Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de iki hafta önce olmuştu ama ben çok ve kırmızıydı. Çok korkmuştum. Ama çok şükür geçti. Stres için dua, meditasyon gerekiyor canım. Çok geçmiş olsun.

Ay kızlar dün işk defa elimi koydupumda tekmesini dışardan hissetim çok tuhaf bi duyguydu 19 .haftaya girdim bi değişik oldum ya ve korktumda şimdi hareket ettiğimde korkuyorum neden

küçük ilçelerde öyle oluyor maalesef randevu bulmak da imkansıza yakın oluyor ben kadın doğum hastanesine gittiğim halde randevu zor bulunuyor inşallah sende içine sinen bi doktor bulursun

Bende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum
Ben ikisinide kullandım düzgün kapatılmazsa ikiside akıtıyor bide sıcak su dezenfekte edecekseniz zamanla aşınıyor zaten. Benim ilk tavsiyem aventin bu modeli çünkü onda rahat içiliyor munchkin pipetli daha sonraki aylar işe yarıyor.

Hemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindan
Kesinlikle bende ilk aventin bu modelini kullandım sonra 360 derece munchkin sonra pipetli modele geçtim

o zaman bundanda mı almak gerek çantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan
Kapatırken ağıza alınan kısmın kırılıp kırılmadığına dikkat ederek koyarsan akıtmaz. Çok emin olmazsan buzdolabı poşetime extra koy. Munchkin ilk başta kullanamaz bebiş..

Çok geçmiş olsun yorma kendini olabildiğince evde çocukta olunca biraz zor ama Allah beterinden sakınsın

Kızlar aranızda bel fıtığı olan var mı? Benim belimde çok ileri seviye olmayan bir fıtık var. Çok yürüyüş yapınca belim bacsklarım ağrımaya başladı. Bir de doğal doğum yapamaz fıtık olanlar diyorlar bilginiz var mı

Been daha erken yaa, 25ten sonra düzene girer. 30 da olur yani. Zaten şimdiye kadar hepi topu kaç kez gitmiş olabiliriz ki. Rahat oool

Cok gecmis olsun size de Namazimi kiliyorum dua mi ediyorum her zaman allah a emanet ne yapalim korktugumuzla sinamasin saglikla kucagimiza alalim insallah

Yaa kıyamam bize öyle oldu ama. Çook bilirim eşim işten gelince yemek yapardı. Benim oğlum da 2019 doğumlu.

Yaa maşallah sana ssvd mi deneyeceksin. İnşallah istediğin gibi ve tabii ki sağlıklı ve rahat bir doğumun olur. Hepimizin öyle.
Ben küçük bi yerde yaşadığım için burda yemeksepeti yok haliyle, allahın unuttuğu köy ama çamaşır bulaşıktan ben de pek korkmuyorum. Bi de zaten annem yanımda olsa tamam yemeğimi yapar ama her şeye de karışır, benim de cinlerim tepeme çıkar

Cok gecmis olsun size de Namazimi kiliyorum dua mi ediyorum her zaman allah a emanet ne yapalim korktugumuzla sinamasin saglikla kucagimiza alalim insallah
Cok teşekkür ederim. Maşallah Allah kabul etsin. Nefes egzersizleri ve İnternete rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsiniz. Allah kolay eylesin. Amin inşallah.

Kızlar ya bana radyoloji 4 Mart'ta detaylı için gün verdi 24 haftalık oluyoruz o zaman çok geç değil mi perinatolojiye bildirimleri açtım inşallah erken bulabilirim
Bana doktorum 20_22. Hafta demişti detayli icin. Ama 24 te de oluyor diye biliyorum. İnşallah daha erken bulabilirsiniz.

Ay merve senin su profil fotolarin cok tatlis masallah sübhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…