İnşallah yaa saglıkla olur devamı gelir inşallah hep dusuklerim boş gebeliğim oldu inşallah sağlıklı tutunur bu seferEderim tabi ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben inanıyorum 2 aya olur inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2022
- 1.871
- 1.112
- 63
Tesekkurler cnm bende ilk muayenede dr demedi vr die sonra cikti herldeKist oncesinde bende de vardi gebelikten bir ay once mr a girmistim 24mm kist vardi keseye bakarken soyledim onemli degil vucut onu atar hatta atmis bile dedi merak etme onu
Bende normalde hep cikr zaten kist ama hamilelikte risk biraz tabi buyumesi onemli cogunlk kayboluormjs
- 12 Ocak 2022
- 1.871
- 1.112
- 63
Yok endokrin oyle birsey demedi niyekiŞekeri yüksek cikan arkadaslar magnezyum kullaniyormusunuz ?
Kizlar hapsurunca kasiklarindan sanki bicak geciriliyor gibi olan var mi? İnledim acidan ozellikle sol taraf ama sagda da yogun acili saplanma tarzi agri oldu bir kac kere daha oldu bu. Ayaga kalkarken vs de oluyor ama en fenasi hapsurunca sanki cocuk orada da yerinden dusecek gbi bir his
- 10 Aralık 2024
- 12
- 13
- 3
- 36
Ben de tüp:)İçinizde tek tüp bebek ben miyim
- 6 Mart 2024
- 2.525
- 2.449
- 48
hayırlı olsun siz kaçıncı haftanızdasınızBen de tüp:)
- 10 Aralık 2024
- 12
- 13
- 3
- 36
Ya aslında ben de hamileyken içilebilen tek bitki ihlamur diye biliyorum. Yine de bu hamileligimde temkinliyim herseye karşı olduğu gibi ihlamura karşı da.Cnm ihlamur hamikeyken icilmez
Bitki caylari yasak eczacim soledi hicbrini icme die
Ve daha onceki hamileligimde ihlamur ictigim gun lekelenmem olmustu denkmi geldi bilmem ama icmeyin derim
Balli sicak su için gerci bu bogaz agrisi icin
Parol verior drlr sorup iceblesiniz
Zencefil çayi da içebilirsiniz buarada hastalık sırasında, mide bulantıma da iyi geliyor benim. Birkaç parça taze zencefili 2-3 dk suda kaynatıo sonra biraz limon sıkıp içiyorum.
Ayağa kalkarken oluyor bazen ya bende endişeleniyorum. Ama doktorum olabilir normal demişti.Kizlar hapsurunca kasiklarindan sanki bicak geciriliyor gibi olan var mi? İnledim acidan ozellikle sol taraf ama sagda da yogun acili saplanma tarzi agri oldu bir kac kere daha oldu bu. Ayaga kalkarken vs de oluyor ama en fenasi hapsurunca sanki cocuk orada da yerinden dusecek gbi bir his
- 4 Şubat 2024
- 181
- 76
- 13
- 32
Yok endokrin oyle birsey demedi niyeki
Bana erkenden doktorum verdi agrilarim bayagi azaldi bide alakası varmi bilmiyorum şekerim sabah acliklarm normal olmasi gerektigi gibi cikiyor bi doktor gormustm instagramda acaba dedm Magnezyum eksikliginde kullanilan takviye şekeri dengelermi ? O yuzden sordum kullanan varmi diye tekim galiba .Benim şekerim yok ama ağrılarım var kalçaya vuran doktordan istedim magnezyum daha erken dedi vermedi acaba kullanılıyormu
Yaa cok tesekkurler biraz rahatladimAyağa kalkarken oluyor bazen ya bende endişeleniyorum. Ama doktorum olabilir normal demişti.
- 25 Nisan 2021
- 2.682
- 4.258
- 83
Canım herhangi bir sorun yoksa genelde 1 ay sonra çağırıyorlar zaten seni direk ikili teste çağırmış. Ben listeyi düzenlemiyorum artık canım. Daha iyi yapabilen biri çıkacaktır.Eldorin merhaba bayağıdır gruba giremedim 6+6 kalp duyuldu bizim şuan 8+5 ama bidaha gitmedim beş hafta sonra gel dedi gitmek lazım mı acaba bidaha
- 4 Kasım 2019
- 1.765
- 2.833
- 133
Ihlamur ve zencefil içebileceğimi söyledi bana doktorum. En kritiği adaçayı, ondan uzak dur dedi.Ya aslında ben de hamileyken içilebilen tek bitki ihlamur diye biliyorum. Yine de bu hamileligimde temkinliyim herseye karşı olduğu gibi ihlamura karşı da.
Zencefil çayi da içebilirsiniz buarada hastalık sırasında, mide bulantıma da iyi geliyor benim. Birkaç parça taze zencefili 2-3 dk suda kaynatıo sonra biraz limon sıkıp içiyorum.
- 13 Aralık 2024
- 81
- 83
- 3
Benim bir sonraki kontrolumde kanama alanına bakacak tekrar ve ona göre karar vereceğiz progesterona dedi, ilişki de yask ama kontrolde yine yasak der mi bilmiyorum. Önceki hamileliğimde 11 haftada kanamm başladı doğuma kadar bir iki haftada bir hep oldu. O zaman doğuma kadar yasaktı kanama başladıktan sonraSelam kızlar hafif lekelenme şeklinde kanaması olup progestana başlayanlara soruyorum doktor kaç gün kullan dedi? Bir de kaç gün sonra ilişkiye devam edebilirsiniz dedi? Benim gittiğim doktor o kadar bir bilgi vermedi ki aklımdan geçen küfürleri buraya yazsam bir daha kadınlar kulübüne yüz yıl ban yerim herhalde adamın ağzından kerpetenle aldım onları da unuttum
Aslında benim suçum, bu doktor ilk hamileliğimde ilk 5-6 ay gidip sonra değiştirdiğim doktordu. Şimdi gene yakında diye buna gittik ama adam saldı galiba gene başka yerde doğururum ben diye, Neyse işte mesela ilk hamilelikte de kananmam olduğunda açıklamıştı baya uzan dinlen hep, sadece tuvalete kalkacaksın, 6 saatte bir progestan al ihmal etme vs ve 15 gün sonra tekrar gel bakalım geçmiş mi falan bir sürü bişeler demişti. Bunda dedi ki günde üç defa al. Bu kadar. Ben de dedim ki e peki, bir dahaki kontrole ne zaman geleyim? Normal rutin kontrole geleceksin üç hafta sonra dedi. Eee kanama alanı geçip geçmediğini nasıl bilcem ben? İlişkiyi de sorduğumda sanırım on gün iki hafta yapmayın dedi ama sinirden unuttum. Gerçekten böyle doktorlara diyecek bişe bulamıyorum. Madem isteksizsin yapma be adam. İlk konrole gittiğimizde sitem ettim zaten aaa hiçbişe açıklamadınız diye. Bana ne dedi? Sen tecrübelisin zaten hihihi dedi. Alla alla o zaman yüzde elli az alsaydın muayene ücretini madem tecrübeliyim güya sen de hiç kendini yormuyorsun. Hatırlasam zaten sormam değil mi. Neyse tamam sustum işte öyle
- 13 Aralık 2024
- 81
- 83
- 3
İlerleyen zamanlarda ikiye katlanması beklenmiyor, ben iki hamileliğimde de ilk başta ikiye katlanmayı hördük sonra dr baktırmadı kese takibi yaptı. Bence kendini strese sokma bak güzel haberler alacağız inşallah, stres de zararlı.Canim arada 2 gun degil 5 gun var en az 16 binlerde olmasi gerekiyordu. 8 binde kalmis
- 13 Aralık 2024
- 81
- 83
- 3
Bence büyük bir emek verdin canım, bu süreçte herkes zor ve stresli bir zamandan geçiyor daha iyi nasıl yapılır bilemiyorum ben. Şahsen ben senin devam etmeni candan isterimCanım herhangi bir sorun yoksa genelde 1 ay sonra çağırıyorlar zaten seni direk ikili teste çağırmış. Ben listeyi düzenlemiyorum artık canım. Daha iyi yapabilen biri çıkacaktır.
- 25 Nisan 2021
- 2.682
- 4.258
- 83
Canım benim çok çok teşekkür ederim daha iyi takip edebilen daha çok zaman ayirabilen biri olursa daha iyi olur ben elimden geldiğince yetişmeye çalıştımBence büyük bir emek verdin canım, bu süreçte herkes zor ve stresli bir zamandan geçiyor daha iyi nasıl yapılır bilemiyorum ben. Şahsen ben senin devam etmeni candan isterim
- 13 Aralık 2024
- 81
- 83
- 3
Ogf ne olcak bizim bu durumumuz inşallah en kısa zamanda düzeliriz yumurtasız yaşamak zor olsa gerek derdim, buzdolabını açıp yumurtayla gözgöze gelince kapatıyorumAy o kadar aynıyız ki tek kokmayan şey karbonhidrat. Geçen köfte yemeyi denedim kurban bayramı koktu sebze midemi ağzıma getiriyor, salata tarım ilacı kalıntıları için riskli. Sabah tost akşam makarna
- 12 Ocak 2022
- 1.871
- 1.112
- 63
Ben icmem hicbirini ya onlem amacli dedigim gbi dha önce ihlamur ictim ve lekelenmem basladi oyuzden icmem onu aslaYa aslında ben de hamileyken içilebilen tek bitki ihlamur diye biliyorum. Yine de bu hamileligimde temkinliyim herseye karşı olduğu gibi ihlamura karşı da.
İcen kendi bilir cnm bn basima geleni soyluorum denk de gelmis olablr ama riske atmam.
- 12 Ocak 2022
- 1.871
- 1.112
- 63
Hic bilmiyorum canim ama belki alakası olabilir.Bana erkenden doktorum verdi agrilarim bayagi azaldi bide alakası varmi bilmiyorum şekerim sabah acliklarm normal olmasi gerektigi gibi cikiyor bi doktor gormustm instagramda acaba dedm Magnezyum eksikliginde kullanilan takviye şekeri dengelermi ? O yuzden sordum kullanan varmi diye tekim galiba .
Ne gibi agrilarin vardi ?
- 13 Aralık 2024
- 81
- 83
- 3
İnşallah sizin için en güzel ve en erken zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize, zor süreçlerden geçmişsiniz çok geçmiş olsunŞimdi hamilemisiniz benim mol gebelik oldu.sonrasindada beta dusmedi bı sure sonra 2.3 ayda falan düştü Allah'tan diğer organlara sıçramamisti çokta içimde kaldı bebek oluşur diye hep beklettiler 9 haftaya kadar patoloji sonucu içi kist dolu lezyonlar varmış kesede sonrasında kimyasal bunlardan öncede gelişimi durmuş bir gebelik oldu benimde çok oldu 3 ay beta takibi ve bir sene korumam gerekirdi böyle durumlarimda oldu ama bu son cabalayisim.artik.gucum.kalmadi.desem.buyuk.konus.ak.istemiyorum ama bu oldu olmadı artık yok