- 23 Ağustos 2012
- 1.036
- 998
- 323
- Konu Sahibi topraktonlari
Kızlar selamm kese ve kalp atışı kaç betada görünür bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerin 3000 binin üzerine geçmeden karından kese görünmeyebilir. bence 15-18 i arasında git. garanti olsun gittiğimde kalp sesini de duyayım diyorsan 25 inde gitÇok doğruu ben bi pzt bekleyeyim diyorum hcg sonucuma göre randevu alayım. bebek kese görünmeden gitmek de mantıklı gelmiyo
Benim için uygun canım hemen dolsun tabloKızlar grubu yönetmek isteyen gönüllü varmı? Tablomuzu yavaştan doldurmaya başlayalım ne dersiniz? Kimse istemiyorsa ben gönüllü olabilirim eğer sizin içinde uygunsa
Kesinlikle katılıyorum canım 15 inden önce gitmeyeceğimdeğerin 3000 binin üzerine geçmeden karından kese görünmeyebilir. bence 15-18 i arasında git. garanti olsun gittiğimde kalp sesini de duyayım diyorsan 25 inde git
ben şahsen öyle yapıcam. insan stres oluyor gel git kan ver
Benim salı günü kese randevum var ama eşim çok heyecanlı cuma günü söyleyelim annemlere diyor iyi gelir güzel dualara alırız diyor. Şimdilik sadece anne babaya söylemeyi düşünüyoruz. Aslında ne kadar doğru bilmiyorum ama insanda heyecandan mutluluğunu paylaşmak istiyorKıslaarrr siz kaç haftalıkken çevrenizle paylaştınız? kayınvalideniz anneniz vs için keseyi kalp atışını beklemek mi mantıklı sizce?
ben hem göreyim diyorum hem de her anın tadını onlarla çıkarayım istiyorum ahhsaj benim eşim de çok heyecanlı o dayanamaz gibiBenim salı günü kese randevum var ama eşim çok heyecanlı cuma günü söyleyelim annemlere diyor iyi gelir güzel dualara alırız diyor. Şimdilik sadece anne babaya söylemeyi düşünüyoruz. Aslında ne kadar doğru bilmiyorum ama insanda heyecandan mutluluğunu paylaşmak istiyor
Daha ne olsun en değerli en güzel hediye aklımıza kötüyü getirmiyelim olumlu düşünelim güzel dualar alalımben hem göreyim diyorum hem de her anın tadını onlarla çıkarayım istiyorum ahhsaj benim eşim de çok heyecanlı o dayanamaz gibi
kayınvalidemin de doğum günü geliyor hediye olarak vermek de isterim
Aynen canım, bende oyüzden beklemedeyim 2-3 haftam var. Zar zor bekliyorum Çok sabırsızız çooookkÇok doğruu ben bi pzt bekleyeyim diyorum hcg sonucuma göre randevu alayım. bebek kese görünmeden gitmek de mantıklı gelmiyo
Biz eşimle 3 aylık olana kadar kimseyle paylaşmamaya karar verdik. 3 aylık olduğunda sadece anne-baba kardeşlere söyleyeceğiz. 4 aylık olduktan sonrada geriye kalan herkese Evet kalp atışı çok önemli Allah korusun boş gebelik, kimyasal veya düşük olursa diye boşuna söylemek istemedik ilk baştaKıslaarrr siz kaç haftalıkken çevrenizle paylaştınız? kayınvalideniz anneniz vs için keseyi kalp atışını beklemek mi mantıklı sizce?
ÇOK zor ya kan sonucu beklerken 2 saat beklemek zor geldi. şimdi haftalarAynen canım, bende oyüzden beklemedeyim 2-3 haftam var. Zar zor bekliyorum Çok sabırsızız çooookk
allah korusun hep iyisini düşünelimBiz eşimle 3 aylık olana kadar kimseyle paylaşmamaya karar verdik. 3 aylık olduğunda sadece anne-baba kardeşlere söyleyeceğiz. 4 aylık olduktan sonrada geriye kalan herkese Evet kalp atışı çok önemli Allah korusun boş gebelik, kimyasal veya düşük olursa diye boşuna söylemek istemedik ilk başta
kesinlikle hep iyiyi düşünelimm biz stressiz olalım ki bebişler sağlıklı olsunnDaha ne olsun en değerli en güzel hediye aklımıza kötüyü getirmiyelim olumlu düşünelim güzel dualar alalım
Bu eşler niye böyle heyecanlı
Devlet hastanesi hep saçmalıyor gecen gün oğluma antibiyotik yazmış ateşide yoktu Allahtan kendim sağlıkcıyık vermedim..bak işte sanada iyileşmemiş dediler git kendi doktoruna merak ettim ne söylicek acabaBen devlet hastanesinde doktora gittim ama hiçbir bilgi vermedi alltan muayeneye gerek yok erken dedi karından gözükmedi beta verdim dikişlerim gözükür belki durumu merak ettim dedim tam iyileşmemiş dedi ilk gebeliğimde de devlet hastanesinde muayene olunca orda doğum yapmamam için resmen korkutmuşlardı bu ne ya demiştim yine aynı bahaneler bir şey olursa yenidoğan ünitesi yok vs doğum yaptığın hastaneye git dedi haftaya kendi doktoruma gidicem
5 bindi betam karından görünmedi ama bende sık sık kabız olurum gaz var dedi ondan gözükmedi sıkışık gel dedi alttan göründüKızlar selamm kese ve kalp atışı kaç betada görünür bilgisi olan var mı?
Devlet hastanesi hep saçmalıyor gecen gün oğluma antibiyotik yazmış ateşide yoktu Allahtan kendim sağlıkcıyık vermedim..bak işte sanada iyileşmemiş dediler git kendi doktoruna merak ettim ne söylicek acaba
5 bindi betam karından görünmedi ama bende sık sık kabız olurum gaz var dedi ondan gözükmedi sıkışık gel dedi alttan göründü
Benim ilk gebelikte kalp atışını alttan baktı zaten ucunda tutuyor o mantıkta ilişki de yapmamak lazım ilişkide daha ileri gidiyor yaniKızlar peki alttan ultrasondan sonra lekelenme oluyormuş bu doğrumu yoksa efsanemi başka bir grupta okumuştum, işte o yüzden karından yaptırın falan diyorlardı.
Evet en mantıklısı kendi doktorum zaten ama devlette de bu kadar umursamaz bakılmaz yani ki bir de grev varmış kan sonuçlarına bile o gün bakmayacaklarmış grev diyeDevlet hastanesi hep saçmalıyor gecen gün oğluma antibiyotik yazmış ateşide yoktu Allahtan kendim sağlıkcıyık vermedim..bak işte sanada iyileşmemiş dediler git kendi doktoruna merak ettim ne söylicek acaba
5 bindi betam karından görünmedi ama bende sık sık kabız olurum gaz var dedi ondan gözükmedi sıkışık gel dedi alttan göründü
Benim geçen hafta dış gebelikten şüphelendiği için alttan baktı ama lekelenmem vs olmadı, tabi kişiden kişiye de değişir mi bilmiyorumKızlar peki alttan ultrasondan sonra lekelenme oluyormuş bu doğrumu yoksa efsanemi başka bir grupta okumuştum, işte o yüzden karından yaptırın falan diyorlardı.
Kese 4+3Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 G gixmooo10 32 3 27/11 03/09/25 @karadag06 26 04/09/25
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @bittimbeceylan 24 1 28/08/25 G gixmooo10 32 3 27/11 4+3 6+1 03/09/25 @karadag06 26 04/09/25 topraktonlari 27 1 01/12 06/09/25 @seklla 31 1 26/11 01/09/25 Reginaphalange2 26 1 02/12 14/09/25 @julettae 29 3 @ftkz 36 1 30/11 06/09/25