorum her zaman allah a emanet ne yapalim korktugumuzla sinamasin saglikla kucagimiza alalim insallah
Nerden aldin canim trendyoldan miBana ilk defa anne olan biri bunları önerdi henüz okumadım ama okuyunca çok faydasını göreceğimi söyledi.Zaten konusuda oldu sizlerlede paylaşayım dedim
Birisinin ismi gözükmemiş oda Annelik Sanatı
Bana doktorum 20_22. Hafta demişti detayli icin. Ama 24 te de oluyor diye biliyorum. İnşallah daha erken bulabilirsiniz.Kızlar ya bana radyoloji 4 Mart'ta detaylı için gün verdi 24 haftalık oluyoruz o zaman çok geç değil mi perinatolojiye bildirimleri açtım inşallah erken bulabilirim
Ay merve senin su profil fotolarin cok tatlis masallah sübhanallahBende 20 haftalik oldum ve 2 gundur benimde sol tarafima agri girip duruyor, kasigimda ara ara hafif hissediyorum acile gittim ben, doktor bi sorun gozukmuyor bebegin kafasi oraya dek geliyor belki o baski yapiyidur dedi.
Ama hic baski acisi gbi degil anlamadim bende :// sanki etim veya ic organimdan biri gibi degisk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?