- 29 Haziran 2022
- 2.259
- 978
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.861
İzmir kent e gidiyorum. 3 ay önce konuştuğumda 70 bindi. Şuan ne kadar bilmiyorum. Fiyat sabitlemedikleri için sormadım bir dahaMerhaba güzel anneler daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama doğum ücretini konuştunuz mu doktorla. Bize normal veya sezeryan doğum ücreti 60 bin dedi doktorumuzun özel muayenesi var ama hastanede doğum yaptıracak muayene ücreti 1500 TL ve iki haftada bir çağırıyor sizi hangi sıklıkla çağırıyor ve doğum ücreti ne kadar merak ettim. İzmir torbalıda yaşıyorum bu arada
Dün gece acile gittim. Agumentin yazdı. Şimdi daha iyiyim. Salı günü de göğüs hastalıklarına randevu aldım gözükeceğim. Size de çok geçmiş olsun.Saoalsın biran önce iyileşiriz hepimiz inşallahGeciktirme biran önce gözük. Ben 4 gün bekledim şimdi öksürükler daha arttı ateş basıyor gibi oluyor. Banada ya kkb ye ya da göğüs hastalıklarına git demişti.
Ben de bugün oğlumu erciyese götürmüştüm, orda sordum. Rakip hoca 4200 mü ne dediler, ona gidicem muhtemelen. 1 ay var daha. Bilal hoca dedikleri radyolog, Rakip Bey kadın doğumcu.Yapiyorlar canim once kadin doguma gidiyorsun alan aciyor ona da tanidigin yoksa sira bulamiyorsun maalesef zaten üniversite hastaneside parali
Biz ozele karar kildik haftaici buyuk ihtimal yaptiririm ya da diger hafta
Dunyamda yaptirmayi düşünüyorum
Fiyatlara bak ya saka gibiBen de bugün oğlumu erciyese götürmüştüm, orda sordum. Rakip hoca 4200 mü ne dediler, ona gidicem muhtemelen. 1 ay var daha. Bilal hoca dedikleri radyolog, Rakip Bey kadın doğumcu.
Dünyam da iyi, aynen mecbur oralarda yaptırıcaz. Sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
Bile bile niye isterlerkiBen gittim canım gelim izleme dediler rutin kan baktılar grip oldugum için crp yüksek çıkmış bide el doppleri ile bebğin kalp atışını dinledi hemşire. Sonuclarımdan biri düşük çıkmış hemşire bizim sistem doğru ölçmüyor onu bide hastanede baktır dedi zaten hiç gitmezdim sağlık ocağına hepten soğudum özel sigortam var bi daha dışarda yaptırcam testlerimi
Sizin doğum nerede olacak belli mi?Ben de bugün oğlumu erciyese götürmüştüm, orda sordum. Rakip hoca 4200 mü ne dediler, ona gidicem muhtemelen. 1 ay var daha. Bilal hoca dedikleri radyolog, Rakip Bey kadın doğumcu.
Dünyam da iyi, aynen mecbur oralarda yaptırıcaz. Sağlıklı sonuçlar alalım inşallah
İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şeyTeşekkür ederim iyiyim. Doktor tekrar iğne vermişti. Bugün son iğnemi olucam inşallah. Dinlenmeye devam. Umarım herşey çok daha iyi olur bundan sonra.sizin hamilelik nasıl geçiyor?
Ben bu mesaji gormemisimÇok saçma bunu anlamadım. Sen şimdi doktora gidiyosun, doktorun odasında ultrason yok mu bakmıyo mu. Anlamadım bunu yani. Burda küçücük ilçede gidiyoruz devlet hastanesine bakıyorlar, burdaki doktor alan açayım mhrs'den bak dedi. Senin doktora sorman gerekiyor, o yapacak, hemşire falan değil. Hakikaten ya parası olmayan yaptırmasın diyolar. Zaten açıldığında ben 1-2 kez denk geldim, günde sadece 2 seans açıyorlar. Normalde daha fazla bakılabilir.
Of sevemedim Kayseri'yiİstanbul'da hiç böyle sorunlar yok
İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şeyTeşekkür ederim iyiyim. Doktor tekrar iğne vermişti. Bugün son iğnemi olucam inşallah. Dinlenmeye devam. Umarım herşey çok daha iyi olur bundan sonra.sizin hamilelik nasıl geçiyor?
inşAllah canım benim ilk çok tecrübesizim ve çok pinpirikli bi anne ile büyüdüm korkuyorum bazen uyuyamıyorum geceleri bir şey olucak diye iğne oluyorum 3 günde bir ilacı kaldıramadı bünyem dua ediyorum Rabbime Allahım kimseyi doğmuş doğmamış çocuğuyla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımHer akıntı düşün riski olmuyor. Bana doktor öyle dedi. Plasenta aşağıda mı sizin de? Perinatoloji doktoru öyle dedi. Her kanama düşük Olcak demek değil dedi. Güzel düşünelim Allahı vekil kılalım o zaman içimiz rahat olur inşallah.
Lekelenme sorunu neden ve kacinci hafta?İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey
inşAllah canım benim ilk çok tecrübesizim ve çok pinpirikli bi anne ile büyüdüm korkuyorum bazen uyuyamıyorum geceleri bir şey olucak diye iğne oluyorum 3 günde bir ilacı kaldıramadı bünyem dua ediyorum Rabbime Allahım kimseyi doğmuş doğmamış çocuğuyla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Temkinli olmak iyidir için nasıl rahat ederseCok tesekkur ederim sormam lazim hastaneye de evetben su an calismiyorum ama operasyon departmaninda seftim senelerce, ustume yapisan bi temkinli olma problemim var
1 ayda 1 gidiyorum belli bir süredir. Bence yeterli.. Zaten yeterli olmasa doktorum çağırırdı. Sonuçta 10 günde 1 muayene parası yenileniyor. Aile sağlığında kan sonucu biraz farklı çıkıyormuş. Devlet hastanesinde belki kan verilebilir ama randevu kışın çok fazla kişi ile temas ne kadar iyi bilemedim. Özel muayene biraz daha korunaklı oluyor ister istemez. Bugün hastaneye gittim özel herkes öksürüyor. Ne maske takan var ne dikkat eden. Minik minik bebeklerin yanında strese girdim. Tek maskeli bendimEn başından beri riskli gebelik yada herhangi bir sıkıntı olmadı iki haftada bir muayeneye çağırıyor her gittiğimizde 1500 ayda iki kez 3000 TL. Aslında doktor kan testi ikili testi sağlık ocağı devlet Hastanesi'nde yaptırip sonuç getirebilirsin gibi seçenekler sundu hep yani bilemedim ayda iki kez muayene gerekli mi ben onu geçtim de doğum ücreti beni düşündürdü
Kramp değilde 2 gündür sol kalça içime birşey batıyor gibi bacağımı çekerken acıyor.Kızlar kramp yaşayan oldu mu? Dün ilk kez baldırıma berbat bir kramp girdi . 10 saniye sürdü ama berbattı
Bende 18.haftadayim 63 kiloyla hamile kaldım 67-68 civarındayim şu an kendim gibi bire bir görünce sizin de kilonuzu mutlu oldumHanımlar merhaba, bayadır giremedim. Çalışmaya başladığımdan beri kendimi unuttum resmenkaç kilo aldınız? Doktorunuz sınır çizdi mi? Ben ilk trimester rahat yiyememenin acısını çıkartmakla, aman dur yaşın var zaten dikkat et arasındayım ama baya da almışım. 19. Haftadayım, 63le başladım 68 olmuşum bile. Sizde durumlar nasıl?
takip edin devam ediyormu ona göre doktora gözükün belki baska bi yerden gelmiştirKızlar şimdi duştan çıktım kendimi silerken susam tanesi kadar kırmızı bi leke geldi öncesinde geldi mi bilmiyorum napmam lazım yardımcı olur musunuz
Elimde liste marka vs olunca alması paraya bakıyor. En iyisi.. Bazıları dediğin gibi gereksiz ürünler paylaşıyor. Aradan seçmek lazım..Ben yapmadım hiç bişi cinsiyetini göstermiyordetaylı ultrasondan sonra minik minik yapcam şimdi sadece sayfalara filan bakıp liste yapıyorum ama gerçekten lazım olacak şeyleri seçiyorum. Yoksa maşallah sayfa sayfa liste hazırlamış herkes
İnşallahDün gece acile gittim. Agumentin yazdı. Şimdi daha iyiyim. Salı günü de göğüs hastalıklarına randevu aldım gözükeceğim. Size de çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?