Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
İzmir kent e gidiyorum. 3 ay önce konuştuğumda 70 bindi. Şuan ne kadar bilmiyorum. Fiyat sabitlemedikleri için sormadım bir daha

Dün gece acile gittim. Agumentin yazdı. Şimdi daha iyiyim. Salı günü de göğüs hastalıklarına randevu aldım gözükeceğim. Size de çok geçmiş olsun.

Ben de bugün oğlumu erciyese götürmüştüm, orda sordum. Rakip hoca 4200 mü ne dediler, ona gidicem muhtemelen. 1 ay var daha. Bilal hoca dedikleri radyolog, Rakip Bey kadın doğumcu.
Dünyam da iyi, aynen mecbur oralarda yaptırıcaz. Sağlıklı sonuçlar alalım inşallah

Fiyatlara bak ya saka gibi
Benimde subatin 5ne kadar surem var 1 hafta ondeyiz o yuzden hep ulturasona gore hesap yapiyorum
Mesela suan takvime gore 18 hafta ama ulturasona gore 19
Haftaya kendi takvimime gore 19 oluyorum
Cok karisiyor böyle hesaplayinca

Bile bile niye isterlerki bizimki kabul etmiyor ama şuan sistemimde yanlış bişey gözüksün istemiyorum. Neyse bende memlekette yaptırayım hem baktırmış olurum. Oraya da sadece aşı için gideyim diye düşündüm

Sizin doğum nerede olacak belli mi?

Teşekkür ederim iyiyim. Doktor tekrar iğne vermişti. Bugün son iğnemi olucam inşallah. Dinlenmeye devam. Umarım herşey çok daha iyi olur bundan sonra. sizin hamilelik nasıl geçiyor?
İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey

Ben bu mesaji gormemisim
Bebege her gittigimde bakiyorlar benim doktorlar tup bebek katinda çoğunlukla ve asagida asistanlar var
Kendileri istek yapip oyle yonlendiriyor cok sacma bir sistem
Ben de burayı sevmiyorum alisamiyorum doguo buyudugum yerde kalmayı tercih ederdim ama maalesef
Ozele gitsem giderim esim memur hastanelerde indirimi var ozel saglik sigortası da var ama ben surecimi devlette devam ettirmistim o yuzden yonelmedim ozele ama artik detayli icin bu hakkimi kullanirim
Yeter ki icim rahat edecek biseyler duyayim
Hos boy kafa yapisi kg idrar kesesi mide kemikler 17 haftadan beri baktiklarinda olmasi gerektigi gibi ama detaylida daha net cikiyor hersey iste
Normalde cok arastiran biriyimdir ama bu defa hicbiseyi arastirmiyorum resmen anin tadini cikarmaya bakiyorum olumsuz yazilara denk gelince cok etkileniyorum galiba

Teşekkür ederim iyiyim. Doktor tekrar iğne vermişti. Bugün son iğnemi olucam inşallah. Dinlenmeye devam. Umarım herşey çok daha iyi olur bundan sonra. sizin hamilelik nasıl geçiyor?
İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey
inşAllah canım benim ilk çok tecrübesizim ve çok pinpirikli bi anne ile büyüdüm korkuyorum bazen uyuyamıyorum geceleri bir şey olucak diye iğne oluyorum 3 günde bir ilacı kaldıramadı bünyem dua ediyorum Rabbime Allahım kimseyi doğmuş doğmamış çocuğuyla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Lekelenme sorunu neden ve kacinci hafta?

Kızlar şimdi duştan çıktım kendimi silerken susam tanesi kadar kırmızı bi leke geldi öncesinde geldi mi bilmiyorum napmam lazım yardımcı olur musunuz

1 ayda 1 gidiyorum belli bir süredir. Bence yeterli.. Zaten yeterli olmasa doktorum çağırırdı. Sonuçta 10 günde 1 muayene parası yenileniyor. Aile sağlığında kan sonucu biraz farklı çıkıyormuş. Devlet hastanesinde belki kan verilebilir ama randevu kışın çok fazla kişi ile temas ne kadar iyi bilemedim. Özel muayene biraz daha korunaklı oluyor ister istemez. Bugün hastaneye gittim özel herkes öksürüyor. Ne maske takan var ne dikkat eden. Minik minik bebeklerin yanında strese girdim. Tek maskeli bendim doğum ücretleri maşallah çoğu insanın maaşından yukarı

Kızlar selam benim iki gündür burnum akıyor iş arkadaşım influenzaydı raporlu haliyle işe geldi galiba ondan kaptım. Baş ağrım var sadece umarım geçer ama bebek için tedirginim .. daha önce hamilelikte geçirenler varmı ?

Bende 18.haftadayim 63 kiloyla hamile kaldım 67-68 civarındayim şu an kendim gibi bire bir görünce sizin de kilonuzu mutlu oldum niyetim hamileliği 75 le kapatmak inşallah becerebilirim benim de istahimin maşallahı var daha yukarılarını görmem insallah

Elimde liste marka vs olunca alması paraya bakıyor. En iyisi.. Bazıları dediğin gibi gereksiz ürünler paylaşıyor. Aradan seçmek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…