Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar daha geçen hafta karın ağrısıyla Gata acile gittim ve kadın doğum bölümünde alttan muayene ettiler herhangi bir olumsuzluk olmadı yani umarım olmamıştır 😅 Değerlerim düzgün devam etti. Bir durum olsaydı etmezlerdi diye düşünüyorum. Bende de benzer ağrılar var sol tarafımda ufak ufak. Umarım bir olumsuzluk yoktur 🙏
İnşallah yoktur bir sıkıntı 🙏 ne dediler peki ağrı sebebi icin neden olurmuş

İnşallah yoktur bir sıkıntı 🙏 ne dediler peki ağrı sebebi icin neden olurmuş
Benimki bambaşka bir şey çıktı. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transfer sonrası bir komplikasyon gelişti ama şu an iyiyim çok şükür. Embriyoya da bir zarar gelmediğini söylediler o yüzden biraz tedirginim ama güçlü durmaya çalışıyorum. Kasık ağrısı ise embriyo tutunduğundan beri var. Yani ilk günlerde başladı. O yüzden olumsuz bir durum diye yormadım hiç.

Benimki bambaşka bir şey çıktı. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Transfer sonrası bir komplikasyon gelişti ama şu an iyiyim çok şükür. Embriyoya da bir zarar gelmediğini söylediler o yüzden biraz tedirginim ama güçlü durmaya çalışıyorum. Kasık ağrısı ise embriyo tutunduğundan beri var. Yani ilk günlerde başladı. O yüzden olumsuz bir durum diye yormadım hiç.
Iyi olmana sevindim🙏 insallah sorunsuz şekilde geçer zaman su gibi

Kızlar daha geçen hafta karın ağrısıyla Gata acile gittim ve kadın doğum bölümünde alttan muayene ettiler herhangi bir olumsuzluk olmadı yani umarım olmamıştır 😅 Değerlerim düzgün devam etti. Bir durum olsaydı etmezlerdi diye düşünüyorum. Bende de benzer ağrılar var sol tarafımda ufak ufak. Umarım bir olumsuzluk yoktur 🙏
Standart uygulama ilk haftalar hep vajinal ultrason. Sen de Anadolu yakasında mısın ? ☺️
Devlet yada özel gittiğin tavsiye edeceğin bir Dr var mı ?

Şimdi okudum. Tüp bebek sürecinden geldiğini. Dr un da takipli hastasısın . 👍🏻

Standart uygulama ilk haftalar hep vajinal ultrason. Sen de Anadolu yakasında mısın ? ☺️
Devlet yada özel gittiğin tavsiye edeceğin bir Dr var mı ?

Şimdi okudum. Tüp bebek sürecinden geldiğini. Dr un da takipli hastasısın . 👍🏻
Ah ah keşke İstanbul'da olsam 😔 Yani her şeyde bir hayır vardır ama İstanbulda doğdum büyüdüm yıllarca çalıştım sonra eşim Ankara'da çalıştığı için buraya geldim. Ailemden herkesten ayrı kaldım bu anlamda moralim de çok bozuk. Doktor ve hastane olarak da İstanbul'daki imkanlar yok. Tüp bebek öncesi özel hastane düşünüyordum ama zaten aşırı masraf yaptık. Bu yüzden inşallah gebelik sağlıklı devam ederse ne yapacağımı da pek bilmiyorum. Devlet hastaneleri çok kötü üniversite ve araştırma hastanelerinde de mahremiyet ve konfor yok. Doktor bakarken oradan bir asistan da geliyor izliyor falan rahatsız edici. Şimdilik tüp bebek doktoru takip ediyor belki birine yönlendirir diye umuyorum.

Ah ah keşke İstanbul'da olsam 😔 Yani her şeyde bir hayır vardır ama İstanbulda doğdum büyüdüm yıllarca çalıştım sonra eşim Ankara'da çalıştığı için buraya geldim. Ailemden herkesten ayrı kaldım bu anlamda moralim de çok bozuk. Doktor ve hastane olarak da İstanbul'daki imkanlar yok. Tüp bebek öncesi özel hastane düşünüyordum ama zaten aşırı masraf yaptık. Bu yüzden inşallah gebelik sağlıklı devam ederse ne yapacağımı da pek bilmiyorum. Devlet hastaneleri çok kötü üniversite ve araştırma hastanelerinde de mahremiyet ve konfor yok. Doktor bakarken oradan bir asistan da geliyor izliyor falan rahatsız edici. Şimdilik tüp bebek doktoru takip ediyor belki birine yönlendirir diye umuyorum.
İnsanın doğup büyüdüğü, ailesinin old yerden ayrılması zor. Şimdi çocuk old zaman sanıyorum insan, daha da arar. Ama yarının ne getireceği belli olmaz. Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur derler. Bakarsın yine gelirsin. Hem de İki gittiğin yere 3 dönersin ☺️😌

Devlet hastanesi konusunda ben de kararsızım. Dogumu orda senin dediğin sebeplerle düşünmüyorum. Burada normal doğumda refakatçi bile almıyorlar. 🤷‍♀️ özelde sabit bi Dr la beraber devlet hasretinde kontrol ve tahlilleri senkronize götürmek istiyorum. Daha çevremde bi Dr bulamadım. Bakalım.

Son düzenleme:
Ben de aynı sekılde İstanbulda doğdum büyüdüm ama eşimin işi dolayısıyla Ankaraya geldik 2.5 yıldır nerdeyse Ankaradayım doğru düzgün dr da bilmiyorum inşallah istediğimiz gibi bi dr buluruz 🙏🏻

Selammm 22 ekimde embriyo transferi oldum ve şuan pozitif ilerliyor bu şekildede devam ederse inşallah temmuz gibi doğum olur herhalde. 18 kasımda kontrol randevum var kese görmek için acaba kalp atışıda duyulur mu?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah🌸

Hiç belli olmaz görülebilir belki ☺

kızlar hamilelikte nar tüketimi hakkında bilgisi olan varmı ? Ne yesem internetten bakıyorum 😄 net bir şey bulamadım
Bu konuda ben, sizler kadar bilgili ve hassas değilim sanırım. Akşamları yapıyorum salatayı üstüne yarım nar ayıklıyorum. Gömüyorum 😂
Meyvedir nihayetinde şifadır 😃

11.30 da randevum var
Y YagmurrTanem senin de bugün müydü ? ☺️

X