• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar pes ettim ya 😂 testim de bitti. Hayalet çizgi gözüküyor ama ümidim yok pek dün gece ki ağrıda üstüne ümitsizliğimi arttırdı 😔 yumurtlamadan sonra 8. gün. Hala her gün kasık ağrıları yaşıyorum. Bende kimyasal mı diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_6073.jpeg
    IMG_6073.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar pes ettim ya 😂 testim de bitti. Hayalet çizgi gözüküyor ama ümidim yok pek dün gece ki ağrıda üstüne ümitsizliğimi arttırdı 😔 yumurtlamadan sonra 8. gün. Hala her gün kasık ağrıları yaşıyorum. Bende kimyasal mı diye düşünüyorum
test bakarken şaşı oldum ya :D çok çok çok ince bi şey var ama yumurtlamadan sonra 8. gün erken değil mi gülüm ?
sen haftaya kadar ümidini yitirme , testte yapma

Bende de kasık ağrısı oluyor benim de yumurtlamanın 7.günü çok yoğun bir ağrı değil ama regl ağrısı için de çok erken, testte çıkması için çok erken değil mi zaten bence kimyasal diye düşünmeyin hemen

Amin kuzuum amiiin insallah 🙏👶 hepimize bebisler gelsin 🙏🥲

36.4 cikkti atesim canim. Dedigin gibi galiba catlama yasadim bende ondan bu ateslenme. Ayaklarim bacaklarim falan ekstra yyaniyor. Yeter ki olmus olsun da..
Yarim saat falan once ayiptir soylemesi peceteye silince az bi pembe akintim geldi ama acaba neden geldi. Dün onceki gün hafif kilcal gibi bir kan vardi akintimda. Bugunku az fazla geldi sanki ay hemen stres oluyorum yaaa😕🙄
Yumurtlamadan olabilir mi

Canım yanlış anlamazsan neden kayınvalidenlerle yaşıyorsunuz zaten kendileri kalabalık 2 çocuk 2 ebeveyn zaten 4 kişiler bide siz 6.
O evin ne yemeği biter ne ütüsü ne çamaşırı. Bence en yakın zamanda kendi evinize çıkın. Kızılcık Şerbeti Doğa Fatih vibe 'ı olmasın yani.

Eşini de al kaşına güzelce konuş bence. Maddiyattansa gerekirse çocuk işini erteleyip sende çalışırsın 1+1 yer tutarsınız. Azıcık aşım kaygısız başım misali.
Canım kayınbabam yok vefat etti. Hem maddiyat zaten öyle lüxlerde gözüm yok 1+1 de olurdu benim için ama borçları çok fazla kira borç evin geçimi falan çok zor. Onun dışında kaynım evlenene kadar ben ayrı eve çıkamıyorum burda böyle sanırım. Anneleri yalnız kalmasın diye kalmak zorundayım. Kaynım askere gidecek evde erkek yok diyecekler bu defa

test bakarken şaşı oldum ya :D çok çok çok ince bi şey var ama yumurtlamadan sonra 8. gün erken değil mi gülüm ?
sen haftaya kadar ümidini yitirme , testte yapma
Bende de kasık ağrısı oluyor benim de yumurtlamanın 7.günü çok yoğun bir ağrı değil ama regl ağrısı için de çok erken, testte çıkması için çok erken değil mi zaten bence kimyasal diye düşünmeyin hemen
Üf evet erken sanırım. Neyse pazar gününe kadar yapmayayacağım artık ( inşallah :-)) gerçekten bende şaşı oldum ya alttan üstten ışığı arkama alıp önden bakma falan 😂😂😂

Bende de kasık ağrısı oluyor benim de yumurtlamanın 7.günü çok yoğun bir ağrı değil ama regl ağrısı için de çok erken, testte çıkması için çok erken değil mi zaten benc
Bende de kasık ağrısı oluyor benim de yumurtlamanın 7.günü çok yoğun bir ağrı değil ama regl ağrısı için de çok erken, testte çıkması için ço

Üf evet erken sanırım. Neyse pazar gününe kadar yapmayayacağım artık ( inşallah :-)) gerçekten bende şaşı oldum ya alttan üstten ışığı arkama alıp önden bakma falan 😂😂😂
Evet belki pazar günü ya da hatta daha sonrasında çıkabilir 😄 sizin regl tarihiniz kaç tahmini

Ben de görüyorum ama eniyisi 4 kala awoxu yapayım. Aşırı bitmiş haldeym ınsllah varsa tutunur 🥺 ateslendm de gece cok
yaaa inşallah vardır. ben bi kaç kere şahit oldum. gebelik öncesi o ilk dönemler grip, hastalık gibi durumlar oluyor. inşallah seninki de gebeliktendir.

Canım kayınbabam yok vefat etti. Hem maddiyat zaten öyle lüxlerde gözüm yok 1+1 de olurdu benim için ama borçları çok fazla kira borç evin geçimi falan çok zor. Onun dışında kaynım evlenene kadar ben ayrı eve çıkamıyorum burda böyle sanırım. Anneleri yalnız kalmasın diye kalmak zorundayım. Kaynım askere gidecek evde erkek yok diyecekler bu defa
Bu sefer de siz gideceksiniz kaynınlar mı annenle yaşayacak. Allahım silsileye bak bi kadın herkese yetiyor. Kaç ailenin düzenini bozuyor. Allah yardımcın olsun valla güzelim.

yaaa inşallah vardır. ben bi kaç kere şahit oldum. gebelik öncesi o ilk dönemler grip, hastalık gibi durumlar oluyor. inşallah seninki de gebeliktendir.
İnşallah kuzum ama pek umudum yok ya kızım hastaydı ya ondan geçmiş olabilir gerçi onda hiç ishal olmadı benim bağırsaklar fena öyle bir ishal yaşıyorum ki anlatamam. Eşime söyledim eczaneye uğra a gebelik düşüncesi olanların kullanabileceği bir ilaç al dedim 🙄 kayınvalidemin misafiri de geldi bu sabah hiç uyuyamadım hasta halimde ayaktayım çok bitkin haldeyim artık yere düşüp yığılmaktan korkuyorum

Normalde 10 ocaktı ama yumurtlama geç olduğu için sanırım 16 ocak olmalı 🙂
Benim de normalde 14 ocaktı yumurtlama 3ünde oldu sadece daha önceleri ne zaman tumurtladığımı bilmiyorum ama bu zamana kadar uygulamaların dışında bi regl tarihi olmadı. Yumurtlama sonrası illa 14 gün ya da üzerinde mi geçiyor acaba

Back