Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben sonradan katıldığım için bunu okumamıştım. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Beklenmeyen gebelik insanı ilk etapta sarsabiliyor. Hislerin çok normal. Ben de 2 ay sonra 36 yaşında olacağım 10 yaşında bir kızım 23 aylık bir oğlum var ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde buz kestim resmen.öğretmenim ve yıllarca mesleğime ara verdim çocuklarıma bakabilmek için. 1 yıl sonra başlarım diye düşünürken bütün planlarım anlamını yitirdi.kendi ailem duruma hiç sevinmedi bile öyle olunca kendimi teselli etmek bana düştü. Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz. Diğer çocuklarımı ben istedim de oldu zannederdim ancak bakış açım değişti bu duruma onları istedim ve çok şükür Allah verdi bu bebeğimi ise istemeden verdi. Belki de senin ailenin rızkının en büyüğünü de bu bebeğin ile beraber verecektir Allah. Gönlünü ferah tut seneye bu zamanlar iyiki diyeceksin. 🌸
kızlar henüz kese falan görmedik. sağ kasığıma ağrı giriyor özellikle yürürken falan var mı sizde böyle bişey

Yani ben dış gebelik durumundan korkuyorum açıkçası biraz
Şimdiki gebeliğimde yok ama öncekilerde olmuştu bilhassa ilk gebeliğimde. Olması normal. Dış gebelşk durumunda çok keskin bir ağrı olur 5000 bhcg üzerinde USG de görülmezse şüphe artar bu yüzden ilk kontrolü geciktirmemek gerekir.
Ya ben hasta oluyorum boğazım açıyor burnum akıyor :KK43: ne yapacağım
Umca takviye öneririm çok hızlı toparlarsın, geçmiş olsun

Merhaba ben sonradan katıldığım için bunu okumamıştım. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Beklenmeyen gebelik insanı ilk etapta sarsabiliyor. Hislerin çok normal. Ben de 2 ay sonra 36 yaşında olacağım 10 yaşında bir kızım 23 aylık bir oğlum var ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. İlk öğrendiğimde buz kestim resmen.öğretmenim ve yıllarca mesleğime ara verdim çocuklarıma bakabilmek için. 1 yıl sonra başlarım diye düşünürken bütün planlarım anlamını yitirdi.kendi ailem duruma hiç sevinmedi bile öyle olunca kendimi teselli etmek bana düştü. Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz. Diğer çocuklarımı ben istedim de oldu zannederdim ancak bakış açım değişti bu duruma onları istedim ve çok şükür Allah verdi bu bebeğimi ise istemeden verdi. Belki de senin ailenin rızkının en büyüğünü de bu bebeğin ile beraber verecektir Allah. Gönlünü ferah tut seneye bu zamanlar iyiki diyeceksin. 🌸

Şimdiki gebeliğimde yok ama öncekilerde olmuştu bilhassa ilk gebeliğimde. Olması normal. Dış gebelşk durumunda çok keskin bir ağrı olur 5000 bhcg üzerinde USG de görülmezse şüphe artar bu yüzden ilk kontrolü geciktirmemek gerekir.

Durulmayacak bi ağrım yok ama kendini belli ediyor ara ara

kızlar henüz kese falan görmedik. sağ kasığıma ağrı giriyor özellikle yürürken falan var mı sizde böyle bişey
Bende sağ sol ya da yürürken olmuyor arada regl olacak gibi ağrım oluyor dün akşam biraz uzun sürdü. Daha bende de kese yok canım erken olabilir karından bakılacağında 6 haftalıkken görünüyor diye okumuştum. Ben vajinal muayene olmak istemiyorum açıkçası. Karında belli olana kadar beklerim

Bu umca takviye hamilelikte sıkıntı değil mi bilemedim .

Bende sağ sol ya da yürürken olmuyor arada regl olacak gibi ağrım oluyor dün akşam biraz uzun sürdü. Daha bende de kese yok canım erken olabilir karından bakılacağında 6 haftalıkken görünüyor diye okumuştum. Ben vajinal muayene olmak istemiyorum açıkçası. Karında belli olana kadar beklerim
Tedirgin bekleyeceğime gider alttan baktırırım napim 😂😂

Benimde çok keskin olma.akla birlikte arada bir agrilarim oluyor. Bagzen sagbazen solda sanki şişkinlik varmış gibi bir agri bazende minik kramp gibi. İlk gebeliğimde kalbi durmuştu lekelenme ile öğrenmiştim korkuyorum o yüzden.

Herkesin hikayesi farklı. Seninki de başka etkiledi beni. 😌

Kader planında bi bebeğin dünyaya gelmesi varsa, insanın cüzi iradesi de bi detay sadece. Allahım bu bebeği sen ve ailen iyi hayırlı etsin 🤲🏼💙

Bende pazartesi gittim doktor hic bakmadan gorunmez kese cuma gel alttan bakicam dedi. Tedirginim ama merak ediyorum
Belki de hurafedir ben çok çabuk etkilenirim böyle şeylerden :)
Bir de çok zor oldu mucize gibiydi o nedenle kendimden bile sakınıyorum gece yatarken her yere yastık koyuyorum üzerine yatmayayım sıkışmasın diye :KK33: Evhamlı anneler kulübüne hoşbuldum efendim.

Nasip olsun isteyen niyet eden herkese...Bugün embriyo transferimin 8. günü eğer tutarsa ve her şey yolunda giderse Temmuz 2025 de anne olacağım.... nasip olsun çok istiyorum çokkk...
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Nasip olsun isteyen niyet eden herkese...Bugün embriyo transferimin 8. günü eğer tutarsa ve her şey yolunda giderse Temmuz 2025 de anne olacağım.... nasip olsun çok istiyorum çokkk...

Belki de hurafedir ben çok çabuk etkilenirim böyle şeylerden :)
Bir de çok zor oldu mucize gibiydi o nedenle kendimden bile sakınıyorum gece yatarken her yere yastık koyuyorum üzerine yatmayayım sıkışmasın diye :KK33: Evhamlı anneler kulübüne hoşbuldum efendim.
Hahaha peki benim her yemek yapisimda catala bisey batirisimda once internetten araştırmam😂

Bende pazartesi gittim doktor hic bakmadan gorunmez kese cuma gel alttan bakicam dedi. Tedirginim ama merak ediyorum
Kızlar daha geçen hafta karın ağrısıyla Gata acile gittim ve kadın doğum bölümünde alttan muayene ettiler herhangi bir olumsuzluk olmadı yani umarım olmamıştır 😅 Değerlerim düzgün devam etti. Bir durum olsaydı etmezlerdi diye düşünüyorum. Bende de benzer ağrılar var sol tarafımda ufak ufak. Umarım bir olumsuzluk yoktur 🙏

X