Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

umarim inandiginiz gibi sorunsuzca ilerler. siz yine de testlerinizi ihmal etmeyin, n'olur n'olmaz.
Amiin inşallah 🙏 saglikla kavusalim evlatlara...
Fetal dna yaptiracagim icin önden bir 2li tarama ile kontrol ettireyim diye düşünüyorum sadece. Yoksa tabiki tüm testlerimi yaptircam asla ihmal etmem 🥰

Dahil oldum ama ben de genelde aşırı rahatım nedense bebek iyidir sorun yoktur diye kasmıyorum, hep böyle sıkıntısız gidecek diye düşünüyorum. Hatta bazen yazılanlar okuyunca ben gamsız mıyım niye bu kadar rahatım diyorum. Ama ikili teste girdikten sonra 1 hafta boyunca her gün dua ederken buldum kendimi lütfen sağlıklı olsun diye. Sadece testler çok geriyor beni
Aynen canim benimde kalbim ferah. İnşallah saglikla kavusacagimiz günü bekliyorum. Bide her zaman enerjiye inanırım. Biz evrene pozitif olumlu seyler gönderirsek, dilimizden hep olumlu seyler dökülür güzel pozitif hayaller kurarsak bir sekilde bu düşündüklerimiz gercek olur diye düşünüyorum 🙏🥰 sadece dedigin gibi test zamanlarinda bana da bir gerginlik geliyor. Stres yapiyorum. Mesela gitmek istemiyorum yada erteleyip duruyorum. Insan geriliyor normal olarak galiba 🥲

Olabilir canim aslinda mantikli. Doktora bir söyleyeyim bakalım. Bakar söylerse iyi olur. Ya işin dogrusu hep icim rahat bir aksilik duymadan ilerleyecegime sonsuz inaniyorum. Ama böyle testler tahliller yapacak olunca bi geriliyorum. Normal miyim acaba
İnşallah hepsi güzel ilerler korkmayın 🙏🏻 annelik iç güdüsü bende her kontrol öncesi korkarak gidiyorum çok normal

Olması gereken bu canım. Önce ikili test yapılır. Riskli bir durum görülürse fetal dna ya yönlendirilir. Fetal dna elzem bir test değil. Öyle olsaydı bu kadar pahalı ve heryerin kafasına göre ayrı fiyat verdiği bir tablo olmazdı.

Teşekkür ederimmm
2 Li taramada cinsiyet belli oluyor mu

X