- 5 Mart 2021
- 6.015
- 8.847
- 148
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.881
İnfluenza için tedavi farklı diye biliyorum. İstersen kadındoğumcuna yaz o seni yönlendirir. Test vs yapılır. İnsanlar bencil.. Çok geçmiş olsun..Kızlar selam benim iki gündür burnum akıyor iş arkadaşım influenzaydı raporlu haliyle işe geldi galiba ondan kaptım. Baş ağrım var sadece umarım geçer ama bebek için tedirginim .. daha önce hamilelikte geçirenler varmı ?
İnsanlar kesinlikle bencil, Aslında benim için en iyi olacak olan şey direk yatış vermeleri çünkü evde kesinlikle dinlenemiyorum ama 3,5 yaşında oğlum var babası çok şükür çok ilgili ama buna rağmen bana çok düşkün bırakamam onu.. bilmiyorum napacağımı..İnfluenza için tedavi farklı diye biliyorum. İstersen kadındoğumcuna yaz o seni yönlendirir. Test vs yapılır. İnsanlar bencil.. Çok geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun. Hemen iyileşirsiniz inşallahİnsanlar kesinlikle bencil, Aslında benim için en iyi olacak olan şey direk yatış vermeleri çünkü evde kesinlikle dinlenemiyorum ama 3,5 yaşında oğlum var babası çok şükür çok ilgili ama buna rağmen bana çok düşkün bırakamam onu.. bilmiyorum napacağımı..
Uc yegen deneyimim var, bi suru kitap okudum ve online egitim aldimTecrübeli annelerr sorum size. İlk çocukta çocuğa bakabilir miyim endişeleriniz var mıydı? Neler yaptınız, kitap eğitim vs ? Yoksa baktıkça mı öğrendiniz her şeyi? Kalabalık bir aileden gelmedim, benden küçük kardeşimde yok. Yani bir bebeğe bakıldığına yakından şahit olmadım detaylarına . Yetersiz gelirim korkusu sardı şu sıralar. Neler yapmak lazım? Bebek bakım eğitimleri vs düşündüm de tecrübesi olanlardan bilgiler almak istiyorum
Bir de bebeğimin ilk 1000 günü falan gibi kitaplar oluyo elinin altında olsun istersen bakabilirsin bence dolaptan falan satanlar oluyordurTecrübeli annelerr sorum size. İlk çocukta çocuğa bakabilir miyim endişeleriniz var mıydı? Neler yaptınız, kitap eğitim vs ? Yoksa baktıkça mı öğrendiniz her şeyi? Kalabalık bir aileden gelmedim, benden küçük kardeşimde yok. Yani bir bebeğe bakıldığına yakından şahit olmadım detaylarına . Yetersiz gelirim korkusu sardı şu sıralar. Neler yapmak lazım? Bebek bakım eğitimleri vs düşündüm de tecrübesi olanlardan bilgiler almak istiyorum
Yaa üniversitelerde mi paralıymış bizim burda devlette yok detaylı o yüzden üniversiteye aldım randevu ama önceden gitmedim o yüzden hiç bilgim yokYapiyorlar canim once kadin doguma gidiyorsun alan aciyor ona da tanidigin yoksa sira bulamiyorsun maalesef zaten üniversite hastaneside parali
Biz ozele karar kildik haftaici buyuk ihtimal yaptiririm ya da diger hafta
Dunyamda yaptirmayi düşünüyorum
Tabii ki eline aldığında çok farklı ama hiç korkmayın bir şekilde zamanla rayına oturuyor her şey. Ben özellikle emzirmeye kararlıysanız bunun için eğitim alabilirsiniz diye düşünüyorum, çok faydalı olur. Diğerleri, yıkamak, uyutmak, ağlamasını susturmak bir şekilde eşinizin de yardımıyla yapılıyor ama emzirmek sadece anneye ait bir süreç olduğu için eğer yanınızda tecrübeli anne-abla vs yoksa profesyonel yardım almanız çok çok iyi olur.Tecrübeli annelerr sorum size. İlk çocukta çocuğa bakabilir miyim endişeleriniz var mıydı? Neler yaptınız, kitap eğitim vs ? Yoksa baktıkça mı öğrendiniz her şeyi? Kalabalık bir aileden gelmedim, benden küçük kardeşimde yok. Yani bir bebeğe bakıldığına yakından şahit olmadım detaylarına . Yetersiz gelirim korkusu sardı şu sıralar. Neler yapmak lazım? Bebek bakım eğitimleri vs düşündüm de tecrübesi olanlardan bilgiler almak istiyorum
Psikolojik olay bende de var maalesef. Fakat aşmaya çalışıyorum. Kitap okumak iyi gelebilir bu dönemde. Her tuvalete gittiğinizde korku ile gidiyorsunuz biliyorum. Ama evet herşey düzelecek Allah’ın izni ile. Hiçbir şey sıkıntı sonsuz değil.İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey
Aynen öyle bu hamilelik için hafta hafta çekilecek esmalar varmış onları çekiyorum dua ediyorum cennet mahallesi izliyorum gülmek için bazen yattığım yerden boyama yapıyorum hala seçtiğim renkler rengarenk hala umut varPsikolojik olay bende de var maalesef. Fakat aşmaya çalışıyorum. Kitap okumak iyi gelebilir bu dönemde. Her tuvalete gittiğinizde korku ile gidiyorsunuz biliyorum. Ama evet herşey düzelecek Allah’ın izni ile. Hiçbir şey sıkıntı sonsuz değil.
Amin canım inşallah. Seni iyi anlıyorum. Evham bende de oluyor elbette. İkinci çocuk olsa bile oluyor o korku ve tecrübesizlik. Ama herşey düzelecek inşallah. Bebeğimiz de biz de sağlıklı olalım inşallah canım. Ne zaman dertleşmek istersen bana yazabilirsin.İğne oluyorum kahverengi akıntılarım devam ediyor kaşık ağrılarım var psikolojik olarak da çok iyi değilim inşAllah düzelecek her şey
inşAllah canım benim ilk çok tecrübesizim ve çok pinpirikli bi anne ile büyüdüm korkuyorum bazen uyuyamıyorum geceleri bir şey olucak diye iğne oluyorum 3 günde bir ilacı kaldıramadı bünyem dua ediyorum Rabbime Allahım kimseyi doğmuş doğmamış çocuğuyla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Biraz bekleyin devam eder ise doktorunuzla irtibat kurun derim. İnşallah bir şey değildir.Kızlar şimdi duştan çıktım kendimi silerken susam tanesi kadar kırmızı bi leke geldi öncesinde geldi mi bilmiyorum napmam lazım yardımcı olur musunuz
Maşallah ne güzel. Ben de tespih çekmeye başladım, dua ediyorum. Film izliyorum. Evet umut tabi ki var. Allah yanımızda ve bizi bizden çok düşünüyor ve seviyor. Bu bir imtihan olabilir biz tevekkül etmeliyiz. Allah’a güvenerek bu süreci daha kolay atlatabiliriz. Uğur Koşarın Allah’a güven kitabı yeni çıktı onu da okuyabilirsiniz.Aynen öyle bu hamilelik için hafta hafta çekilecek esmalar varmış onları çekiyorum dua ediyorum cennet mahallesi izliyorum gülmek için bazen yattığım yerden boyama yapıyorum hala seçtiğim renkler rengarenk hala umut var
Valla ben ikinci çocukta bile aynı korkudayım. Bu her zaman olacak. Ama doğal olarak yapıyorsunuz her şeyi. Çok iyi bakarsınız da merak etmeyin. Zor evet ama sevgisi çok büyük.Tecrübeli annelerr sorum size. İlk çocukta çocuğa bakabilir miyim endişeleriniz var mıydı? Neler yaptınız, kitap eğitim vs ? Yoksa baktıkça mı öğrendiniz her şeyi? Kalabalık bir aileden gelmedim, benden küçük kardeşimde yok. Yani bir bebeğe bakıldığına yakından şahit olmadım detaylarına . Yetersiz gelirim korkusu sardı şu sıralar. Neler yapmak lazım? Bebek bakım eğitimleri vs düşündüm de tecrübesi olanlardan bilgiler almak istiyorum
O kadar tatlısınız ki teşekkür ederim dualarda buluşalımValla ben ikinci çocukta bile aynı korkudayım. Bu her zaman olacak. Ama doğal olarak yapıyorsunuz her şeyi. Çok iyi bakarsınız da merak etmeyin. Zor evet ama sevgisi çok büyük.
Dualarda buluşalım diyecektimO kadar tatlısınız ki teşekkür ederim dışarda buluşalım
Evet birbirimize dua edelim o zaman.Dualarda buluşalım diyecektim
Düzelttim zaten çok teşekkür ederim tabiki yazacağım size
Küçük çocukla hastalık zor. Çok gerekli görmedikçe yatış yaparlar mı belki özel hastane talep edilirse yapılır. Eşiniz ne güzel yardımcı benimki bir iki oraya buraya götürme harici beceremez birşeyi. Benimde 2,5 yaşında oğlum, ikinizde hastayız baya zorlanıyorumİnsanlar kesinlikle bencil, Aslında benim için en iyi olacak olan şey direk yatış vermeleri çünkü evde kesinlikle dinlenemiyorum ama 3,5 yaşında oğlum var babası çok şükür çok ilgili ama buna rağmen bana çok düşkün bırakamam onu.. bilmiyorum napacağımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?