Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    102
Listede gozukuyoum canm

Bebek dolabinin en alt cekmecesine koyuyodum ben yine oyle yaparim trendyoldan bir aylik paket aliodum denk geliodu alt acma ortusu, pamuklari, bezleri, islak mendilleri bi cekmece yapiodum iste. kendi kucuk esyalari cok ve masrafi da oyle ozel asilarda almis basini gitmis fiyatlar rotasiydi menenjitiydi Allah yardimcimiz olsun

Kızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım

Kizinizda beloirtilerinz nasildi acaba canijiz ekstra birsey cekti mi bulanti vs

Kizinizda belirtiniz nasildi acaba mixe bulantisi canininz birsey cekti mo ekstra

Detay verilmedi benim işimde o sekilde birde şehir şehir gidiyorum iş başı yaptıgımda bebeğimi bırakıp seyahate cıkmak zorundayım gerçekten cok zor . Umudum uzamasıydı olmadı. Özel sektörde çalışınca gerçekten kimse doğurmak istemiyor bende 10 sene düşünmedim bakacak kimsem yok diye şimdiden bakıcı bakmaya basladım allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…