- 4 Ocak 2023
- 376
- 643
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.021
Kızlar ilk doğumunuzda anneniz kayınvalideniz yanınızda kaldıysa ne kdar süre kaldı? Onlar gittikten sonra eşinizle yalnız kalınca yapabildiniz mi her şeyi . Benim annemde kayınvalidem de farklı şehirde. Doğumda gelecekler ama max 40 ı çıkana kadar kalabilirler . Daha sonra tek kalacağım bu şehirde eşimle. Doğum yaklaştıkça onun korkusu sarsı benibazıları memleketine gidersin biraz büyüyene kadar diyor ama o şekilde de ne benim ne çocığun hiçbir düzeni olmaz . Babasından ayrı kalır . adapte olamayız. Benim gibi olanlar süreçlerinden bahsedebilir mi
Bence normal, bende 20 deyim bazen hic hissetmiyorum bazense fazla hissediyorumKızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli olarak hissediyor musunuz? Ben baya tekme hissediyordum ama dün çok hareketsizdi veya ben hissetmedim. Uzanıp dinledim ama tık yok, 19 haftalık olduk bugün. Bu aşamada normal mi acaba?
Bende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorumKızlar gratiste bebek urunlerinde güzel indirimler var yarın sonmus ben philips avent sulugu araştırdım en ucuz 370 liraya trendyolda satiliyo e bebek tarzı yerlerde daha da pahalı 250 ye bulmuşken aldım bende hemen onlineda geçerli sadece bilginiz olsun
Normal pozisyona göre hareket azlığı olabilirKızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli olarak hissediyor musunuz? Ben baya tekme hissediyordum ama dün çok hareketsizdi veya ben hissetmedim. Uzanıp dinledim ama tık yok, 19 haftalık olduk bugün. Bu aşamada normal mi acaba?
Hemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindanBende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum
o zaman bundanda mı almak gerekHemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindan
Kimisi akitiyo kimisi benimki akitmiyo aylarca kullandım demiş canım bende kargo gelince bı su doldurup denerim akitirsa iade ederimBende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum
Çantaya atabilirsiniz ekstra koruyucu kapağı var sadece o kapağı çıkınca damlatiyomus kapaklayken bı şey olmuyomus benim kargo gelip deneyince yazarım buraya da canımo zaman bundanda mı almak gerekçantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan
Bugün gittim 24.haftaya verdi radyoloji ama perinatolojiye bakıyorum daha erken bulabilirsem oraya alacam doktor önceliğimiz perinatoloji olmazsa radyolojiye git dedi çünküKızlar, Detaylı ultrason için kaçıncı haftanıza randevu aldınız ?
Multi vitamin olarak mi kullaniyorsunuzBen 12.haftadan beri kullanıyorum canım 60 kapsulluk almıştık bı 10 tane falan kaldı bana bulantı yapmadi şükür ben akşamları yemekten sonra alıyorum ve dediğiniz gibi içeriği gerçekten çok zengin bu hastalık salgın döneminde bağışıklığı güçlü tuttuğunu düşünüyorum demir ilacini da sabahları aç karına portakal suyuyla alıyorum bulantı yapmadi bende bebek bizden aliyo artık her şeyi vitaminlerle mecbur desteklememiz gerekiyo ben nerdeyse hiç aksatmamaya çalışıyorum hasta olma korkuma
Ben 21.haftama aldım canımKızlar, Detaylı ultrason için kaçıncı haftanıza randevu aldınız ?
Evet içerisinde folik asit dahil bir sürü takviye var 12.haftamda doktorum vermisti o zamandan beri demir hapi ve devit 3 damlayla beraber kullanıyorumMulti vitamin olarak mi kullaniyorsunuz
Bende sürekli değiştirdim geçenki doktorumdan memnundum ama randevu bulamayınca yine değiştirdim bugün gittiğimde çok ilgiliydi çok sevdim cinsiyet için 2 hafta sonraya yine farklı doktora aldım detayliya yine başka doktora gidecemKızlar benim gibi takipli doktoru olmayan var mı gebelik başından beri 5 kez doktora gittim hepsi farklı aynı şehirlerde bile değillerDetaylı için yine farklı bir doktora gideceğim bir düzene oturmadı maleseff
Yazmışsın ya "keske biri bi tas corba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecek" dedim ne kadar da benHiç böyle şeylere endişe etme. İlk bebeğimde annemle kayınvalidemle aynı şehirdeydik, ben istemedim zırt pırt gelmelerini. Doğumda hastanede eşim kaldı yanımda. Sonra hastane annemin evine yakın diye oraya gittik, 1 hafta annemde kaldık. Sonra kendi evimize döndük. Çoook arada bi uğruyorlardı. Kendi düzenini oturtman için en güzeli yalnız kalmak. Niye endişeleniyorsun ki. Olacak olanları önceden kabul edersen zorlanmazsın. Bil mesela uykusuz kalacaksın, ev hep dağınık olacak, keşke biri bi tas çorba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecekbebeğini çok seveceksin, ona gözün gibi bakacaksın.
Hazırlıklı olunca şikayet edilmiyor, biliyodum zaten diyosun.
Ben de şimdi her iki aileden de uzak bi şehirdeyim, burda tanıdığımız hiç kimse yok, hiçbir akrabam yok. 2. Bebeğime hamileyim, annem 1 haftalığına gelecek dönecek. Ondan sonra hunili günlergeçecek ama biliyorum. Sağlık olduktan sonra her şey halledilir
12. Haftadan sonra folik asit kullanmayın drmisti doktorum siz devam mı ediyorsunuxEvet içerisinde folik asit dahil bir sürü takviye var 12.haftamda doktorum vermisti o zamandan beri demir hapi ve devit 3 damlayla beraber kullanıyorum
Yaaa ne güzel o zaman sizin için. Ben doktorum kadın olsun istiyorum Hatay Reyhanlıda oturuyoruz iş dolayısıyla ,sınır kapılarından haberlerden duymuşsunuzdur belki. Bir tane devlet hastanesi var bulunduğumuz ilçede kadın doktorda var ama bilmiyorum çok donanımlı gelmiyorlar bana ya da kalabalık olduğu için ilgilenemiyorlar. Ve ultrasonda karnıma çok bastırıyor neden bilmiyorumBende sürekli değiştirdim geçenki doktorumdan memnundum ama randevu bulamayınca yine değiştirdim bugün gittiğimde çok ilgiliydi çok sevdim cinsiyet için 2 hafta sonraya yine farklı doktora aldım detayliya yine başka doktora gidecemama büyük ihtimalle aylık kontroller artık bugünkü doktorumla devam ederim ona da çok ısındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?