- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.561
Listede gozukuyoum canmKizlar siz niye listede yoksunuz?
Bana listede yazan siralamaya gore bilgileri yazin canlarim
Grupta bizi koruyup kollayacak erkek bebekler artmis oh oh masallahAllah'ın hepsini korusun hepimize saglikli dogum nasip etsin
Dun giremedim ben,besigi aldik suan besigi nereye kursak sorunu evin icinde dolasiyor
Bu arada bizim cjnsiyet zaten belli ismi de en basindan beri belliydi kimseden onayda almadik hatta kv,kp hic karismazlar kv ismi soyleyince oyle benimsedi ki baska isim onerince Asmin Umay kadar guzel degil dedi durdu
İsim isinde anne ve babanin hakkidir bence
Bende ama ondan ses yok. Evden çalışma üzerine çalışıyorlarmış. Saçma benim mesleğimin öyle evden çalışma gibi bir lüksü yok.Bende iznin uzamasını bekliyordum
Doğum yardımı diye geçiyor. Sanırım aile ve sosyal hizmetlerden daha önce tek sefer alınan para. 2022 yılında ilk çocuk 300 TL idi. Doğum sonrası doğum belgesi ile başvuruluyor.Ne parasi bu canim?
Detay yok. Ama tahmin ettiğim doğum parası ise doğum yapıp belgesi ile başvuran herkes yararlanıyor. İster çalış ister çalışma..Bundan kimler yararlanabiliyor
Nereye başvuru yapılıyor hiç bilmiyorum hep duyuyordum amaDetay yok. Ama tahmin ettiğim doğum parası ise doğum yapıp belgesi ile başvuran herkes yararlanıyor. İster çalış ister çalışma..
Bilgi için teşekkür ederim.Doğum yardımı diye geçiyor. Sanırım aile ve sosyal hizmetlerden daha önce tek sefer alınan para. 2022 yılında ilk çocuk 300 TL idi. Doğum sonrası doğum belgesi ile başvuruluyor.
Doğum yaptıktan sonra doğum belgesi ile bulunduğun ildeki ya da ilçedeki aile ve sosyal hizmetler birimineNereye başvuru yapılıyor hiç bilmiyorum hep duyuyordum ama
Teşekkür ederimmDoğum yaptıktan sonra doğum belgesi ile bulunduğun ildeki ya da ilçedeki aile ve sosyal hizmetler birimineTahmin ettiğim doğum parası ise..
Rica ederimBilgi için teşekkür ederim.
Rica ederimTeşekkür ederimm
Bebek dolabinin en alt cekmecesine koyuyodum ben yine oyle yaparim trendyoldan bir aylik paket aliodum denk gelioduYa kızlar şu bez paketleri baya kaba büyük . Ve çocuk günde 7-8 kez alt değişiyor olacak. Yani 1 paket 1 hafta 10 gün gidiyor . Koca koca paketleri evi küçük olanlar nereye koyuyor? Stoklama işi sadece ücretten kaynaklı değil de zırt pırt her ay gidip bez almak yorucu değik mistoklama işi de yaş geldi bana çok büyükler. Sürekli durmadan her ay bez alcaz sanırım. Sevmedim şu bez işini evi küçük olanlara Allah sabır versin
Kizinizda beloirtilerinz nasildi acaba canijiz ekstra birsey cekti mi bulanti vsGünaydın kızlar
Kızımı dün gördük bir problem yok 17 haftalık normal dedi yan durdu hep yüzünü göremedik ama zaten daha şekli tam belirgin olmaz dedi
Hareketi 24e kadar hissetmeyebilirmişim hem ilk gebelik olduğu için hem iç tarafta galiba karnımda çıkmadı. biraz rahatladım doktordan duymak içimi rahatlattı
Fetal yaptırmıştık ileri testler var size önermiyorum ama yaptırmayacağına dair bir form imzalaman dedi sizde böyle bir konu geçti mi acaba
Plesantayı sormayı unutmuşum haftaya gittiğimde sorarım
İş yerinde komşu akraba vs siz söylemeden hamileliğinizi fark edip soran oldu mu? Benim soran yok çevrem mi ilgisiz şüphelenmeye başladım
Kizinizda belirtiniz nasildi acaba mixe bulantisi canininz birsey cekti mo ekstraKızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?
Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?
Bugün sağlık ocağını aradım randevu almak için. 20. Haftada dediKızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım
Detay verilmedi benim işimde o sekilde birde şehir şehir gidiyorum iş başı yaptıgımda bebeğimi bırakıp seyahate cıkmak zorundayım gerçekten cok zor . Umudum uzamasıydı olmadı. Özel sektörde çalışınca gerçekten kimse doğurmak istemiyor bende 10 sene düşünmedim bakacak kimsem yok diye şimdiden bakıcı bakmaya basladım allah yardımcımız olsunHiçbir zaman istenilen verilmeyecek maalesef.. Detayını görmedim paylaşıldı mı acaba? Annelere evden çalışma üzerine çalışıyorlarmış çok saçma.. Benim işim evden çalışmaya müsait değil nasıl olucak o
Maşaallah ne güzel her şey yolundaKızlar bugün randevum vardı 16+5im bebişin kilosu 180 gram dedi sizce nasıl biraz internetten baktım da güzel görünüyor ama ultrasonla aynı günümüz
Tam olarak yemeye başlayamadılar için korkuyorum açıkçası geri kalır diye bi de tüp bebiş inşallah hep sağlıkla ilerlerMaşaallah ne güzel her şey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?