Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz o yüzde Bi milyon. Nerden bildiğimi sorma
Hepimizin ortak sorunu dün akşam çok korktum ama şuanda göbek ve sol kasiga geçti gaz olduğu kesinleşti biraz deterjana maruz kaldım fırını detaylı temizleyince kollarda çok sallandığı için iyice şişip ağrılar çoğaldı yine yatak döşek yattım korkudan

İş yaparken insan farkına varmiyor ya belki de farketmeden soğuk aldın Bi şekilde orda uğraşırken ben de nobetten çıktım diye yatağa yapıştım 24 saattir ayaktayım pembe akıntı yine el sallayıp gitti nobet ertesi yatak döşek ben de yapacak birsey yok ağır Bi işte olsan daha çok sıkıntı sen kendine evde hobi bul örgü seven sendin galiba dimi illa bebeğe değil kendine de örebilirsin, anne oluyorum bu da kendime hediyem diye Bi dizi bul sar ona ya da oyun falan Ev işlerini Gerektiği kadar artık yorma kendini

Kendi doktoruma randevuya gittim bugün. Elenetal başlattı, içinde folik asit de dahil diğer vitaminlerden de azar dozda varmış. 13 haftaya kadar bu şekilde devam edecekmişim. Bunlar sana da bebeğine de yeter dedi. D vitamini ve kan ilacını kesti. Ben onları da kullanıyordum 2 aydan beridir başka sebeplerden dolayı. Haşimato var bende İyot kullanıyordum, onu da bırak dedi. Kalp atışlarını duyduk, ölçüm yaptı, tam günüyle birebir uyumlu. 8+0. Önceki hamileliğimde geç döllenme vardı, bu öyle değilmiş. Rahim temiz, kist yok. Şu an her şey yolunda görünüyor elhamdülillah. 2 hafta sonra gel dedi.

ilk gebeliğimde midemin bu kadar bulandığını hatırlamıyorum. bu gebelikte sürekli bir bulantı hissi var ağzıma hep bir şeyler atıyorum geçiyor sonra tekrar... turşuya da düştüm inşallah zararlı değildir. bugün 10 haftalık olduk :) zaman geçsin bebişimi sağlıkla kucağıma versinler. kızımda da gebelik sürecini sevmemiştim günleri sayıyordum. 37+2 de dünya tatlısı birşey verdiler kucağıma bunu da çook merak ediyorum sağlıkla gelsin

Maşallah sana da yaa güzel haberler geliyor burda üst üste o kadar mutlu oldum ki bana da moral oldu herseyin güzel olacağına dair

Oh çok şükür maşallah ben de elenatal 2 ye başlattı 9 haftalık olduk hep güzel ilerlesin süreçlerimiz inşallah

Keseyi gördün dimi canım
Evet inan bende hiç bağlanmamaya çalıştım ama elimde değil daha öncede düşüklerim olduğu için hem korku hem sevinç çok karışık duygular yaşadım ve yaşıyorum
Hayırlısı olsun bakalım canım

Evet bendim örgüyü baya seviyorum amigurumi anahtarlık yapıyorum bebişe uyku arkadaşı koyuncuk falan yaptım ama eşimin temizliğini beğenemediğim için mecbur arkasında bide ben geçiyorum fazla ayakta kalınca hemen sancilaniyorum elektrik süpürgesi vileda kullanmıyorum henüz yavaştan normale dönecem diyorum inşallah yarın kalp atışını duyarsam doktora soracam tehlikesi var mı ne yapmam gerekiyor diye sen progestan kullanmiyorsan kullanmaya başla derim düşük riskini en aza indiriyor

Ah bu ben ilk hamilelik bi saniye oturmadım herşeyi yedim. Bu hamilelik sürekli midem bulanıo yol tutmuş gibi yiyorum bulanıo açım bulanıo oyy minnoşlar ki ne minnoişlar sağlıkla gelsinler hepsi zamanında, benim de bi kızım var mis kokulu yatıo yanımda hastaa biraz sizinki kaç yaşondaydı

Maşallah turşu ev turşusuysa birsey olmaz sanırım ya ben de yiyorum bulantıya iyi geliyor, sadece çok tuzluysa bol bol su iç arkasından. Bu sefer de sağlıkla kucağına alırsın inşallah tecrübeli annesin bize de kılavuz olursun

Evet şükür gördük keseyi ben de 2 kez catlatma tedavisi basarisiz oldu bıraktım aşılamaya geçmedim saldım olmuyor dedim. Bi baktım olmuş. Olumsuza o kadar adapte olunca insan üzülürüm diye Bi çeşit kendini koruma mekanizması geliştirmeye çalışıyor işte ama birsey başa gelecekse geliyor yani yiyecek ekmeği olan da muhakkak doğacak. Rabbim e sığınalım en iyisini O bilir diyip başka çare yok daraldikca böyle kendi kendime konuşuyorum

Ben de örüyorum hepsini normalde çok da severim ama birsey başlamadım halim yok zaten hem sor bakalım ama normale donusunu de yavaş yavaş yap uzun süre istirahat ettin acele etme. Dr önermedi ya kendi kendime almalı mıyım bilmiyorum doğru olur mu dozunu vs de bilmiyorum ne zamana kadar kullanılır vs

2 yaşında minnoş. geçmiş olsun size de. benimki de her hafta hasta zaten kış da geldi alıştık. ilk gebeliğimde 27 kilo almıştım bi de off ki ne off

Evet benimde 2.kutum son 15 kaldı doktor başka bi ilaç verene kadar devam ederiz

hem hazır hem ev turşusu. hazırdan korkuyorum tabi ama değişik turşular canım istiyor :) tabi oluruz buradaki soruları gördükçe ilk gebeliklerde daha fazla korku ve heyecan oluyor onu farkettim. ikincide insan salıyormuş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. tek bilmeniz gereken çok büyük bir mucize taşıyorsunuz. doğunca inanamamıştım bu mucizeye. mesela memelerime sızı iniyor süt geliyor o sırada bebek uyanıyor meme istiyor yani arada müthiş bir enerji bağ oluyor. insan gebeyken çok anlamıyor doğunca annelik kutsaldır denmesini anlamıştım. ben bir de acaba sever miyim bakabilir miyim diyordum. her şey o kadar doğal ki otomatikmen yükleniyor annelik.

Evet doğru söylüyorsunuz tsh yüksekliği bende de var onun ilacını da kullanıyorum. Aksatmamak önemli

İnşallah canım öyle olsun da seninde tek taraflı mı sertliği bide benim solda yumurtam olmuştu aşılama yapmıştık sağda olunca önceki aydan kalan kist mi gitmedi büyüdü diye korktum
Benim altta ya kaşık ağrım birde kahverengi leke oluyo3 günde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…