Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç biri dört dörtlük değil zaten. Orda melih beye çok iyi diyorlar bende özel hastaneye gitmiyorum çünkü özel doktorum var. Tabi herkesin seceneği farklı kent acıbadem İhsan bey ve kayaydı galiba adamın adı ben güvenmediğim için secemedim ordan böyle daha iyi. Hayırlısı olsun sizede sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Hayırlısı olsun deneyimli Anne :) bakalım 2. Çocuk süreciniz nasıl ilerleyecek ama hep öyle diyorlar kasmayın tadını çıkarın diye ama işte insan bilemiyorkiMesela ben bugün neden şişkinlik yok acaba bir şey mi oldu diye kendimi yedim. Normal diyor herkes. Ama bir kayıp yaşayınca ikincisi insanı daha tedirgin ediyor işte bakalım gel gitli bir hamilelik oluyor böyle

Hanımlar hepinize iyi akşamlar :)
Bende inşallah haziran annesi olacağım
Ama benim durumum biraz sıkıntılı
Sat 20 Eylül. Yani şuan 6+4 günlüğüz.
5 Kasımda doktor randevum vardı keseyi görmek için ama 3ünde bi lekelenme yaşadım hemen kan verip acile gittim. Kan sonucum iyiydi ve acilde keseyi görmüş oldum
Bugünde kendi doktoruma gittim.
Acilde kese 9.99mm ölçüldü ve haftasına göre kese küçük dedi doktor.
Bugün kendi doktorum 8.99mm ölçtü. Cihaz farkı olur mu bilmiyorum o da sat tarihine göre küçük ama geç döllenme olmuş olabilir dedi
Bir hafta sonra gel net öğreniriz dedi. Lekelenmem de devam ettiğinden düşük tehliken var yatıp dinlenmelisin dedi.
Yani korkum şu kese boyutu hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı sağlıkla ilerler mi acaba
Bebek görülmedi zaten

Canım benim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin.
Öncelikle riskli dediyse cidden kuzum yat dinlen ve wc banyo dısı gerçekten kalkma kesinlikle riskli hamilelikler cok daha dikkat edilmesi gerekir.
Hiç endişe edip korkma cihazdan cihaza fark oluyor gerçekten ilk haftalarda geriden gelmesi küçük olması normal zaman geçtikçe haftasını ölçüsünü yakalayacaktır.sen yine kendi doktoruna git baska bir doktorada ölçtür daha sınra. Senin için dua edeceğim canım içini ferah tut Allah bebeklerimizi sağljkla kucagımıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım
Kalkmıyorum canım o lekelenmeyi gördüğümden beri yeter ki sağlıklı olup tutunsun da :)
Pcos var bende geç döllenme olabilir diye düşünüyorum yarın başka bi doktora daha gideceğim bakalım ne diyecek
Çok teşekkür ederim tekrardan duaların içinde Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallahh

Kızlar az önce bikac dakikalik kramp tarzı sancılarım oldu sonra sırtım ağırdı şuanda sağ kasığımda elime gelen yumruktan küçük sertlik var böyle karnıma doğru diğer yerler yumuşak ama orası taş gibi sizde oldu mu yada sebebi ne olabilir bilen var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…