Yaa aynı sayılır yaşlar benim de 2,52 yaşında minnoş. geçmiş olsun size de. benimki de her hafta hasta zaten kış da geldi alıştık. ilk gebeliğimde 27 kilo almıştım bi de off ki ne off
Ben gördüğüm herşeyi örmek istiyorum valla korkuyorum ki internetten model bakmaya hemen hadi yapayım moduna geçiyorum annemi gaza getirdim battaniyeyi ona yaptiracam gerisi bendeBen de örüyorum hepsini normalde çok da severim ama birsey başlamadım halim yok zaten hemsor bakalım ama normale donusunu de yavaş yavaş yap uzun süre istirahat ettin acele etme. Dr önermedi ya kendi kendime almalı mıyım bilmiyorum doğru olur mu dozunu vs de bilmiyorum ne zamana kadar kullanılır vs
Ben ayniyim, corap + patik, tisort + kalin hirka + battaniye evin icinde hala da usuyorum. Benim normalde vuvut isim 36.5, hamile olunca 37-37.5 oluyo hormonel degisimden, sanki atesli insan usur ustunu ortmek ister ya oyle dolasiyorum evde, herhangi bi enfeksiyon hastalik falan yok. Vucut isim degistigi icin boyleyim.Selam kızlar
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayaklarım ısınmıyor benimne kadar kat kat giysem de yok ısınmıyor. Buz gibi.Eskimo gibi geziyorum evde ..Bu durumu yaşayan var mı ?Normalde hamileler ateş bastı derler hormanlardan .Ben donayrum
Bende öyleyim canım bulantım yok canım tatlı şeyler istiyor normalde tuzlu ekşi severim ama şuan aramıyorum varsa yoksa çikolata tatlı vs normalde soğuğu severim ama şuan elim ayağım buz gibi karnım göğüslerim ateş gibi tek vücutta 4 mevsim resmenSelam kızlar
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayaklarım ısınmıyor benimne kadar kat kat giysem de yok ısınmıyor. Buz gibi.Eskimo gibi geziyorum evde ..Bu durumu yaşayan var mı ?Normalde hamileler ateş bastı derler hormanlardan .Ben donayrum
Valla gogusler alev atesBende öyleyim canım bulantım yok canım tatlı şeyler istiyor normalde tuzlu ekşi severim ama şuan aramıyorum varsa yoksa çikolata tatlı vs normalde soğuğu severim ama şuan elim ayağım buz gibi karnım göğüslerim ateş gibi tek vücutta 4 mevsim resmenerkek bebek belirtilerinden sayılıyor ama bakalım alakası olacak mı merakla bekliyorum
Burnumu diyecektim de belki gerçekten soğuktur benimki üşüyor diye söylemedimValla gogusler alev atesel ayak bi de en cok burnum ya burnumu isitamiyorum
Benim vücutta öyle fakat ayak başka bir kıta gibi.Ve bunca giyinmeye ayaklarımın isinmamasi çok tuhaf değil miBen ayniyim, corap + patik, tisort + kalin hirka + battaniye evin icinde hala da usuyorum. Benim normalde vuvut isim 36.5, hamile olunca 37-37.5 oluyo hormonel degisimden, sanki atesli insan usur ustunu ortmek ister ya oyle dolasiyorum evde, herhangi bi enfeksiyon hastalik falan yok. Vucut isim degistigi icin boyleyim.
çok güzel bir fark arkadaş olarak büyüyecekler. ben de arada fazla yaş olsun istemedim. zor olacak evet ama sonrasında rahat ederiz. uzun yıllar ara verip sil baştan aynı döngüye girmek daha zor olurduYaa aynı sayılır yaşlar benim de 2,5arka arkaya zor olcak yaş aralığı ama iyi olcak inşallah off 24 kg benimde çok almıştım şimdi korkuyorum yemiyorum zaten inşallah 9-10 kg ile kaparız
Ya ilk defa duyuyorum. Bakalım.Sağlikli olsun da..Bende öyleyim canım bulantım yok canım tatlı şeyler istiyor normalde tuzlu ekşi severim ama şuan aramıyorum varsa yoksa çikolata tatlı vs normalde soğuğu severim ama şuan elim ayağım buz gibi karnım göğüslerim ateş gibi tek vücutta 4 mevsim resmenerkek bebek belirtilerinden sayılıyor ama bakalım alakası olacak mı merakla bekliyorum çünkü tüm belirtileri var bende saç vücut yaglanmasi sırt ağrısı vs
Gebelik rutin kontrolde tsh'a mutlaka bakilir aslinda. Belki size yakin zamanda bakilmistir o yuzden yenilememislerdir. Kan seviyeniz dusuk mu acaba HGB degeriniz kacti?
Hgb gayet iyi, dusuk olan degerler icin doktor daha dogru yonlendirir sizi ben bilemedimHGB 12.2 g/dL (11 - 15) yazıyor
Lekeler için dinlenin ve doktor progestan verirse kullanın inşallah rabbim miniklerimizi bağışlar kucagimiza almak nasip olur bende en ufak agrida çok korkuyorum bide bı kaybım olunca iyice pimpiriklendim galibaYa ilk defa duyuyorum. Bakalım.Sağlikli olsun da..
Ekstra lekelenmem var birdeBelki de bundan sebep başka belirtilere odaklanamadım .
Chat gpt:Benim vücutta öyle fakat ayak başka bir kıta gibi.Ve bunca giyinmeye ayaklarımın isinmamasi çok tuhaf değil mi
Ben yaşıyorum. İzmirdeyim çok soğukta değil annemler normal diyolar ben üşüyorumSelam kızlar
Bende aynı sekildeyimm mümkün değil kendiliğinden ısınmıyor her akşam mutlaka sıcak su torbası yapıp battaniyeyle uzanıyorum TV karşısında yünlü bı çorap giyin sıcak su torbasını koyun altina hemen sıcacık olur ayaklariniz ben işten donmus bı şekilde geliyorum ayaklarım ısınınca vücudum da isiniveriyo hemen nasipse kış hamileliği geçireceğimiz için ayakları sıcak tutmak lazım hepSelam kızlar
Oh çok şükür maşallahben de elenatal 2 ye başlattı 9 haftalık olduk hep güzel ilerlesin süreçlerimiz inşallah
Çok teşekkür ederim mesajlarınız için, sizlerden de güzel hep haberler duyarız inşaallahMaşallah sana dayaa güzel haberler geliyor burda üst üste o kadar mutlu oldum ki bana da moral oldu herseyin güzel olacağına dair
Ben de bebeği gördüm az önce canımEvet şükür gördük keseyiben de 2 kez catlatma tedavisi basarisiz oldu bıraktım aşılamaya geçmedim saldım olmuyor dedim. Bi baktım olmuş. Olumsuza o kadar adapte olunca insan üzülürüm diye Bi çeşit kendini koruma mekanizması geliştirmeye çalışıyor işte ama birsey başa gelecekse geliyor yani yiyecek ekmeği olan da muhakkak doğacak. Rabbim e sığınalım en iyisini O bilir diyip başka çare yok daraldikca böyle kendi kendime konuşuyorum
Bende sürekli buz gibiyim hiç ateş basması evresine geçemedimSelam kızlar