• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Oyle mi diyorsun kuzu. Normal yani. Ates basiyor vallahi ama vucut ısım iyi yuksek degilmis. Icerden bir yangin geliyor. Yumurtlama donemim ışık hizinda bitti o zaman bu ay galiba benim
Öyle cnm catlma gunu ateş düşüyor bir anda tavan yapıyor geri ara ara böyle hisseyoruz birde salgılanan hormonlar ovu dönemi böyle normal olan şeyler canım yani bende hep byledir

Ayy cnm benim inşallah içinden gecenler gerçekleşmesi dileğiyle inşallah 🙏🏻🙏🏻
Amin kuzuum amiiin insallah 🙏👶 hepimize bebisler gelsin 🙏🥲
Öyle cnm catlma gunu ateş düşüyor bir anda tavan yapıyor geri ara ara böyle hisseyoruz birde salgılanan hormonlar ovu dönemi böyle normal olan şeyler canım yani bende hep byledir
36.4 cikkti atesim canim. Dedigin gibi galiba catlama yasadim bende ondan bu ateslenme. Ayaklarim bacaklarim falan ekstra yyaniyor. Yeter ki olmus olsun da..
Yarim saat falan once ayiptir soylemesi peceteye silince az bi pembe akintim geldi ama acaba neden geldi. Dün onceki gün hafif kilcal gibi bir kan vardi akintimda. Bugunku az fazla geldi sanki ay hemen stres oluyorum yaaa😕🙄

Selam kızlar, Ben regl oldum hamile olmadigima sevindim ama görümcem eşimle konuştu, eşim özür diledi barıştım. Cocuk da çok istiyorum kararsızım yani ertelemek istemiyorum. Bu ayı da değerlendireceğim sanırım. Zaten istesem de olmuyor bir de ertelemek istemiyorum. Sizce hata mı ediyorum?
Canim oncelikle senin ne istedigin önemli. Boşanmak istiyor musun istemiyor musun. Burda biz sana ne desek yalan olur. Eşinle ayni evde yasayan huyunu bilen sensin. Eger bundan 5 10 sene sonra da ben bu adama tahammül edemem diyorsan, ayrildiginda da kendi hayatini kurabileceksen ayrılmayı düşünebilirsin ancak. Ama ayrıldığında da mutlu olmayacaksan mesela aile evine döneceksin ki bu da cok cok zor bisey gercekten, orda yasayacagin zorluklari da düşünüp karar vermen lazim...
Önemli olan senin ne istedigin. Esini seviyor musun onunla olmak iyi geliyor mu bu sorulari cevaplamak. Belki bir terapiste gidebilirsiniz birlikte. Sorunlari çözebilir. Sonra bebek plani yapabilirsin.
Ne olursa olsun kendini ezdirmemeni tavsiye ederim sadece. Ve eşin de seni seviyorsa sana sert davranmasinin seni cok üzdüğünü ve incittigini oturup konuşmalısin.
Dilerim evliligin yolunda gider 🌸

Ölçtün mü canım. Bende belirti bugüne kadar yoktu Canım bugün başladı
36.4 cikti canim öölçtüm. Vucut ısısının yukselmesi neye isaret oluyor bu konuda pek bilgim yok benim.
Benim su an ayaklarim falan yaniyor ateslenme geliyor yaa. Bide vucudumda bugun farkettigim bir siskinlik var karnim sis ve gaz sıkıştırıyor gibi. Ay kendimi dinlemiycem diyordum sözde yaa 🥲

Amin kuzuum amiiin insallah 🙏👶 hepimize bebisler gelsin 🙏🥲

36.4 cikkti atesim canim. Dedigin gibi galiba catlama yasadim bende ondan bu ateslenme. Ayaklarim bacaklarim falan ekstra yyaniyor. Yeter ki olmus olsun da..
Yarim saat falan once ayiptir soylemesi peceteye silince az bi pembe akintim geldi ama acaba neden geldi. Dün onceki gün hafif kilcal gibi bir kan vardi akintimda. Bugunku az fazla geldi sanki ay hemen stres oluyorum yaaa😕🙄
Catlamadan kaynaklı bazı kişilerde olabiliyor diye biliyorum canım

36.4 cikti canim öölçtüm. Vucut ısısının yukselmesi neye isaret oluyor bu konuda pek bilgim yok benim.
Benim su an ayaklarim falan yaniyor ateslenme geliyor yaa. Bide vucudumda bugun farkettigim bir siskinlik var karnim sis ve gaz sıkıştırıyor gibi. Ay kendimi dinlemiycem diyordum sözde yaa 🥲
Canım vücut ısın catlamadan sonra adet göreceğin ve geçen günlerde hala ates düşmeden ilerliyorsa yüksek ihtimal gebelik demek oluyor benm adet olcagim gün ateşim 36.4 olur sabah yataktan kalkmadan ölçülen ateş olcak tabi adet olana kadarda 36.8 36.9 37.0 derece olrak devam eder

Canım vücut ısın catlamadan sonra adet göreceğin ve geçen günlerde hala ates düşmeden ilerliyorsa yüksek ihtimal gebelik demek oluyor benm adet olcagim gün ateşim 36.4 olur sabah yataktan kalkmadan ölçülen ateş olcak tabi adet olana kadarda 36.8 36.9 37.0 derece olrak devam eder
Aslinda testlerdense bu sekilde takip etmek daha mantikli ama beni garip cikiyor biraz vucut isim. Düşük cikiyor 35.3 cikti gecen sabah yataktan kalkmadan mesela.
Catlamadan kaynaklı bazı kişilerde olabiliyor diye biliyorum canım
Ay kuzum varya 5 dk kadar once sag tarafimdan beni iki büklüm yapan bi agri yasadim 😥 sanki bicakla kesiliyor gibi. Korktum yaa 😥 cok korktum hemde kötü birseyler oluyor sandim.

eva0108 bak çok güzel açıklamış canım

Canım benim bu sabah 36.6 idi bu akşam sıcak basınca ölçtüm 37.0 idi adet gününe kadar düşmemesi mi gerekiyor

Yaptım kuzum regle 3-4 gün kala sabah idrarıyla yaptım negatifi gördüm. Amann dedim.. karnım vs ağrıyor zaten davul gibi oldum kesin adet olcam dedim ama olmadım. Çıkmayabilir. Değer sonradan yükseliyor ben deli gibi her gün evde idrar test yapıyorum rengi değişiyor hormon gün gün artıyor doktorda erken gelmişsin 10 gün sonra gelseydin sürekli kan vermekle uğraşmazdın dedi. Hormon daha artmamış olabilir. Kimisi erken kimisi geç dölleniyor. Ayrıca negatif düşünme. Eğer ki adet görürsen şöyle düşün yeni bir yumurtalara günü yaklaşıyor neden pes ediyorsun kıyamam sana
1 sene olacak canım Mart'ta ilk çocuğum hemen oldu bu sefer olmak bilmedi bir sikintida yok çok şükür femara içtim klomen içtim bir sürü takviye denedim demekki nasip olmayınca olmuyormuş kaç aydır yumurtlama takibi yaptık bu ay ilk defa soldan yumurtladim ilaç tepki verdi çok unutluydum oysaki 🥺 yarın belki gene bir yaparim 2 gün kalmış olacak doktordada takip yaptirdigim için yaklaşık 11 gün geçmiş olacak yumurtlamadan sonra varsa çıkar herhalde artık silip falanda olsa

Aslinda testlerdense bu sekilde takip etmek daha mantikli ama beni garip cikiyor biraz vucut isim. Düşük cikiyor 35.3 cikti gecen sabah yataktan kalkmadan mesela.

Ay kuzum varya 5 dk kadar once sag tarafimdan beni iki büklüm yapan bi agri yasadim 😥 sanki bicakla kesiliyor gibi. Korktum yaa 😥 cok korktum hemde kötü birseyler oluyor sandim.
Öyle tabi biz regl beklemediğimiz için maalesef 35.3 olmaz normal değil ateş olcerde sıkıntı vardr canım pili zayıftır belki nerden olctun peki iyimisin şimdi bazen oluyor öyle batmalar ya devam etmiyorsa sıkıntı yoktur canım kötü düşünme hemen

Canım benim bu sabah 36.6 idi bu akşam sıcak basınca ölçtüm 37.0 idi adet gününe kadar düşmemesi mi gerekiyor
Aksam olan önemli değil hemipimizin aksam yüksek çıkar yataktan hiç kimildamadan ilk ölçüm önemli evet adet görene kdar hep yüksek gitmesi gerekiyor adet günü adet gelecekse pat diye düşüyor ısı zaten cnm

Okudum canim teşekkür ederim. Az once kasığıma bir agri girdi boyle sanki bicakla kesiliyor gibi bir agri. Acı hatta. Niye olmus olabilir ki yaa 😥 cok korktum bir anda hala yeniden aciyacak gibi geliyor korkkuyorum
Benim öyle adet olacak mışım gibi ağrım var canım senin yumurtlama geçti mi genelde benim yumurtlama zamanı öyle kasık ağrım olur

Aksam olan önemli değil hemipimizin aksam yüksek çıkar yataktan hiç kimildamadan ilk ölçüm önemli evet adet görene kdar hep yüksek gitmesi gerekiyor adet günü adet gelecekse pat diye düşüyor ısı zaten cnm
Teşekkür ederim canım sabah uyanır uyanmaz ilk ölçüm yapıyorum iki gündür 36.6 çıkıyor iki gün önce de 36.4 dü canım

Screenshot_2025-01-09-02-32-09-645_com.miui.notes.jpg bak canım öncekileri kağıda yazmıştım bulamadım bu son günlerde ki ateşim

Back