Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Canım annem gelmişti doğumuma 17 gün kaldı. Sonra kayınvalidem geldi 40’ı çıkardık ertesi günü gitti. İlk başta psikolojik olarak bi yalnız hissediyorsun. Benim eşim o dönem yoğun çalışıyordu ama hallettim çok şükür. Allah bir güç kuvvet veriyor . Endişe etme .

Gunaydin kizlar, size bir sey sormak istiyorum. Sizin de karninizda ara ara bazi bolgesinde tas gibi sertlesme olup elleyince bir kac saniye sonrasi gectigi oldumu, ben bebek toplanmasi saniyordum ama rahim kasilmasi falan yaziyor arastirdigimda. Benim dun geceden beride sol bel tarafimda duzenli hafif bi agrimda olunca endiselendim. Sizde hic boyle bi durum oldumu

Canım çok geçmiş olsun bol bol yudum yudum su iç. Boğazın kuru kalmasın c vitamini alabileceğin meyveler tüket toparlarsın inşallah.

Benim özellikle gece soluma yattığımda bi uyanıp sağıma dönerken karnımda ağrım oluyor. Kitlenir gibi . Karnımı ovuyorum geçiyor şükür.

Bende oluyor canım hiç endişelenme zaten biseyi araştırınca malum en kötüsü çıkıyor çok ağrı yapıyorsa sertleşince fazla bastırmadan yuvarlak şekilde masaj yap bebiş kendini düzeltiyor benim şebekle dün hep kavga ettik bu yüzden oturup yemek yememe bile izin vermedi hep sertleşti bel ağrıları da magnezyum eksikliğinden oluyor depolar boşaldı artık takviye almiyorsan al maden suyu muz gibi şeylerle de destekle ciddi oranda azaltıyor ağrıları ilaç

Cok sagol magnezyum sitrat formunu 1 aydir kullaniyorum aslinda, pers detaylim var o doktora sorayim bu durumu :) sizdede oluyorsa normal demekki.

Cok sagol magnezyum sitrat formunu 1 aydir kullaniyorum aslinda, pers detaylim var o doktora sorayim bu durumu :) sizdede oluyorsa normal demekki.
Oluyor oluyor içini ferah tut doktora da danışırsın hatta şuan gidiyorum bende sorayım bebişler büyüdüğü içindir büyük ihtimalle artık ellerini kollarını carpiyorlar sıkıyorlar minnoslar

Hiç böyle şeylere endişe etme. İlk bebeğimde annemle kayınvalidemle aynı şehirdeydik, ben istemedim zırt pırt gelmelerini. Doğumda hastanede eşim kaldı yanımda. Sonra hastane annemin evine yakın diye oraya gittik, 1 hafta annemde kaldık. Sonra kendi evimize döndük. Çoook arada bi uğruyorlardı. Kendi düzenini oturtman için en güzeli yalnız kalmak. Niye endişeleniyorsun ki. Olacak olanları önceden kabul edersen zorlanmazsın. Bil mesela uykusuz kalacaksın, ev hep dağınık olacak, keşke biri bi tas çorba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecek bebeğini çok seveceksin, ona gözün gibi bakacaksın.

Hazırlıklı olunca şikayet edilmiyor, biliyodum zaten diyosun.

Ben de şimdi her iki aileden de uzak bi şehirdeyim, burda tanıdığımız hiç kimse yok, hiçbir akrabam yok. 2. Bebeğime hamileyim, annem 1 haftalığına gelecek dönecek. Ondan sonra hunili günler geçecek ama biliyorum. Sağlık olduktan sonra her şey halledilir

Ben de bi Fatma hocaya gittim ama Burak Bey'i merak ediyorum. Fatma hoca iyi ama, arkadaşım da onda doğum yaptı. Burak Bey'i duydun mu hiç nasıl diye.

Hayırlı olsun inşallah, umarım sorunsuz geçer doktorunla da

Oluyor oluyor içini ferah tut doktora da danışırsın hatta şuan gidiyorum bende sorayım bebişler büyüdüğü içindir büyük ihtimalle artık ellerini kollarını carpiyorlar sıkıyorlar minnoslar
Endiselendim ya yine oldu smdi alt karinda komple sert olup gecti :/ cars randevu buldm kadin dogumcuyada sorayim.

İçimi rahatlattınız dediğiniz hibi biz ve bebeğimiz iyi olalımda gerisi hallolur. Benim şevremedeki tüm kadınlar aylarca annelerine vs baktırıyor sanırım tek başına bakan pek denk gelmediği için kendimi yalnız hissettim. Ama yorumlards görüyorum ki gayette genel olarak çocuğunu kendi büyütüyor kadınlar. Benim çevremdekiler öyşe demk gelmiş demek

Kızlar gratiste bebek urunlerinde güzel indirimler var yarın sonmus ben philips avent sulugu araştırdım en ucuz 370 liraya trendyolda satiliyo e bebek tarzı yerlerde daha da pahalı 250 ye bulmuşken aldım bende hemen onlineda geçerli sadece bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-20-10-45-22-762_com.instagram.android.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 20
Ben bu gidişle doğumda cinsiyet öğrenecem göstermedi doktor kıza benzettim gibi ama ayağını koydu dedi dürttük de bana mısın demiyor anası kılıklı artık detaylida öğreniriz radyoloji ve perinatolojiye alan açtı doktor sertlesmeler de normal dedi artık hareket ettiği için olabiliyormuş önemli değil dedi

çok iyi ya :) bende öğrendiğimde 8 haftalıktı 63 kg dım en son 18. haftada 71kg geldim biraz boğazımı sıkmam gerekecek

Cinsiyette benim durumumu yasiyorsun
Sertlesme icinde tesekkurler sordugn icin

Cinsiyette benim durumumu yasiyorsun
Sertlesme icinde tesekkurler sordugn icin
Bizi meraktan catlatacaklar vallahi
Bu arada gebe sevgi okulu varmış devlette ders veriliyor doğuma kadar ona da kayıt açtı doktorum çok hoşuma gitti yaa prenses doğum bile varmış ücretsiz bı şekilde asla acı kasılma yaşayacam bebek kolik olacak uykusuz kalacam diye şartlamayın kendinizi doğumdan bebek bakmaktan korkmayın kim hikayelerini anlatırsa istemiyorum herkesin kişisel hikayesi kendine diyin dedi hoca en korktuğum şey sezeryan dedim güldü her şekil çıkacak akışına bırak sonraki derslerde konuşacaz dedi çatlaklar için de kakao yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı kullanmamı önerdi shea butter falan hikaye dedi

Aaa bende shea butter kullaniyordum az kalmisti bitince senin doktorun tavsiyelerinden alayim

Kızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli olarak hissediyor musunuz? Ben baya tekme hissediyordum ama dün çok hareketsizdi veya ben hissetmedim. Uzanıp dinledim ama tık yok, 19 haftalık olduk bugün. Bu aşamada normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…