Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112

Benim annem 30 gun kalmisti ve hep annem ilgilenmisti korkuyordum ben ellemeye altini degistiremiyordum, banyo yaptıramıyordum
Annemin gittiği gün inanılmaz bir bosluğa düsüp gün boyu oğluma bakıp bakıp ağlamıştım
3 gün sonra kendi düzenimi oluşturunca iyi ki annem gitmis dedim o zaman anne olduğumu hissettim.
O zamana kadar annem ne derse onu yapıyordum (tecrübesizlik ve panikten)

Bu doğumda Allah nasip ederse sezaryen yerim iyileşene, ayaklanana kadar tutucam yanımda gerçi oğlumda 3 gunde ayaklanmıştım.

Buzluğuma da stoklar yapacağım gelen gidene ikramlık.. kendim halledeceğim
Oğlumdan da tecrübeliyim artık evire çevire hallederim her şeyi :)
Hiç korkulacak bir şey yok.. dört dörtlük olmanıza da gerek yok birçok şeyi bebekle öğreniyorsunuz zaten.
Ki benim şuan 5 yaşında oğlum var ona rağmen cesaretim şuan tavan
Ben kendi düzenimi çok seven bir insanım annemde olsa dısaridan birini çok istemiyorum
Olduğu kadar, olacak :)
Dediğim gibi annem gittikten sonra anne olduğumu hissetmiştim
Zaten yaz bebesi baktım durmuyor paketleyip bebek arabasına koyar disari da cikaririm :))

Bence normal, bende 20 deyim bazen hic hissetmiyorum bazense fazla hissediyorum

Bende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum

Normal pozisyona göre hareket azlığı olabilir
Bir de artık uyuyor annesi :) 2 gün daha takip et uzan dinlen atacaktır tekme

Kızlar ya bana radyoloji 4 Mart'ta detaylı için gün verdi 24 haftalık oluyoruz o zaman çok geç değil mi perinatolojiye bildirimleri açtım inşallah erken bulabilirim

Bende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum
Hemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindan

Hemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindan
o zaman bundanda mı almak gerek çantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan

o zaman bundanda mı almak gerek çantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan
Çantaya atabilirsiniz ekstra koruyucu kapağı var sadece o kapağı çıkınca damlatiyomus kapaklayken bı şey olmuyomus benim kargo gelip deneyince yazarım buraya da canım

Kızlar, Detaylı ultrason için kaçıncı haftanıza randevu aldınız ?
Bugün gittim 24.haftaya verdi radyoloji ama perinatolojiye bakıyorum daha erken bulabilirsem oraya alacam doktor önceliğimiz perinatoloji olmazsa radyolojiye git dedi çünkü

Multi vitamin olarak mi kullaniyorsunuz

Kızlar benim gibi takipli doktoru olmayan var mı gebelik başından beri 5 kez doktora gittim hepsi farklı aynı şehirlerde bile değiller Detaylı için yine farklı bir doktora gideceğim bir düzene oturmadı maleseff

Bende sürekli değiştirdim geçenki doktorumdan memnundum ama randevu bulamayınca yine değiştirdim bugün gittiğimde çok ilgiliydi çok sevdim cinsiyet için 2 hafta sonraya yine farklı doktora aldım detayliya yine başka doktora gidecem ama büyük ihtimalle aylık kontroller artık bugünkü doktorumla devam ederim ona da çok ısındım

Yazmışsın ya "keske biri bi tas corba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecek" dedim ne kadar da ben hepimiz ayni şeyleri yasiyoruz iste esasinda.
Ben oğlumu 2017de dogurdum o zamanlar yemeksepeti fln cok kullanilmiyordu, pandemi oncesi. halam biraz yemek getirmisti onu bol ekmekle 3 gün yemistik
Ben sezeryandan dolayi cok cok agriliydim, eşim de hep bebekle ilgileniyordu onun da eli degmiyordu yoksa biseyler yapar mutlaka. Ben bi de toza hiç tahammül edemiyorum ev tozlaniyordu aşırı moralim bozuluyordu
Ama simdi bi sürü yemek siparis uygulamasi var, robot süpürge var. Hic korkacak bisey yok.
Ben su an herkesten 2.400 km uzaktayim ama hiçte korkmuyorum. Her yer yemek artık, robot supurgeyi her gün calistirinca zaten toz olmuyor hic, camasir/bulasik dert etmiyorum eğer normal dogurabilirsem bebekle de full kendim ilgilenirim eşim de büyük oglumu alir cikarir oldu bitti :)

Yaaa ne güzel o zaman sizin için. Ben doktorum kadın olsun istiyorum Hatay Reyhanlıda oturuyoruz iş dolayısıyla ,sınır kapılarından haberlerden duymuşsunuzdur belki. Bir tane devlet hastanesi var bulunduğumuz ilçede kadın doktorda var ama bilmiyorum çok donanımlı gelmiyorlar bana ya da kalabalık olduğu için ilgilenemiyorlar. Ve ultrasonda karnıma çok bastırıyor neden bilmiyorum Hastanede çok eski bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…