- 5 Ağustos 2016
- 1.284
- 1.746
- 133
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.001
Canım annem gelmişti doğumuma 17 gün kaldı. Sonra kayınvalidem geldi 40’ı çıkardık ertesi günü gitti. İlk başta psikolojik olarak bi yalnız hissediyorsun. Benim eşim o dönem yoğun çalışıyordu ama hallettim çok şükür. Allah bir güç kuvvet veriyor . Endişe etme .Kızlar ilk doğumunuzda anneniz kayınvalideniz yanınızda kaldıysa ne kdar süre kaldı? Onlar gittikten sonra eşinizle yalnız kalınca yapabildiniz mi her şeyi . Benim annemde kayınvalidem de farklı şehirde. Doğumda gelecekler ama max 40 ı çıkana kadar kalabilirler . Daha sonra tek kalacağım bu şehirde eşimle. Doğum yaklaştıkça onun korkusu sarsı benibazıları memleketine gidersin biraz büyüyene kadar diyor ama o şekilde de ne benim ne çocığun hiçbir düzeni olmaz . Babasından ayrı kalır . adapte olamayız. Benim gibi olanlar süreçlerinden bahsedebilir mi
Canım çok geçmiş olsun bol bol yudum yudum su iç. Boğazın kuru kalmasın c vitamini alabileceğin meyveler tüket toparlarsın inşallah.Kızlar günaydın gece 12 den beri bende bi kuru öksürük var mahvoldum öksürüğe uyandım artık öksürürken kasıklarım acıyor resmen niye böyle oldu birden anlamadım bu havalar hepimizi mahvetti sanırım
Benim özellikle gece soluma yattığımda bi uyanıp sağıma dönerken karnımda ağrım oluyor. Kitlenir gibi . Karnımı ovuyorum geçiyor şükür.Gunaydin kizlar, size bir sey sormak istiyorum. Sizin de karninizda ara ara bazi bolgesinde tas gibi sertlesme olup elleyince bir kac saniye sonrasi gectigi oldumu, ben bebek toplanmasi saniyordum ama rahim kasilmasi falan yaziyor arastirdigimda. Benim dun geceden beride sol bel tarafimda duzenli hafif bi agrimda olunca endiselendim. Sizde hic boyle bi durum oldumu
Gun icerisinde farkettiginiz bi tas gbi sertlesme olup gectigi oldumuBenim özellikle gece soluma yattığımda bi uyanıp sağıma dönerken karnımda ağrım oluyor. Kitlenir gibi . Karnımı ovuyorum geçiyor şükür.
Bende oluyor canım hiç endişelenme zaten biseyi araştırınca malum en kötüsü çıkıyor çok ağrı yapıyorsa sertleşince fazla bastırmadan yuvarlak şekilde masaj yap bebiş kendini düzeltiyor benim şebekle dün hep kavga ettik bu yüzden oturup yemek yememe bile izin vermedi hep sertleşti bel ağrıları da magnezyum eksikliğinden oluyor depolar boşaldı artık takviye almiyorsan al maden suyu muz gibi şeylerle de destekle ciddi oranda azaltıyor ağrıları ilaçGunaydin kizlar, size bir sey sormak istiyorum. Sizin de karninizda ara ara bazi bolgesinde tas gibi sertlesme olup elleyince bir kac saniye sonrasi gectigi oldumu, ben bebek toplanmasi saniyordum ama rahim kasilmasi falan yaziyor arastirdigimda. Benim dun geceden beride sol bel tarafimda duzenli hafif bi agrimda olunca endiselendim. Sizde hic boyle bi durum oldumu
Arada bi kasılıyor . Ama normal sanki . Tabi yine istersen bir doktoruna danış.Gun icerisinde farkettiginiz bi tas gbi sertlesme olup gectigi oldumu
Cok sagol magnezyum sitrat formunu 1 aydir kullaniyorum aslinda, pers detaylim var o doktora sorayim bu durumu :) sizdede oluyorsa normal demekki.Bende oluyor canım hiç endişelenme zaten biseyi araştırınca malum en kötüsü çıkıyor çok ağrı yapıyorsa sertleşince fazla bastırmadan yuvarlak şekilde masaj yap bebiş kendini düzeltiyor benim şebekle dün hep kavga ettik bu yüzden oturup yemek yememe bile izin vermedi hep sertleşti bel ağrıları da magnezyum eksikliğinden oluyor depolar boşaldı artık takviye almiyorsan al maden suyu muz gibi şeylerle de destekle ciddi oranda azaltıyor ağrıları ilaç
Oluyor oluyor içini ferah tut doktora da danışırsın hatta şuan gidiyorum bende sorayım bebişler büyüdüğü içindir büyük ihtimalle artık ellerini kollarını carpiyorlar sıkıyorlar minnoslarCok sagol magnezyum sitrat formunu 1 aydir kullaniyorum aslinda, pers detaylim var o doktora sorayim bu durumu :) sizdede oluyorsa normal demekki.
Hiç böyle şeylere endişe etme. İlk bebeğimde annemle kayınvalidemle aynı şehirdeydik, ben istemedim zırt pırt gelmelerini. Doğumda hastanede eşim kaldı yanımda. Sonra hastane annemin evine yakın diye oraya gittik, 1 hafta annemde kaldık. Sonra kendi evimize döndük. Çoook arada bi uğruyorlardı. Kendi düzenini oturtman için en güzeli yalnız kalmak. Niye endişeleniyorsun ki. Olacak olanları önceden kabul edersen zorlanmazsın. Bil mesela uykusuz kalacaksın, ev hep dağınık olacak, keşke biri bi tas çorba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecekKızlar ilk doğumunuzda anneniz kayınvalideniz yanınızda kaldıysa ne kdar süre kaldı? Onlar gittikten sonra eşinizle yalnız kalınca yapabildiniz mi her şeyi . Benim annemde kayınvalidem de farklı şehirde. Doğumda gelecekler ama max 40 ı çıkana kadar kalabilirler . Daha sonra tek kalacağım bu şehirde eşimle. Doğum yaklaştıkça onun korkusu sarsı benibazıları memleketine gidersin biraz büyüyene kadar diyor ama o şekilde de ne benim ne çocığun hiçbir düzeni olmaz . Babasından ayrı kalır . adapte olamayız. Benim gibi olanlar süreçlerinden bahsedebilir mi
Ben de bi Fatma hocaya gittim ama Burak Bey'i merak ediyorum. Fatma hoca iyi ama, arkadaşım da onda doğum yaptı. Burak Bey'i duydun mu hiç nasıl diye.Evet. Ben şuan tekdendeyim Özlem katırcı’da eğer onunla bi problem çıkarsa Acıbadem’de Fatma hanım var onu düşünüyorum birde memeorialda Azeri bi dr.
Şuan için memnunum ve sanki böyle devam edecekmişim gibi geliyor. Alternatiflerim var herhangi bi durumda
Endiselendim ya yine oldu smdi alt karinda komple sert olup gecti :/ cars randevu buldm kadin dogumcuyada sorayim.Oluyor oluyor içini ferah tut doktora da danışırsın hatta şuan gidiyorum bende sorayım bebişler büyüdüğü içindir büyük ihtimalle artık ellerini kollarını carpiyorlar sıkıyorlar minnoslar
İçimi rahatlattınızHiç böyle şeylere endişe etme. İlk bebeğimde annemle kayınvalidemle aynı şehirdeydik, ben istemedim zırt pırt gelmelerini. Doğumda hastanede eşim kaldı yanımda. Sonra hastane annemin evine yakın diye oraya gittik, 1 hafta annemde kaldık. Sonra kendi evimize döndük. Çoook arada bi uğruyorlardı. Kendi düzenini oturtman için en güzeli yalnız kalmak. Niye endişeleniyorsun ki. Olacak olanları önceden kabul edersen zorlanmazsın. Bil mesela uykusuz kalacaksın, ev hep dağınık olacak, keşke biri bi tas çorba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecekbebeğini çok seveceksin, ona gözün gibi bakacaksın.
Hazırlıklı olunca şikayet edilmiyor, biliyodum zaten diyosun.
Ben de şimdi her iki aileden de uzak bi şehirdeyim, burda tanıdığımız hiç kimse yok, hiçbir akrabam yok. 2. Bebeğime hamileyim, annem 1 haftalığına gelecek dönecek. Ondan sonra hunili günlergeçecek ama biliyorum. Sağlık olduktan sonra her şey halledilir
çok iyi ya :) bende öğrendiğimde 8 haftalıktı 63 kg dım en son 18. haftada 71kg geldim biraz boğazımı sıkmam gerekecekBende 18.haftadayim 63 kiloyla hamile kaldım 67-68 civarındayim şu an kendim gibi bire bir görünce sizin de kilonuzu mutlu oldumniyetim hamileliği 75 le kapatmak inşallah becerebilirim benim de istahimin maşallahı var daha yukarılarını görmem insallah
Cinsiyette benim durumumu yasiyorsunBen bu gidişle doğumda cinsiyet öğrenecemgöstermedi doktor kıza benzettim gibi ama ayağını koydu dedi dürttük de bana mısın demiyor anası kılıklı artık detaylida öğreniriz radyoloji ve perinatolojiye alan açtı doktor sertlesmeler de normal dedi artık hareket ettiği için olabiliyormuş önemli değil dedi
Bizi meraktan catlatacaklar vallahiCinsiyette benim durumumu yasiyorsun
Sertlesme icinde tesekkurler sordugn icin
Aaa bende shea butter kullaniyordum az kalmisti bitince senin doktorun tavsiyelerinden alayimBizi meraktan catlatacaklar vallahi
Bu arada gebe sevgi okulu varmış devlette ders veriliyor doğuma kadar ona da kayıt açtı doktorum çok hoşuma gitti yaa prenses doğum bile varmış ücretsiz bı şekilde asla acı kasılma yaşayacam bebek kolik olacak uykusuz kalacam diye şartlamayın kendinizi doğumdan bebek bakmaktan korkmayın kim hikayelerini anlatırsa istemiyorum herkesin kişisel hikayesi kendine diyin dedi hoca en korktuğum şey sezeryan dedim güldü her şekil çıkacak akışına bırak sonraki derslerde konuşacaz dedi çatlaklar için de kakao yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı kullanmamı önerdi shea butter falan hikaye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?